Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,441
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Resident Evil 5 oyununu aldım. İnşallah bugün oynamaya başlayacağım. Umarım güzeldir. Serinin ilk 3 oyununu keyifle oynamış bir oyuncuyum ve fanatiği olduğum oyunlardan biridir.

Etiketler

Arkadaşlar,

Özgür bir Türk kampçısıyım arkadaşlar. Motorsikletimle özgürce solo geziyorum ve kamp yapıyorum. Evet çok fazla keyif alıyorum bundan.

Arkadaşlar,

Bu yaz daha çok evimde oturup oyun oynayacağım. Uzuzn bir kamp yapma düşüncemden vazgeçtim. Kısa süreli tatiller yapıp tekrar evime döneceğim. Ve evimde daha çok PS3 ile oynayarak vakit geçireceğim. Ben bir karavan meraklısıyım ve ekonomik durumum nedeniyle bir meraklı olarak kalmak daha iyi olacak. Bir karavan şu sıralar alamayacağım bir otomobil de alamayacağım.

Arkadaşlar,

İyi bir karavanım yok. olsun ben de motorumla geziyorum. Benim ruhum karavancı arkadaşlar... Ben özgür bir kampçı gezginim. Arkamdan dedikoduculuk yapanlar oldu. Canları sağolsun. Böyle insanlardan sessizce uzaklaştım arkadaşlar. Yalnız özgür ve mutlu bir kampçıyım arkadaşlar. Beni şiddetle dışlayanlar, dedikoducu yalancı insanlar olabilir sonuçta kimseye bir zarar veremediler. Dedikodu yapıp yapıp sustular arkadaşlar. Ben de dedikoducu yalancı insanları hayatımdan çıkardım. Çok da iyi yaptım. Yapılabilecek en güzel şeyi yaptım. Kimseye bir şey kanıtlamak ve kimseye de hesap vermek zorunda değilim arkadaşlar. Bu benim yaşamım olup sadece beni ilgilendirir. İstedikleri kadar hasetlerinden kudurup yalancılık yapsınlar ben hep çok güzel yaşadım ve güzel kamplar yaptım yapıyorum...

Ben solo ve ozgur motorsikletli bir kampciyim arkadaslar. Kimseyle ne bir hesabim ne alip veremeyecegim bir sey var. Dedikoducu insanlardan da bana hicbir fenalik getiremediler. Yalan konusup konusup sonucta sustular. Ben ise motorumla solo ozgur gezmeye devam ettim ve ediyorum. Yasasin ozgurluk ve ozgur hur irademiz arkadaslar...

Arkadaslar

Yok kimseden bir eksigimiz. Hur ve esit bir yurttasiz. Biz ozgur bir kampciyiz. Ozgurlugumuz birilerine batiyor. Bu nedenle artik cok daha ozguruz arkadaslar. Yalancidan serefsizden bize hicbir sey olmadi ve olmayacak. Bizi siddetle iftira ve hakaretle dislayanlar insan degillermis arkadaslar. Dedikoduculuklarinin uzerinden uc koca yil gecti hala daha sozde iddiasini kanitlamasini bekliyorum. Yoksa cok mu safim ne. Yalanci bir serefsiz herkes olur onemli olan gonul yapabiliyor musun budur arkadaslar. Bu baglamda serefsiz yalanci insanlardan bana hicbir sey olmadi ben hala solo ve ozgur tek basima yollarda ve kamplardayim arkadsslar birkac yalanci serefsizin dedikodusuyla da hicbir sey olmadim ve bundan da bana hicbir sey olmadi arkadaslar. Yasasin ozgur kampcilik... yasasin bireysel hak ve ozgurlukler. Yasasin ozgur esit yurttaslik...

Arkadaşlar,

Özgür bir kampçı olarak bu haftasonu gezi planımda Özdere-Gümüldür var. Gümüldür Orman Kampında dinlenmeyi ve tatil yapmayı planlıyorum. Bu yaz bol bol Gümüldür ve Kuşadası yapacağım arkadaşlar...

Komik bütçelerle özgürce gezmeye ve kamp yapmaya devam ediyorum ve edeceğim...

Bu haftasonu Özdere'ye gitmekten vazgeçtim. Haftaya yaz tatili olması dolayısıyla haftaya daha uzun süreli bir özgür kamp için gideceğim. Bu haftasonu evde temizlik yapmaya karar verdim.

Herkese selamlar...

Arkadaşlar,

Bu haftasonu evdeyim. Evde temizlik yapacağım. Haftaya tatil başlıyor. Ben de motorumla solo özgür bir geziye çıkmayı planlıyorum. Gezimin kaç günlük olacağını bilmiyorum. Güneylere doğru gideceğim. Motorla solo ve hiçkimseye muhtaç olmadan özgürce...

Bugün evdeyim. Evi süpürdüm, yerleri sildim. Çamaşır yıkadım. Daha da yapılacak çok işim var. Evimi temizlemeyi evimle ilgilenmeyi seviyorum. Bu bana rahatlama ve huzur veriyor. Daha temiz bir evde oturmak gibisi yok...

Maddi problemler nedeniyle karavanımla olmasa da yine mavişimle yollardayım.

Bugün günübirlik gezmeye Foça ve Yenifoça'ya gittim. 130 KM yol yaptım. Rüzgarı hissettim keyifli bir sürüştü. Bu gezimde 13-14TL benzin yaktım. Çok güzel bir gündü. Yine özgürce kimselere muhtaç veya bağımlı olmadan güzel bir gezi daha yapmış oldum. Asıl uzun soluklu kamplı gezime haftaya çıkacağım. Çünkü bu hafta yine okul var. Biz öğretmenler hala okula gidiyoruz taa ki 1 temmuza kadar...

1535430_714300455382222_7495542539529533071_n.jpg

22808_714300405382227_6175899731063931671_n.jpg

10277650_714300435382224_3338399532886074628_n.jpg

10313992_714300385382229_529972496009631347_n.jpg

11061209_714300348715566_6452232886877602565_n.jpg

Çoğu insan karavan sahibi olabilir ancak sizin kadar gezmeyenler de çok. Işin içinde gezmek olsun da varsın motorlu olsun iyi gezmeler...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri