Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,663
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Kemal'ciğim, iyi dileklerin için çok teşekkürler.Telefonunu kaydettim,uğramaya çalışacağım.Finali seninle yapmak banada mutluluk verir. Kahveye gelince eskiler derki''Gönül ne çay ister nede kahve,gönül muhabbet ister gerisi bahane'' önemli olan tanışmak dostlukları geliştirmek. Saygı ve sevgilerimle..

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Sevgili Metin'ciğim, JAMAİKA yamı yerleşsek ne yapsak,ne dersin? Tüm iyi dileklerin için seni öpüyorum.Allah herkese mutluluk ve huzur versin dilerim. Tüm dünya bizim olsa paylaşmadıktan sonra tad alınmaz. sevgilerimle...

selamlar (dalgıç) abdi uçar abicim inşallah zaman ayırma konusunda şansım olur. sabırsızlıkla seyehat anılarını bekliyorum.bunlar benim ve sanırım arkadaşlarımız yani gezenbilir ailesi için önemli hepinizden birşeyler öğrenmek çok güzel.tekrar size ve eşinize iyi yolculuklar dilerim saygılarımla kemal orhan

Motokaravanla yolda korku yok..Bana Anamur-Alanya arasında ki virajlı yollardan söz etmişler ve çekme karavanla o virajlara girmemem konusunda uyarmışlardı .Otobüs şöförlerinin bile o virajlarda otobüsün arka tamponunu neredeyse göreceklerini de şaka yollu anlatmışlardı .Ben de bu uyarıları dikkate alıp gezi parkurumu ya Alanyada ya da Anamurda noktalıyorum.
Karaman-Mut parkurunda gece konaklamayı uygun bulduğunuz bir yerden bahsedermisiniz .
Gece hava kararana dek Silifkeye erişilemeyeceğine göre daha öncesinde dik Toroslarda geceleme yapılacak bir güvenilir yere gerek olacak .

Merhabalar abdi bey ,bu forma yeni girmeye başladım ve ne göreyim tamda benim imrendigim hayatı yaşayanlar var .Bende Emekliyim ancak henüz sizin kadar serbest degilim .Diyecegim şu ki Eşimle birlikte hep arzu ettigimiz bir yaşam tarzınız oldugunu tahmin ediyorum .En azından bir karavanınız var .Marşa bastınızmı bilmiyorum ,Şİmdiden sizlere hayırlı yolculuklar dilerim.Çocuklugum Anamurda geçti otaraflarda her hangi bir sorununuz olursa yardımcı olabilirim.İlave olarak Dönüş parkurunuzda DATÇA oldugunu okudum .Ben Datçada ikamet ediyorum .RADAR ELEKTRONİK Telefonum ; 0555 320 2330 ;Bahattin Çetiner dönüş yolunda bir acı kahvemizi içersiniz diye düşünüyorum.Tanışmak ve tecrübelerinizden faydalanabilmek için sabırla bekliyorum.Hayırlı yolculuklar .

BURSA DAN GEÇERKEN GÖRÜŞMEK İSTERİM

0535 271 20 12

Merhaba Abdi bey abıcıgım burgayın dedıgı Anamur Alanya yoludan 2 sefer karanlık saatlerde gecdım cok kotu bır yol vırajlı ama sız senelerce tır soforlugu yapmıs bırısı olarak Allahın iznıylen sorun olacagını zannetmıyorum bır laf vardırya ( Acı patlıcanı kıragı calmaz dıye) gezınız gonlunuzce olsun saglıgınız ve sıhatınız yerınde olsun,
Bırde Alanyaya gırmeden Dim cayına sapın yolu kotuydu eskıden ama guzel bır alabalık yıyebılırsınız heryerde o tadı bulamazsınız benden soylemesı manzarada yanında bedavası yolunuz acık olsun selamlar....

Çıktık çıkıyoruz derken nihayet yola koyulduk,şu anda Bursa'da yız.Önümüzdeki cumartesi'ye kadar burada çocuklar ve torunlar ile hasret gidereceğiz.Kısmetse cumartesi günü bursa'dan ayrılacağız.Bursa'dayken sevgili Haldun(Taiga)dostum ile beraber hem bursayı gezeceğiz hemde bursa daki gezenbilir dostlarımızı ziyaret edeceğiz.

Sayın Feyzullah Efe mesajınızı gördüğüm şu anda hemen sizi aradım tel.cevap vermedi.Fakat 5 gün Bursa dayız illaki sizi ararım.Bende sizlerle tanışmaktan zevk ve onur duyarım.

Bahattin(Radar) dostum,Datça geçen yıl ertelemek zorunda olduğumuz bir yer.Bu yıl olmazsa olmazımız,illaki geleceğiz eşimde çok merak ediyor orayı.Datça'dan feribot ile Bordum'a geçeceğiz.
Bende 1992 de kağıt üzerinde emekli olmuş oldum.Fakat gerçek emekliliğimiz 200 da oldu. 14 yıl çocukların sorunlarını halletmek için çalışmaya devam ettik.Benim gibi sizede sadece kendinize ayıracağınız ve eşinizle beraber gezebileceğiniz günlerin en kısa zamanda gelmesini dilerim.Anamur konusunda gösterdiğiniz yardımseverliğide ayrıca teşekkür ederim.

Sayın Burgay,güzergahımızda değişiklik yapmak zorunda kaldık.Ereğli de bir dostumuza uğramak gerektiği için.Konya dan Ereğli üzerinden Gülek boğazından Adana ya gideceğiz. MUT yolundan TIR ile yıllar önce geçmiş çok keyif almıştım.Hatta torosların tepesinde mola verip yemek ve çay yapıp bayağı keyif almıştım.Onun için tekrar görmek istemiştim.Yıllar önce geçtiğim içinde mola yeri konusunda birşey söyleyemiyorum.Fakat yinede güvenlik açısından müsait bir petrol istasyonunda konaklayabilirsiniz. İyi dilekleriniz için teşekkür eder,sizlerede hayırlı yolculuklar dilerim.

Sayın Bayar28, ben herhalde oldukça acı bir patlıcanım.1962 yılından beri araç kullanıyorum şimdiye kadar hiç kırağı çalmadı.Ama çok dikkatli araba kullanmam nedeniyle,bazende şansın yardımı ile bu güne kadar geldik.Geçen 47 yıl içinde de epey tecrübe sahibi olduk.Çok virajlı yollar benim için daha emniyetli.Nedenide devamlı dikkatli ve tetikte araç sürülüyor.Düz yolda ise dikkat dağınıklığı,umursamazlık oluyor dolayısıylada sürat yapılıyor.Hele şimdi varılacak yer ve saat konusunda sıkıntı olmayıp,sadece gezmek için yolda olduğumuza göre daha da yavaş gidiyorum etrafımızı seyrede seyrede tadını çıkarıyoruz.Dim çayı konusundaki önerinizide aklımda tutacağım. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Yollarda olan ve çıkacak olan tüm Gezenbilir dostlarımıza kazasız belasız mutluluk dolu geziler dilerim.

Not: güzergahımız üzerinde olan GEZENBİLİR dostlarımız iletişim için Tel.verirlerse tanışmaktan zevk ve onur duyarım.
Sevgi ve saygılarımla.... 0535-7293774

Abdi Bey,

"Çiçek Izgara"ya uğrarsanız, bir lokma da benim için alın. (Belli olmaz, bakarsınız Bursa Gezenbilir Taifesi, "Çiçek Izgara"da toplanırsınız...)

Cavid Sezen

abdı bey dostum.
eskı bır laf vardır .'' tekerıne tas degmesın'' derler dı . ben de aynı sozu dıyor ve dılıyorum.
her gezıye baslayan arkadaslarımızın verdıgı haberde oldugu gıbı sızden de gezı baslangıcı haberını alınca allah ınandırsın ıcımın yagları erıdı. nasıl ozenıyorum bılemessın. bu mevsımde karavanımı yapıp bıtıre bılme umıdım pek fazla degıl. yıne de ıcımden soyle gectı .'' hadı mehmet oglum bastır bıraz , dalgıc dostun donus yolunda senı gormeye gelırlerse karavanını gosterırsın, ha gayret'' . evet bu dusuncem bana dopıng etkısı yapacagı kanısındayım . var gucumle ugrasacagım. haydı dostum sıze gonlunuzce en ıyı gezılerınızden bırısı olsun. unutma donuste gel karavanımı gostermek ıstıyorum.
mehmet.

