Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,273

Etiketler
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

karavan olarak tek kişi için yeterli gözküyor.
araç olarak motoru ve yürüyeni ne durumdadır.
ona bakmaklazım..
bir ustaya gösterin derim.
birde sonrasında satmanız icap ederse pazarı varmı o aracın onada bakmak lazım.
Hayırlısı olsun

Teşekkürler,

Halen bir karavancık bakıyorum. Özgür olmak için özgürce gezmek için... Ben kampçı bir gezginim. Biraz da gariban bir öğretmenim. Yine de kaliteli onurlu bir insanım. Benim bir sürü öğrencim var ve beni çok severler. Ben de onları çok seviyorum. Ben bir öğretmenim benim özgür yaşam tarzım için bir karavan bakıyorum. Bu karavan lüksten uzak ve benim ihtiyacıma göre bir karavan olacak. Ben yalnız yaşıyor ve yalnız geziyorum arkadaşlar. Arkamdan çirkin şeyler konuşan insanlar oldu. Canları sağolsun. Ben de onların kampına gitmedim ve gitmem de. Çirkin şeyler konuşan insanlardan uzaklaştım ve onları hayatımdan çıkardım arkadaşlar. Yolları açık olsun. Benim kimseye bir mecburiyetim bir muhtaçlığım yok arkadaşlar. Allah ne verdiyse geçinip gidiyorum işte. Yalnız ve huzurluyum. Kimseye muhtaç değilim. Geçmişte de kimseye muhtaç olmadım arkadaşlar. Arkadaşlar her şey sevgi saygıdır bu dünyada sevgisi saygısı olmayanların yanında bir dost olmayız biz.. Biz de yalnız ve özgür bir karavancı oluruz, yalnız ve özgür gezeriz arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Sonuçta benim de özgürce gezebileceğim bir karavancığım olacak ve ben de karavanımla solo özgürce gezeceğim. Umarım.

Yaz tatili yaklaşıyor. Bu yaz karavanımla Mudanya civarlarında ve Ankara civarında takılacağım. Belki Eylüle yakın Bir Batı Akdeniz turu yapabilirim. Ankara' dayken de Bolu Abant ve Safranbolu gezileri yapabilirim. Her şey bir karavancık alabilmeye bağlı...

Yine emek dolu sevgi dolu sabir dolu bir calisma gununun ardindan 802 egekent aktarma otobusuyle evime donuyorum. Bugun biraz hasta olmama ragmen güzel bir gundu. Calismanin ve kimseye muhtac olmamanin hakli gururunu yasiyorum. Ben zengin birisi degilim basit bir ogretmenim bir suru de borcum var ama ben sonucta kendi kendime yetiyorum ve bunun icin her gun sukrediyorum.

Arkadaşlar,

Biz kampçı ve karavancıyız. Bizim karavanlara olan ilgimiz çocukluğumuzdan beri devam ediyor. Biz karavanımız olmasa da karavancıyız. Motorumuzla da solo geziyor ve kamp yapıyoruz. Kimseye bağımlı kalmadan özgürce geziyoruz arkadaşlar. Bu yaz da eğer bir karavan alabilirsem karavanımla solo ve özgürce gezeceğim arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Benim motorum var. Motorumla solo özgürce gezip tüm kamp tatil ve gezi ihtiyaçları için motorumu kullanabiliyorum. Benim çok fazla borcum var ve bir otomobilcik veya karavancık almaktansa öncelikle borçlarımı ödemeli kapatmalıyım. Malesef karavan benim için bir hayalden öte bir şey değil. Belki birkaç yıl sonra olabilir ama şimdilik olmayacak iş bir karavan almak onun bakımı muayenesi sigortası vs vs ile uğraşmak... Bu bağlamda ben de motorumla solo özgürce gezmeye devam edeceğim. Hala gitmediğim yerler kaldı oralara gideceğim. Benim kamp aracı tercihim şimdilik motorsiklet+çadır şeklinde olacak. Olsun motorsiklet de bir özgürlüktür tıpkı karavan gibi rüzgarı hissetmenin verdiği zevk de bir başkadır arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Bu yıl yaz tatilinde motorumla solo Marmaris ve Datça civarı kamplarda tatil yapacağım. Tabii ki hiçkimselere muhtaç olmadan özgürce ve solo arkadaşlar. Bu yıl için böyle kısa bir tur düşündüm. Motorumla solo özgürce...

Arkadaşlar,

Motorumla solo özgürce geziyorum ve kimseye muhtaç olmuyorum. Ben özgürce solo istediğim yerlere doğru geziyorum. İstediğim kamplarda tatil yapıyorum. İstersem otelde kalıyorum. Ben özgürüm arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Her şeyi kendi imkanınca yapmaya çalışan mütevazi bir insanım. Gönüllü sade bir karavan yaptım ve karavanımla çok da güzel kamplar yaptım. Yine sade bir motokaravanım olacak onunla da güzel kamplar yapmaya ve yaz tatilimde güzel geziler yapmaya devam edeceğim. Ben kendi imkanımca kamp yapmaya devam ettim ve ediyorum arkadaşlar. Benim basit bir hayatım var. Yalnızım. Ama özgür bir kampçı gezginim ben. Özgürlüğüm bazısına batıyorsa yapabilecek bir şey yok arkadaşlar aynen yaptığı gibi arkadan konuşup konuşup sonuçta susacak arkadaşlar.Biz yine mütevazi kamp araçlarımızla mütevazi ama özgür kamplarımızda olmaya devam edeceğiz arkadaşlar. Ama motorla, ama otomobille ama karavanla kamplarda olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Yaptığım her güzel şeyin, özgür yaşam tarzımın birilerine fena halde battığını artık biliyorum. Bu nedenle artık çok daha özgürüm. Özgür düşüncemi özgür yaşam tarzımı sürdürüyorum. Motorumla solo özgürce geziyorum. İnşallah bir karavan aldığımda onunla da solo özgürce gezeceğim arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Bu yaz garip ile olmasa bile mavişim ile bol bol özgürce solo gezeceğim. Küçük bir tur olarak Marmaris Datça civarını düşünüyorum tatil için. Sonrasında ne olur nerelere giderim bilmiyorum. Ama bol bol özgürce solo gezmeyi düşünüyorum motorumla.

Arkadaşlar,

Ben artık mutluluğun ve özgürlüğün birilerini rahatsız ettiğini çok iyi biliyorum. Bu nedenle daha da mutlu ve daha da özgür olmaya çalışıyorum. Motorumla solo özgürce geziyorum. Yine motorumla özgür kamplara katılıyorum. Motorumla da özgürce kamp yapabiliyorum. Benim için öncelikli olan eşyalar değil arkadaşlar. Ben motorum ve çadırımla da mutluyum...

Bana hakaret eden ve hakkımda gıybet edenlerin canları sağolsun. Bunlarla da kimseye bir fenalık yapamadılar arkadaşlar. Çatlasınlar ki ben hala yalnız ve mutluyum ve çok da güzel geziyorum arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.