Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,455
Soguk mu soguk bir Ankara sabahindan herkese selamlar...
2a1125f0f60e13675c9e96d5bf2f6682.jpg

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Havalar çok soğudu. Sabah Garip'i çalıştırmakta zorlanıyorum. LPG'de çalışmıyor. Benzine geçirip baya bir uğraşarak çalıştırabiliyorum. Garip emektar bir arabacık şimdilik benim işimi görüyor çok şükür.

Dun de soguktan zor calisan garip bugun hic calismadi. Mecburen usta getirip akuye takviye yapip calistirdik. Eski aku sarza gitti. Obur gun alacagim.

306_805613236250943_4532888082966815397_n.jpg

1069163_805613206250946_3376396640480548897_n.jpg

10274162_805613182917615_5086955235911976571_n.jpg

Garip eski bir araba böyle olunca birtakım sorunlar çıkartıp duruyor. Bir yandan bunlarla uğraşıyoruz malesef. Bu soğukta çalışmama ve akü sorunu da son sorunumuz. yapacak bir şey yok buna da şükür diyoruz.

Arkadaslar. Yeni bir yildan herkese selamlar. Oncelikle bu yeni yilin herkese baris huzur ve mutluluk getirmesini dilerim ben ekonomik gucum yetmedigi icin karwvanciligi beceremedim. Bir ozel aracim var ama ondan da masraflari nedeniyle vazgecmek zorundayim. Artik kamp da yapmiyorum aracim da olmayacak bunlar yerine bol bol yemekler pasta borekler yapip kitap okumak cep telefonu oyunlariyla oynamak gibi ucuz ve basit hobilerle zaman geciriyorum. Benim gucum yaya olarak gezmeye yetiyor bu karavancilik dunyasinda her ne kadar surci lisan ettiysem istemeden de olsa insanlari uzup kirdiysam herkesten ozur dilerim. Bu benim son mesajim bundan boyle bu baslikta sizlerle birseyler paylasmaktan vazgececegim. Kendi garip hayatima bakacagim. Elbette cok yerler gezecegim ama malesef bir karavanla veya kendime ait bir aracla degil. Ben bundan bile daha ozgur olmak istiyorum. Bu nedenle bundan sonra tren otobus ve ucakla seyehat edip otel motel ve pansiyonlarda konaklayarak gezecegim arkadaslar. Bu nedenle artik pek de fazla kimsenin ilgisini cekmeyen kitaplarim yemeklerim ve hayat tarzimla ilgili paylasimlari artik bu satirlardan yapmayacagim herkese beni sabirla takip edenlere tesekkur ederim ama benim maddi gucum bu ise yetmedi gercek bu. Herkese selamlar ve mutlu bol gezili bir yil diliyorum saglicakla kalin..

Öyle çekip gitmek var mı bu alemde. Sen bu sitede gördüğüm en aktif biri olarak insanlara yeri geldi selam, yeri geldi fikir verdin. Her şey gönlünce olsun da siteden kopma. Bana verilmiş bir sözün vardı unutma onuda.

Yemek yapmaktan daha cok sevdigim bir sey varsa o da yegenlerime yapmak aslinda. Yemeklerinizi yiyecek birilerine yapmak cok daha guzel. Bende de bu gunun menusunde kiymali karnibahar var. Yegenlerime bu yemegi yaptim umarim guzel olmustur. Bundan sonra evimde degisik yemekler pisirip ailemden ve arkadaslarimdan bazilarini yemege alarak bir zevkimi ve hobim olan yemek pisirme hobimi gerceklestirecegim.
1570ac888d608d5558d4a51cfeb3607c.jpg

Bugun de hava Ankara da
cok soguk. Sarj ettirdigim garipin asil akusunu taktirmaya gittim. Garip yine de cok zor calisti. Boyle giderse yeni sarj olan akuyu de bitirir ama yapacak bir sey de yok simdilik malesef.

Bugun tabletimden egazetemi okudum. Evdeyim hava cok soguk. Hic gezmek havasi degil. Evde keyif yapiyoruz. Egazetelerimizi okuyup telefindan oyunlar oynuyoruz. Iste boyle geciyor bugun de...

Insani insandan ayirmam. Cok fazla param yok. Kendi gelirim kadar yasamaya calisiyorum arkadaslar. B kimseden ne bir sey istemisligim ne almisligim var arkadaslar. Dedikoducu yalanci serefsiz tiplerle de bana bir fenalik yapmayi beceremediler. Yine kendi gucum kadar iyi yasamaya devam ediyorum. Yasamak benim icin ozgurluk demek. Ve ozgurlugumu ne kimseyle tartisir ne de kisitlattiririm. Eger karavan bana pahali geldiyse karavansiz da ozgurce gezdim ve geziyorum arkadaslar. Benim hickimse ile bir sey yaristiracak ne halim var ne de boyle bir seyin bir geregi var arkadaslar.. gucumun yettigince kampcilik yapmaya devam edecegim.

Arkadaslar. Hayat pahali karavanlardan ibaret degil. Ille de bu isleri kendi gucleri nispetinde yapan bir suru insan var. Bu insanlar asagilaniyor veya dislaniyor olsalar da varlar. Hayat ille de parasi cok olmak demek degil. Dusuk butce ile yapilan geziler ve kamplar da pekala sosyal acidan onemli guzel seylerin yasandigi kamplardir arkadaslar...

Aslinda Gezenbilir forumu cok uzun zamandir takip ettigim ve yazdigim bir forum. Her gun once forumlari takip etmek bir aliskanlik olmus bende. Bir de yalnizligimdan midir nedir ben insanlara bir selam vermek ve acisiyla tatlisiyla hayati paylasiyorum. Gerci fotograflar uctuktan sonra bu forum cok kimsesizlesti ama ben hep buradaydim ve buradayim. Bazi blog siteleriyle beraber hayat ve yasam guncemi sizlerle de paylastim ve paylasiyoru m. Benim cok param veya pahali bir karavanim yok. Ama pekala kaliteli bir insanim ve kaliteli yasiyorum ve yasamaya da her turlu asagilik dedikoducu yalanci pislige ragmen devam ettim ediyorum ve edecegim arkadaslar on yili askin suredir kamplardayim ve kamplarda olmaya da devam edecegim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR