Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,455
Arkadaslar. Teknoloji oyle gelisti ki herkesin elindeki kucucuk telefonlar buyuk buyuk bilgisayarlarin yapabildigi her seyi yapmaya basladi. Ben de artik favori oyunlarim olan the sims ve simcity oyunlarini telefondan oynarken ayni zamanda foru m lara bakiyor ve yaziyor. Sosyal medyayi takip halinde tutuyor. Her gun gazetemi okuyor. Hatta yemek tariflerini telefonumdan ogreniyorum. Teknolojinin bu kadar hizmetimizde oldugu bir cagdayiz. Bu cagda bireysel ulasim araclari da gitgide onemini ve cazibesini yitiriyor ve toplu tasima ve ozellikle de havayolu seyehatleri onem kazaniyor. Iste ben de onumuzdeki zamanlarda boyle yaya olarak toplu tasimayi kullanarak tatil ve gezi yapmayi dusunuyorum. Boylesi pek cok acidan daha pratik daha kolay v e daha da ekonomik olacak. Yeni cagin trendi bunlar.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Merhaba yugun bende az çok yazılarınıza bakıyorum yanlız sizinde benim gibi kilo sorununuz var acizane tavsiyem lütfen yanlış anlamayın kendinizi yemek pasta börek hobilerine vericeğinizi söylediniz bu hobiyle uğraşırken kilo almamaya dikkat edin kamptan spordan vazgeçmemeye çalışın nisbeten hayatınıza sosyallik ve spor katmış olursunuz malum alınan kilolar çok zor veriliyor.

Cok haklisiniz benim bir kilo sorunum v a r. Ancak ben cok ciddi bir sigara bagimlisiyken sigarayi biraktim. Bu kilolarla da basa cikabilirim. Izmire dondugumde duzenli yemek pasta borek yapmanin yanisira duzenli spora da baslayacagim. Ve kendim icin sagligim icin bunu da basarabilecegimi umuyorum.

Arkadaslar. Yalniz basina kamp yapmak elbette guzeldir ama daha guzel olani birlikte kamp yapip sevinci neseyi mutlulugu huznu paylasmaktir. Guzel olan bencillik degil paylasmak ve birlikte olmaktir. Ben hep cok guzel olani yani insanl a rla birlikte olani yaptim. Ben her zaman cok guzel kamplar yaptim ve insanlarla guzel seyler paylsstim. Eskiden raki bira ve sarap ictigim ve cok ictigim de dogru ama kimseye bir zararim olmadi. Bu da benim gunahim ve bunun hesabini verecek olan benim. Bu yuzden bu ve bunun gibi seyler dedikoducu yalanci serefsizleri hic ilgilendirmez arkadaslar. Ben karavanimi da yaptim karavanimla da her zaman kaliteli guzel kamplar da yaptim arkadaslar. Ancak karavanla cok gezmek icin yurtdisi icin imkanlarim yetmiyor ben izmir cevre s inde evime yakin kamplara kamp yapmaya gidiyorum. Ayrica arkamdan dedikodu yapan art niyetli insanlar dahi olsalar insanlarla birlikte kamp yapmaktan vazgecmeyecegim. Cunku bu benim gercek sosyallesme hobim ve ben kamplarda tanidigim insanlari gercekten dostum arkadasim bildim ve onlari tanimakla onlarla birlikte olmakla kivandim ve sevindim. Bu baglamda ben zaten kampciligi birakamam. Hala kampcilik yaparken tanidigim bircok arkadasim dostum var...

Tebrik ederim sıgara gibi zararlı bir maddeyi bıraktığınız gibi kilolarla ve diğer sorunlarla da başa çıkabileceğinize inanıyorum başarılar dilerim.

Arkadaslar. Iz m ir cevresine yerlestigim 2010 yilindan beridir izmir cevresinde cok guzel geziler ve sosyal kamplar yaptim. Bunlarin birkismini da karavanimla yaptim. Esli ve essiz katildigim kamplar oldu. Kamplarimi EGEKAMP gibi facebook guruplarinda organize ettim. Herkesle dost ve arkadas olmaya gayret ettim. Kimseye bir kotulugu dokunabilecek turde art niyetleri olan bir insan degilim ben neysem oyum bir kampci yucelim. Egomu yenmeye calissam da insanlarin arkamdan yalan yere giybet yapmasina bir anla m veremedim. Kimseye siyasi olacak bir laf etmisligim kimseye ote git veya beri gel demisli g im yok ben kendi halinde bir garibin tekiyim arkadaslar. Hickimseye de bir dusmanlik veya bir kin beslemiyorum. Arkamdan yalan konusanlardan olsa dahi beslemiyorum ark a daslar ben bir izciyim ve bir kampciyim arkadaslar bundan sonra da bu gune kadar oldugu gibi pek cok kampa katilmaya hatta ksmplari kendim duzenlemeye etkinlik yapmaya da devam edecegim. Birkac yalanci alcak serseri arkamdan yalan konusuyor diye yapmayi sevdigim b yasam tarzimi birakacak degildim arkadaslar...

Sn. DESTUR. Tesekkur ederim bir aralar iki paketten fazla sigara icerdim. Ellerim sapsari olurdu sigaradan. Kendim uzerime sinen o kotu kokuyu hic sormayin. Zaten butun bos zamanimda balkonda ve sigara icerek kendimi cezalandiriyormusum simdi cok iyi her seyi anliyorum. Benim sigarayi birakmada n once yasadigim hayat hayat degilmis. Artik asla sigara icmem umarim.

Kendime yeni nefis yemek tarifleri programini indirdim. Program hem gunluk menu onerisi yapiyor hem de aradiginiz pek cok tarifi icinde bulabiliyor sosyal hesabinizla giris yapip isterseniz siz de tarif gonderebiliyorsunuz. Program play stordan indiriliyor ve tamamen ucretsiz..

Merhaba arkadaslar... Bugun de aksam oldu vakit kahve keyfi vakti...
83006232432e0616f271c6b78afce622.jpg
9a156b8a6e07b1f2b07db0748b1a697e.jpg
2a3b41cd2770f9619093b5c52e9cf41d.jpg

Arkadaslar... Kendimi ve ozgur yasam tarzimi seviyorum. Yenegin en guzelini kahvenin en lezizini evimde ben kendime yapiyorum. Kendimde bulamayip baskasinda arayacak hicbir eksikligim yok hayatta. Gezmek mi istiyorum atlarim bir ucaga kafama gore istedigim sehre gidebilirim. Bunun icin ozgurlugumu kisitlayacak pahali bir karavana hic ihtiyacim yok hayatta. Ben insanlarda dostluk ve arkadaslik aradim. Malesef bu kendime arkadas olarak gordugum insanlarda yokmus. Onlar beni baska turlu asagi ve hakir gormusler. Olsun benim beni gercekten seven. Oturup bir seyler paylssabilecegim cok degerli gercek arksdaslarim var ve olacak. Haddini ve kendini bilmez iftiraci hakaretci birkac serefsizden ibaret degil ki bu dunya... Ben bazi insanlara yaranamadim ama yaranmak zorunda da degilim. Kimse ile bir sey yaristirmak ve de kimseye bir sey kanitlamak zorunda degilim. Ben brnim kendime gore bir hayatim var ve kimseden bir seyini istemis ne de almis degilim arkadaslar. Yalanci iftiraci hakaretci serefsizlerden de bana hicbir fenalik gelmedi arkadaslar...

Bu aralar telefonumdan sims ve simcity oyunlarini oynuyorum electronic arts bu cok sevilen kult oyunlarinin ucret s iz oynanan versiyonlarini cikarmis ee bize de oynayip bol bol bos vakit degerlendirmek kaliyor. Simcityi cok fazla ovemeyecek olsam da the sims freeplay oyununu son derece basarili buldum. Halen her iki oyunun da siki bir oyuncusuyum ve bu kis boyle bu oyunlarla guzel gececege benziyor..

Bugün Ankara'da kar var. Sabah hava çok soğuk olmasına rağmen Garip çok şükür zor çalışmadı. Beni uğraştırmadı hemen çalıştı. Biraz yerinde çalıştırıp motorun ısınmasını sağladım. Sonrasında Garip ile birlikte işime gücüme geldim.

Sabah saatlerinden beridir kar yağıyor. Her yeri beyaz görmek ayrı bir güzel. Kışın kendine özgü ayrı bir güzelliği var. Ancak böyle havalarda yollarda olmak istemem. Ama şehiriçinde mecbur yola çıkıyoruz. Garip'te kar lastikleri var. Karda işe yaramalarını umuyorum.

Okulumdayım ve okulum sıcacık... Dışarda kar yağıyor.

Arkadaşlar,

Her ne kadar Ankara'ya ablamın yanına tayin istemem gerekse de ben İzmir'i çok seviyorum. İzmirimi ve evimi özledim. Kendi düzenimde olmayı özledim. Asıl okulumu ve arkadaşlarımı özledim. Karşıyaka'yı bostanlıyı özledim. Ben İzmir'imi özledim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR