Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,451
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Bugün üçüncü gün halen sigara içmiyorum. Sanırım sigarayı bırakmayı başardım.

Selamlar herkese...

Etiketler

Önce bir haftayı bi atlatin...sonra daha az gelir aklınıza..Sorun ansızın aklınız gelince dayanabilmek.

Arkadaşlar,

Kendime bir karavancık alıncaya kadar uzun gezilerime ara verdim. Artık sadece ürkmez ve kuşadasına tatil kampı yapmaya gideceğim. Gümüldür orman kampına yerleşip keyfimce doyasıya tatil yapmayı düşünüyorum. Motorla güneylere inmekten vazgeçtim. Motorla Gümüldür'de tatil yapacağım. Eğer kendime bir karavancık alırsam bundan sonra daha uzun rotaları karavanla yapmaya karar verdim. İşte böyle tatile iki gün kaldı, iki gün sonra güzel ülkemin her yerine motorsikletimle gidip çadır kurup tatil yapıp eğlenmek için özgür olacağım arkadaşlar. Ben özgür bir kampçı gezginim arkadaşlar...

vÖnce bir haftayı bi atlatin...sonra daha az gelir aklınıza..Sorun ansızın aklınız gelince dayanabilmek.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=109069.180#ixzz3dyvivzfb

Hepsi olur bir günü atlattım ya gerisi kolay. Önemli olan kararlı olabilmek. Kurtulacağım diyebilmek. Bundan sonra kampçılık ve karavancılık hayatımda sigara olmayacak inşallah. Büyük bir bağımlılığımdan ve yükümden kurtulacağım inşallah...

Okuldayım arkadaslar... Bugunu de sayarsak tatile 2 gun kaldı... Bugun yine işime özgurce motorla geldim... Tatilime de motorla çıkacağım. Kimselere muhtaç olmadan özgurce ve solo arkadaslar...

Arkadaşlar,

Garip bir otomobilcik olacak. Ben de pansiyon kampçısı olacağım. Gönlümün istediği pansiyon otel ve motellerde kamp yapacağım. Otomobilimle de kamp yapmak gerekirse kampçılığa devam edeceğim. Artık izci kampları bile otellerde yapılıyor. Benim tatil seçeneklerime otel motel ve pansiyonları öncelik sırasına almam daha iyi olacak. Bundan sonra tatillerimi hiçkimselere muhtaç olmadan solo olarak bu şekilde yapacağım...

Arkadaşlar,

Tatile erdik. Bu tatilde bol bol pansiyonlu motorlu gezi yapacağım.. Çünkü benim bütçem ve benim keyfim ve benim zevkim böyle istiyor...

Hala canım içmek istiyor... İçmiyorum ama bu sefer kararlıyım. Zaten daha önce hiç bu kadar bırakamamıştım. Sigarayı bırakmak bana yeni gezi olanakları sunacak...

Yucel Bey sigara çok azılı ve akilli düşmandir. Kendini hic unutturmaz ve en zayif aninizda akliniza gelebilir. O akliniza düştüğü an bir iki dakika yi atlatmaniz gerekir. Sadece maddi anlamda değil ictiginiz çayın bile tadi daha hoş gelecek bir süre sonra. Yalniz kilonuza dikkat edin. Sigarayı birakanlar çok abur cubura yönelir. En zor ilk haftayi atlattiniz. Devam

Bu sene Mordoğan veya Özdere'de tatil yapacağım... Tabii ki motorsikletimle solo kimselere muhtaç olmadan özgürce arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR