Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,474

Etiketler
Arkadaşlar,

Bugün bir değişiklik yapıp sabah kahvaltısına bir yemek hazırladım. Bu sabahın yemeği Kıymalı Yumurta oldu.

kymalyumurta.jpg

Önce soğanı doğrayıp kızgın yağa atıp bir güzel kavuruyoruz sonra kıymayı ekleyip kavuruyoruz en son yumurtaları kırıyoruz. Afiyet olsun.

Arkadaşlar,

Sağlık nedeni ile Ankara'da görevliyim ancak bu hafta kendi evimin olduğu İzmir'deydim... Gerçekten evimi ve yerimi özlemişim. Yazdan beridir çok uzun zaman olmuştu gelmeyeli. Sonuç olarak benim yaşamak üzere seçtiğim yer İzmir ve bu seçimimi uygulayabilecek şekilde sağlığıma dikkat etmek zorundayım. Yarın otomobilim Garip ile beraber iki Garip Bursa'ya geçeceğiz. Bursa'dada bir gece bir yakın arkadaşımda kalıp Ankara'ya doğru yola çıkacağız. Bir daha evimi ve yerimi terketmek zorunda kalacak kadar hasta olmamak dileğiyle...

Arkadaşlar,

Garip bir karavan çekicisi değil standart bir otomobil. Standart otomobilimle geziyorum ve çadırla kampçılık yapıyorum arkadaşlar. Onu da bu aralar hiç yapamıyorum ama yaparsam böyle yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bugün de bir sabah yemeği hazırladım. Bebek sosis ve patates kızartması bugünün sabah yemeği idi. Bugün Garip ile beraber Bursa'ya doğru yolda olacağım arkadaşlar...

bebeksosis.jpg

Patetesleri soyup doğrayıp actifry'a atıyoruz 35 dakika pişiriyoruz sosislerin uçlarını artı şeklinde kesiyoruz onları da 10 dakika actifrya atıyoruz. Afiyet olsun.

Bugün otomobilim Garip ile beraber İzmir-Bursa-Mudanya yolculuğu yaptık. Birlikte yoldaydık ve çok eğlendik.

12289634_792421137570153_1798125831350696978_n.jpg

12299331_792439620901638_1935460732090848480_n.jpg

Yolda Kemalpaşa tatlısı yemeği ihmal etmedik...

12308751_792439640901636_8698737159702953541_n.jpg

Biraz deniz havası aldık...

12341244_792494727562794_713280618399158475_n%201.jpg

Eski dostlarımla hasret giderdik...

12342823_792504134228520_2000512580526171623_n.jpg

Şu anda halen Mudanya'dayız Garip ile beraber Bir süre buradayız...

Arkadaşlar,

Emektar otomobilim Garip ile beraber çıktığımız İzmir yolculuğundan bugün de Bursa-Ankara etapını yaparak yüzümüzün akıyla sorunsuz problemsiz bir gezi geçirdik çok şükür.

Fotoğraf Bozuyük molasından...

12308735_792848880860712_8846632663719534219_n.jpg

Arkadaşlar...

Yüzün kimle gülüyorsa yüreğin ona aittir. Bazılarına ben dostum arkadaşım demişim ama onların yüzü benimle gülmüyormuş. Arkamdan yalan konuşup gıybet ediyorlarmış meğer. Ben de bu insanlardan uzaklaştım ve yanlarında gölgemi dahi bırakmadım arkadaşlar. yapılabilecek en doğru şey de buydu arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Garip için çok zor günler, sıkıntılar inşallah geride kaldı. Garip yalnızca bir Garip arkadaşlar. Garip'in bir iddiası yok. Herkes gibi bir insancık Garip sadece...

Kendime yine ya çıkarsa diye milli piyango bileti aldım. Böylece en azından hayal kurabilirim. Çok param olursa kendime bir karavan alırdım. Bir de şu iflahımı kesen ev borcumu kapatır rahat rahat yaşardım. Bütün Dünya'yı gezerdim ah bir bana çıksaydı...

Mümkün olduğunca hayatta kendime iyi bakmaya, moralimi olmadık şeylere bozmamaya, kendime yeni yemekler yapmaya, kendi başıma mutlu ve hayatta sağlam olmaya çalışıyorum arkadaşlar. Başka bir çarem de yok. Kendime iyi bakmak zorundayım.

Görevimin başındayım. Kimseye bir borcum bir minnetim yok arkadaşlar. Kimseden hiçbir şeyini istemedim almadım. Müfteri yalancı insanlarla da bir şey olmadım ve bundan bana hiçbir şey olmadı sadece düşene bir de sen vur mantığında ve çamur at izi kalsın mantığında çok alçak yalancı düşmanlarım varmış hayatta...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri