Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,455
Arkadaşlar,

Ben bir Garip'im. Benim otomobilim de bir garip. Biz ikimiz iki garip olarak birlikte geziyoruz. Benim karavan için bütçem yetmiyor. Bu bir eksiklik değil. Çünkü kampçılık pekala otomobil ve çadırla da yapılabiliyor. Ben yaşamdan keyif almaya çalışıyorum. Kendime göre bir garip hayatım var. Kimseye bir zararım yok. Kimseye ne öte git ne beri gel derim ne de siyasi bir şey söylemişliğim var. Ben kendimce kampımı yapar yer içer gezer eğlenirim hepsi bu... Hayatımda da hep bunu yaptım ve bir yanlışın içerisinde olmadım. Herkese saygım sevgim oldu. Doğrusu da budur.

Etiketler
sıkma canını garip kardeşim. Herkes kendi çapında gariptir. TDK anlamı Yabancı, gurbette yaşayan, demek kampçı, karavancı olup da garip olmayan var mı? Önemli olan da dürüst özü bir sözü bir olmak diye düşünüyorum.

Yagmurlu bir Ankara sabahindan herkese selamlar ve sevgiler..
8d654358f6a1626709ad1209bf7c92dc.jpg
82d781b370bfa0f760b29d16673d8d6f.jpg
adcf359c63c5f9a22a4a1a36712f7770.jpg

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep bir Lada Samaram olsun istemistim. Simdi artik Garip'im var. Kendimce egleniyorum. Gezmek icin hem motosikletim hem otomobilim var. Allaha sukurler olsun. Benim yuz bin liralik pahali bir karavanim yok. Buna ragmen sahip olduklarimla mutluyum. Idare ediyoruz... Garip eski olmasina ragmen cok zevkli bir otomobil onunla gezmek cok zevkli arkadaslar bunun disinda ben artik genelde evdeki hobilerimle vakit geciriyorum. Zaten cok gezecek param da yok. Keseme gore hareket ediyorum arkadaslar kimseden de hayatimda bir sey istemis almis degilim arkadaslar. Ayagimi yorganima gore uzatiyorum.

Bir hastalik gecirdigim icin ablamin yanina Ankara ya gorevlendirme istemistim ve bu gorev cikmisti a m a simdi artik bu gorev bitecek ve ben Izmire kendi duzenime kendi evime donecegim insallah. Simdilik halen gorevim devam ettigi icin mecburiyetten Ankara dayim. Ben bir okul ortaminda calisiyorum ve hem arksdaslarim hem de ogrencilerim beni sevip sayiyorlar. Serefsiz adi yalanci dedikoducu insanlardan da bana hicbir fenalik gelmedi. Yalanci ve alcak olduklari ile kaldilar arkadaslar. Ben hala isimde gucumdeyim. Alcak yalancilarin hepsini hayatimdan cikardim. Cok da iyi yaptim yapilabilecek en dogru ve iyi sey yalancilarla baglantiyi kesmek idi. Ben ozgur yasantima devam ediyorum ozgur ve hur bir kampci gezginim ben. Benim hem fikirlerim hem de vicdanim hur arkadaslar. Hicbir alcak yalanci serefsiz de bana bir sey yapamadi yapamayacak da...

Arkadaşlar,

Ben bir öğretmenim zillerle çocuk cıvıltılarıyla yaşıyorum. Bunun dışında bildiğim bir meslek yok. Bana hakaret eden yalancı şerefsizler bana bununla da hiçbir kötülük yapamadılar. Benim yüz bin liralık bir karavanım yok. Ben bunun yerine eve yatırım yapmayı tercih ettim. Benim bir evim var. Boş zamanlarımda evimin dekorasyonuyla, yemek yapmakla, evimi temizlemekle falan uğraşıyorum. Ben yalnız yaşıyorum arkadaşlar. Yaklaşık üç sene oldu yalnızım. Hayatın tadını böyle çıkarmaya çalışıyorum. Ben insanlara güvendim ve sevgi, saygı duydum. Her şeyden önemlisi dostum arkadaşım bilip sevgi gösterdim. Karşılığında fitne fesat ve yalancılık, dedikoduculuk iftira buldum. Bundan da çok üzüldüm. Bir akıl hastalığı geçirdim ama sonuçta bana böyle de bir fenalık yapmayı beceremediler arkadaşlar. Bana biz kimin ne olduğunu biliyoruz dediler. Beni böyle korkutup sindirebileceklerini zannetiler çıkıp doğruları ve gerçekleri insanlara anlatamayacağımı zannettiler. Sonuç itibarıyle yalancı bir şerefsiz alçak oldukları ortaya çıktı arkadaşlar.

Arkadaslar. Ben teknolojik olarak bazi yenilikleri takip ediyorum. Artik dergilerimi tabletimden satin alip okuyorum mesela.Bunun gibi yenilikler hayatimizi degistiriyor. Ben kendime bir karavan yaptim bununla kamplara gezilere ciktim ama o gunler artik geride kaldi. Artik kamplara gitmiyorum ve etkinliklere katilmiyorum. Birkac art niyetli insanin hakareti ile de bana bir sey olmadi onlar ben gibi bir arkadaslarini bu davranislari yuzunden kaybettiler. Ben yoluma devam ettim. Simdi bir otomobilim var ve kamplara da katilmiyorum bunun yerine yalniz basima gezip otellerde kaliyorum eger gerekiyorsa ancak bu da gerekmiyor cunku evimde oturup teknolojiyi ve bilgisayar oyunlarini takip ediyor. Yemek temizlik pasta borek yapiyorum bos zamanlarda. Kimseye bir mecburiyetim yok kimseden bir sey istedigim de yok arkadaslar...

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar... insan cesitli hobilerle kendini mutlu ettigi zaman cok fazla gezmeye dolayisiyla da para harcamaya ihtiyac duymuyor. Kitaplar teknoloji oyunlar televizyon yiyecek icecek hazirlama balkon bitkileri hatta akvaryum veya cesitli evcil hayvanlar ve bunun gibi seyler insani oyaliyor ve cok gezip cok para harcamasini da onluyor. Ben nacizane artik boyle hobilerle kendi evceezimde mutlu olmaya calisiyorum.

Kendime internetten kitap yurdu dan iki kitap sipsris ettim. Birisi kayip sembol kitabini da severek okudugum Dan Brown dan Melekler ve Seytanlar kitabi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR