yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Arkadaşlar,
Garip'im kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Kimseye erkeklik gösterisi veya erkeklik yarıştırması yapmak zorunda da değilim. Kimseyi bir şeye ikna etmek zorunda da değilim. Bütün bunlar kültür robotu haline gelmiş ve kendisi bir şahsiyet olamamış insanların zorlaması. Böyle bir zorlamaya uymak ve bu oyuna gelmek zorunda değilim. Allah'tan başka kimseye hayatımın hesabını vermek zorunda değilim. Hadsiz şerefsiz ve şahsiyet olamamış insanlar tarafından dedikodu ile yalan ile eşcinsel olmakla suçlandım (Sanki bu bir suçmuş gibi) Bununla da bana bir fenalık yapmayı becerebilmiş değiller arkadaşlar. Bu insanların adiliklerinin ve aşağılık bir insan olmalarının derecesini takdiri yüce milletime bırakıyorum. Her türlü dedikoduculuktan yalan ve benzeri şeylerden Sadece Allah'a sığındım ve sığınırım. Ayrıca bana bunu yapmaya çalışan insanlarla Ahirette bir hesabım olacak arkadaşlar. Bu hesap büyük bir hesap arkadaşlar Dünya buna yetmez. Bütün bu saçmalıklar yüzünden hasta oldum. Ankara'ya ailemin yanına geldim. Halen onurlu şerefli görevimi sürdürmekteyim arkadaşlar. Ben bir Garip'im arkadaşlar... Basit bir otomobil ve ve yüz liralık çadırla gezeceğim. Hem de inadına gezeceğim. İnşallah sağlığım düzelirse ve İzmir'e dönersem çok da güzel kamplar yapmaya devam edeceğim. Belki bu kampları ben düzenleyeceğim de... İnadına...