Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,467

Etiketler

Motosikletimin Sigortası gelmiş 320TL bir motosiklet için çok fazla olduğunu düşünüyorum. Yine de yarın yaptıracağım sigortayı ister istemez. Motosikletim Mavişimle de gezmeye devam edeceğim çünkü...

Motosikletimin Sigortası gelmiş 320TL bir motosiklet için çok fazla olduğunu düşünüyorum. Yine de yarın yaptıracağım sigortayı ister istemez. Motosikletim Mavişimle de gezmeye devam edeceğim çünkü...

Motosikletimin sigortasını yaptırdım. Ayrıca bugün Alışverişe gittim. Kendime daha iyi bir elektrikli süpürge aldım. Evde eksik olan birçok şeyi aldım. Kek kalıbı mikser türk kahvesi makinası vb bir sürü şey satın aldım. Artık evimde güzel kekler ve pastalar da yapacağım inşallah. İşte böyle bugün de böyle geçti...

Bugün çıkıp biraz alışveriş yaptım. Kek yapmak için mikser kabı aldım. Ayrıca mutfağıma çok şirin sıvı sabunluk ve deterjanlık aldım. Mutfağımın yeni cicileri çok güüzel oldu. Sonra kendime tost makinesiyle tost yaptım sonra da kekun karışımından kek yaptım. Yeni mikserimi ve yeni kek kalıplarını ilk kez kullanıyorum. Evimde bunları yapabildiğim için çok şükürler olsun. Karavanım yok ama en azından evimde keyifle bir şeyler pişirebiliyorum.

Çok şükür balık keyfimi de yaptım. Allah bereketimi arttırsın. Yalnız bir Garip'im kimseye ne borcum ne alacağım var kendimce yaşar geçerim bu Dünya'dan...

Bugün Garipi yıkattım ve yırtık pırtık olan çok çirkin görünen koltukları kaliteli bir koltuk kılıfıyla kaplattım. Şimdi arabanın içi çok temiz oldu ve ben çok beğendim. Yarın arabam Garip ile beraber Bursa yolcusuyuz.

Bugün Mudanya'ya geçtim sorunsuz bir yolculuktu. Mudanya'da bolca sahilde yürüyüş yaptık. Sonrasında arkadaşımın evine geçip kendimize balık keyfi verdik. Güzel bir gündü.

12376722_798854233593510_3218387653390088333_n.jpg

Merhaba arkadaşlar...

Halen Mudanya'dayım. Mudanya'da bir çocukluk arkadaşımda kalıyorum. Bugün vedalaşıp Ankara'ya doğru yola çıkacağım Garip'imle beraber. Yarın görev beni bekler.

Bugün sorunsuz bir şekilde- Gerçi kapımızın kilidi bozuldu sürücü kapısı artık dışardan açılmıyor- Ama ciddi bir sorun değil bu. Ankara'ya ulaştık bugün. Ben Garip ile yolculuk etmeyi çok seviyorum. Yolda uzun süre yabancı plakalı bir karavanla birlikte geldik. Hava sisli ve çok soğuktu ama problemsiz geldik çok şükür. Herkese Ankara'dan selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR