Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,769
bak%20accedils.jpg

Garip'ten dilek: Olumlu düşünün olumlu olsun arkadaşlar.

Etiketler
Arkadaşlar,

Garip tevazu sahibi bir insan. Garip'in garipliği duyduğu tevazu duygusundan geliyor. Garip herkes gibi basit bir insancık sadece. Kendine verilen görevleri yerine getirerek yaşamını sürdüren bir insancık Garip.

Aslında Garip'in Garipliğine göre pek çok insan Garip 'tir. Hepimiz ölümlüyüz... Hepimiz belirli bir gelirle yaşamaya çalışan insanlarız genelde. Ama Garip yine de kendisi dışındaki hiçkimsenin Garip'liği ile ilgilenmez. Garip kendi arayışındadır kendi içine bakar garip...

Garip'in Garipliği kendini acındırmaya çalışan bir Garip'lik değil arkadaşlar. Garip bir garip tavazu sahibi bir insancık. Garip'in arabası da kendisi gibi iddiasız bir otomobilcik bu da belirli bir tevazunun ifadesidir arkadaşlar. Garip her yeni güne kendisi gibi Garip olan otomobilciği ile başlar ve genelde bir günü otomobilciği ile bitirir artık böyle.

Garip kendine verilen nimetlerin farkında ve Garip bunlar için Allah'a hamd ediyor arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün Garip ile beraber Alışverişe Kipa Ekstraya gittik ve geldik. Günün geri kalanında iki aydır burada olamadığım için iyice kirlenen evimi süpürüp sileceğim ve perdeleri yıkayacağım. Bugünlük Garip ile başka programımız yok arkadaşlar.

Dün perdeleri yıkadım. Tertemiz oldular. Bugün de evimi süpürüp sildim. Ev tertemiz oldu sonra her şeyin tozunu aldım baya bir tozlanmış ev. Şimdilik yapabildiklerim bunlar. Bu hafta İzmir'deyim... Ankara'da sağlığım hızla yerine geldi. Ocakta Ankara'daki görevim bitecek ve evime döneceğim inşallah.

Bugün de Sabahtan Garip ile birlikte doktora gittik. Geldikten sonra eve bırakılan kağıt için Belediyeye gittim. Evimin emlak vergileri birikmiş onları ödedim sonrasında eve geldim. Evimde olmayı seviyorum ve evimi özlemişim. Sağlık nedeniyle Ankara'daki ablamın ve yeğenlerimin yanında geçici olarak kalıyorum ama insanın evi gibisi de yok. Ağır psikotik belirtili bir depresyon geçirdim. Sürekli kullanmak zorunda olduğum ilaçlarım var. Ben iyiyim ilaçlarımı kullandığım sürece yaşayıp gidiyorum arkadaşlar çok şükür bir yaramazlık yok inşallah Ocak'ta İzmir'e kesin döneceğim çünkü iyiyim.

Bugün biraz dışarı çıktım egekent girişindeki A101'e kadar gittim oradan biraz alışveriş yaptım. Dönüşte iki yıldır ilgilenip satın alamadığım banyo rafını nihayet aldım. Eve geldim banyoya banyo rafının montajını yaptım çok güzel oldu. çok sevindim.

12308506_791276331017967_5834683571824426567_n.jpg

Kendime karavan yaptığım için bir sürü alet edevatım var evde. Bir yığın halinde koridorda duruyorlar. Bir gün yine karavan yapacak olursam alet sıkıntısı çekmeyeceğim en azından. Alet çantalarım tozlanmış onların da tozunu aldım bugün. Gerçekten çok aletim var arkadaşlar...

Ben bir Garip'im arkadaşlar. Yalnız bir adamcağızım ama kendime bakmaya çalışıyorum. Bugünki yemeğimiz zeytinyağlı pırasa henüz pişiriyorum arkadaşlar.

zyprasa.jpg

Önce Havuçları soyup doğrayıp kızgın zeytinyağına atıyoruz biraz kavurup salçayı ve sonra da pırasaları ekliyoruz çok az su ilavesiyle kapağını kapatıp pişirmeye devam ediyoruz pişmesine yakın içerisine yarım bardak pirinç ilave ediyoruz. Afiyet olsun arkaaşlar.

Hayırlı olsun, afiyet olsun,mantar kavurma süpermiş 8-}

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Bugün pişmekte olan yemeğimiz Kıymalı Karnıbahar arkadaşlar.

12289476_791715420974058_7023859407939538081_n.jpg

İlk önce kızdırdığımız bir miktar yağa soğanlarımızı atıyor ve pembeleşinceye kadar çeviriyoruz. Sonra salçayı ekleyip bir iki çevirdikten sonra kıymayı ekleyip kavuruyoruz. En son su ilavesiyle birlikte karnıbaharlarımızı ekleyip pişene kadar bekletiyoruz. Afiyet olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri