Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,773
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Didim Özel Adamlar motofestten geldim. Çok güzel bir etkinlikti. Toplamda 382 km yol yaptım 40TL benzinle arkadaşlar. Bol bol motor sürdüm rüüzgarı hissettim ve en sevdiğim şey de kamp yaptım. Sabah kuş cıvıltılarıyla uyandım. Mis gibi temiz havada güzel bir uyku çektim. Çadırın fermuarının bozuk olmasının bir zararını görmedim. çok güzel bir gezi ve kamp daha böylece geride kaldı.

11048606_709248872554047_8029595159284260026_n.jpg

11048654_709248839220717_5168072505933029568_n.jpg

11011204_709335002545434_2411724565978124420_n.jpg

11392857_709588275853440_2814303975005930686_n.jpg

11390238_709224659223135_1584580621088290556_n.jpg

Etiketler

Arkadaşlar,

Ben kampçı bir gezginim. Elimde ne varsa onunla geziyor ve kamp yapıyorum. Özgürlük benim için önemli bir kavram. Ben kimselere muhtaç olmuyor ve bağımlı yaşamıyorum. Kendim özgürce yaşıyorum ve özgürce geziyorum. Yakın çevremdeki kamplara da bazen katılıyorum. Bu sene ilk defa bir kampla anlaşıp uzun süreli tatil yapmayı planlıyorum.

Arkadaşlar,

Güzel bir karavan almaya param yetmiyor olabilir. Olsun ben yine de elimdeki imkanlarla olabilecek olanın en iyisini ve güzelini yaşamaya çalışıyorum. Önemli olan araçlar değil yaşamaktır arkadaşlar. Önümüzdeki dönemde çeki demiri olan bir araç alıp kendi karavanım Çelebi ile kamp yapmayı planlıyorum.

Arkadaşlar,

Şimdilik motorumla kamp yapmaya devam edeceğim. Araba ve karavan olduktan sonra da yine bunları sadece uzun tatillerde kullanmayı, haftasonu kamplarında, festival ve sosyal kamplarda daha çok motorumu kullanmayı düşünüyorum. Hem ekonomikliği hem de zevki başka olduğu için. Bir de iyi havalarda motorsikleti kötü havalarda arabayı kullanmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar,

Benim Çelebim bana yeter bir karavan oldu. Şimdilerde bayağı bakım ve boya istiyor. Malesef karavanla ilgilenemedim. ilgisiz kaldı. Eğer bir çeki demirli otomobilcik alırsam ve Çelebi ile kampa gidersem kampta yavaş yavaş bakımını da yaparım. Ben Çelebi'ye çok emek sarfettim. böylelikle emeklerim boşa gitmemiş olur hem.

Arkadaşlar,

Bugün yine hiçkimselere muhtaç olmadan özgürce borçlarımı ödedim. Çok şükür bu hayatta hiçkimseye kendi aileme bile muhtaç değilim. Benim tek muhtaçlığım Allah'a arkadaşlar başka da kimseye muhtaç değilim çok şükür.

Arkadaşlar,

Özgür bir hayatım ve özgür bir yaşam tarzım var. Ben özgürüm arkadaşlar. Benim en önemli hazinem özgür olmamdır. Benim özgür olmak için pahalı bir karavana ihtiyacım yok. Motorumla solo da özgürüm arkadaşlar. Benim kadar özgür olamayan insanlar her seferinde riya hakaret ve iftiraya başvuruyor ve bana bununla bir fenalık yapabileceğini sanıyor ama her seferinde de yanılıyor arkadaşlar. insanlar hakkında çirkin yalan yere gıybet yapan bu insanlardan uzaklaştım arkadaşlar. Gerçekten çevremde böyle insanlara yer yok arkadaşlar. İnsanın hayatta zaten bir sürü derdi problemi var. Bir de yalancı gıybetçi insanlara yerimiz yok arkadaşlar. Bu nedenle bu tür insanlardan sessizce uzaklaştım ve yanlarında gölgemi dahi bırakmadım arkadaşlar. Ayrıca bu gıybetçi insanların kamplarına da katılmadım arkadaşlar. Ben benim arkadaşlar. Ben gibi gezer eğlenirim. Ben özgür bir kampçı gezginim ve kimseye muhtaç olduğum bir yalandan başka bir şey değilmiş arkadaşlar hepiniz de gördünüz...

Arkadaşlar,

Gönlünde kin ve nefret, dilinde iftira ve gıybet olanlardan uzaklaştım. Böylelerinden uzak yaşıyorum arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Biz kampçı bir gezginiz. yer içer gezer eğleniriz. Bunun dışında bir siyasi söylemimiz yok. Siyasetle uğraşmıyoruz arkadaşlar. Bunu gurubun açıklamasında da açıkça belirttik. Benim özel düşüncelerim ne kimseyi ilgilendirir ne de bu düşüncelerim kimseyi bağlar arkadaşlar. Ben özgür bir insanım ve her istediğimi düşünürüm arkadaşlar. Bunu da hangi konuda ne düşünüp düşünmeyeceğimi kimseye sorup öğrenecek halim de yok arkadaşlar...

Arkadaşlar,

10 Senedir öğretmenim ve en az 13 senedir şu veya bu şekilde kamplardayım. Her türlü kamp yaptım. İzci kamplarına katıldım ve bu kamplardan teşekkürler aldım. Ben iyi bir öğretmen ve iyi bir izci lideriyim. Hala kimselere muhtaç olmadan özgürce geziyor ve kamp yapıyorum. Benim ekonomik durumum bazıları gibi çok iyi seviyede değil. Ben ev aldım ve onun borcunu ödüyorum bu nedenle iyi bir karavanım yok. Benim gezilerim ve kamplarım da benim ekonomik gücüm kadar arkadaşlar. Ekonomik gücüm elverdiğince yollarda ve kamplardayım. Ben herkesle iyi arkadaş olmaya çalıştım arkadaşlar. Ben yine özgürce gezmeye ve kamplarda olmaya devam ettim ediyorum arkadaşlar. Bir gün benim de bu borcum bitecek ve o zaman kendime güzel bir karavan alacağım. Karavan dediğin nedir ki? Bir maldır sadece arkadaşlar. Şimdilik kendi karavanım Çelebi ile uzun kamplara ve motorsikletim ile uzun kısa haftasonu gezilerine kamplarına devam...

Arkadaşlar,

Bu sene ilk defa sezonluk bir kamp yeriyle anlaşıp uzun süreli kamp yapacağım. Bu sene kampı tatil olarak değerlendireceğim ve özgürce solo tatil yapacağım. Bunu ilk defa yapacağım. Çadır onlardan olmak üzere uzun süreli anlaşma yapacağım bir kampla ve bu sene böyle kampçılık yapacağım. Bir de bunu denemek istiyorum. Motorla kısa süreli uzun rotaları yine yapabilirim ama bir kampa kalıcı olarak yerleşeceğim.

Bugun okuluma motorsikletle geldim. çıkısta karsıyaka turu yapacağım. Ps3 icin Resident Evil oyununu alacağım kendime. Bu sıcak gunlerde evde oturup oyun oynuyorum arkadaslar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.