Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Çıktık çıkıyoruz derken nihayet yola koyulduk,şu anda Bursa'da yız.Önümüzdeki cumartesi'ye kadar burada çocuklar ve torunlar ile hasret gidereceğiz.Kısmetse cumartesi günü bursa'dan ayrılacağız.Bursa'dayken sevgili Haldun(Taiga)dostum ile beraber hem bursayı gezeceğiz hemde bursa daki gezenbilir dostlarımızı ziyaret edeceğiz.
Sayın Feyzullah Efe mesajınızı gördüğüm şu anda hemen sizi aradım tel.cevap vermedi.Fakat 5 gün Bursa dayız illaki sizi ararım.Bende sizlerle tanışmaktan zevk ve onur duyarım.
Bahattin(Radar) dostum,Datça geçen yıl ertelemek zorunda olduğumuz bir yer.Bu yıl olmazsa olmazımız,illaki geleceğiz eşimde çok merak ediyor orayı.Datça'dan feribot ile Bordum'a geçeceğiz.
Bende 1992 de kağıt üzerinde emekli olmuş oldum.Fakat gerçek emekliliğimiz 200 da oldu. 14 yıl çocukların sorunlarını halletmek için çalışmaya devam ettik.Benim gibi sizede sadece kendinize ayıracağınız ve eşinizle beraber gezebileceğiniz günlerin en kısa zamanda gelmesini dilerim.Anamur konusunda gösterdiğiniz yardımseverliğide ayrıca teşekkür ederim.
Sayın Burgay,güzergahımızda değişiklik yapmak zorunda kaldık.Ereğli de bir dostumuza uğramak gerektiği için.Konya dan Ereğli üzerinden Gülek boğazından Adana ya gideceğiz. MUT yolundan TIR ile yıllar önce geçmiş çok keyif almıştım.Hatta torosların tepesinde mola verip yemek ve çay yapıp bayağı keyif almıştım.Onun için tekrar görmek istemiştim.Yıllar önce geçtiğim içinde mola yeri konusunda birşey söyleyemiyorum.Fakat yinede güvenlik açısından müsait bir petrol istasyonunda konaklayabilirsiniz. İyi dilekleriniz için teşekkür eder,sizlerede hayırlı yolculuklar dilerim.
Sayın Bayar28, ben herhalde oldukça acı bir patlıcanım.1962 yılından beri araç kullanıyorum şimdiye kadar hiç kırağı çalmadı.Ama çok dikkatli araba kullanmam nedeniyle,bazende şansın yardımı ile bu güne kadar geldik.Geçen 47 yıl içinde de epey tecrübe sahibi olduk.Çok virajlı yollar benim için daha emniyetli.Nedenide devamlı dikkatli ve tetikte araç sürülüyor.Düz yolda ise dikkat dağınıklığı,umursamazlık oluyor dolayısıylada sürat yapılıyor.Hele şimdi varılacak yer ve saat konusunda sıkıntı olmayıp,sadece gezmek için yolda olduğumuza göre daha da yavaş gidiyorum etrafımızı seyrede seyrede tadını çıkarıyoruz.Dim çayı konusundaki önerinizide aklımda tutacağım. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Yollarda olan ve çıkacak olan tüm Gezenbilir dostlarımıza kazasız belasız mutluluk dolu geziler dilerim.
Not: güzergahımız üzerinde olan GEZENBİLİR dostlarımız iletişim için Tel.verirlerse tanışmaktan zevk ve onur duyarım.
Sevgi ve saygılarımla.... 0535-7293774