Cavid dostum,iletişim imkanı olan Bursa'daki GEZENBİLİR dostlarımızı bende görüp tanımak sohbet etmek istiyorum.Bursa'da can dostum Haldun(taiga) ile hepsini görmeğe gideceğim,herhalde kulaklarınızı çınlatırız.Yediğimiz içtiğimiz her lokmada ve her yudumda sizleri anmamak zaten imkansız.Dönüşte kısmet olursa İzmir'deki arkadaşlarımızı ve sizideziyaret etmek istiyorum,o zaman size anlatacak çok şeyimiz olur herhalde..

Yusufcuğum,iyi dileklerin için çok teşekkürler,hadi son bir gayret ile tamamlada bir yerlerde bebaber tadını çıkaralım ve tanışalım şu meşhuuuuuur YAYBEK-KAMERAVAN ile.Zaten KAMERAVAN sadece ruhsatında senin gözüküyor,tüm GEZENBİLİR dostlarının oldu artık o.

Mehmet Hocam(orbay74) senin bu azim ve istekle gönlüne göre ve en iyi karavanı yapacağına inanıyorum.İnsanoğlu yeter ki istesin ve kafaya koysun başaramayacağı şey yoktur buna inanırım.Bak AY'a gitmeyi kafaya koydular gittiler.Yeterki tüm gönül ile istensin.İnan dünyanın en güzel karavanı senin olacak.bunun da tek nedeni var.Çünki SENİN olacak.Bizim gezi havalar soğuyuncaya kadar devam edecek,o zamana kadar bitirirsin ve bir yerlerde beraberce keyifleniriz.İzmir'e geldiğimde muhakkak uğrayacağım.Hem senin gibi candan bir dostu kucaklamak hemde eserini görmek için.

Hepinizin iyi dileklerine çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla....

Her zaman beklerim sizi ve tüm dostları.

Cavid Sezen
Tel: 0 533 735 65 93

Bursa da,Haldun(taiga) kardeşim ile beraber Cem (Orsaalabanda) kardeşimizi ziyarete gittik.Cem bizi çok sıcak karşıladı.İşyerindeki ilk çay faslından sonra bizi yakındaki tarihi hana çay içmeye davet etti.Orada aklımıza gelen Feyzullah Efe arkadaşımızıda telefon ile çağırdık.Arkadaşımız motorize olarak bize katıldı.O kadar tatlı bir sohbete dalmışız ki fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi.Ayrıldıktan sonra aklıma geldiğinde ise çok üzüldüm o sohbeti fotoğraflayamadığıma.
Ertesi gün 19 mayısta eşim ile beraber motor ile şehir turuna çıktık.Eşim 20 yıl Bursa da öğretmenlik yaptığı için rehberim oldu,beni bir güzel gezdirdi.ULU CAMİ civarındaki tarihi hanları gezdik.KOZA HAN da çay molası verdik.CAVİD hocam,ÇİÇEK IZGARA ya gitme yerine,yaptırdığımız ekmek arası dönerleri ulucami meydanındaki havuz kenarında fıskıyelerin harika gösterilerini izleyerek yemek daha güzel geldi bize.Merak etme o ekmek arasını yerken eşimle kulaklarını çınlattık.19 mayıs tatili olduğu içinde çok kalabalıktı.Kalabalığı pek sevmeme rağmen zevk aldım izlemekten.
Arkadaşlarımızın sıcak karşılamaları,ilgileri ve hoşsohbetleri için kendilerine çoooook teşekkürler ediyorum.Bursa ya yolunuz düşerse kendileri ile tanışmanızı tavsiye ederim.
Kısmet olursa Cumartesi sabahı Bursa dan Eskişehire hareket edeceğiz,bir iki günümüzüde Eskişehire ayırma düşüncesindeyiz,tabi yolda karar değiştirmezsek.
Arkadaşlarımızın fotoğrafları yerine,eşim ile bursa turuna ait bir kaç fotoğraf koymak zorunda kaldığım için özür dilerim.
Tüm GEZENBİLİR dostlarıma mutlu geziler dilerim.. Saygı ve sevgilerimle

216k.jpg

213k.jpg

219k.jpg

3960k.jpg

Fotoğraflar, yaramı depreştirdi Abdi Bey... Bursa İlinde 13 yıl net yaşadım; 25 yıl da yakın, içiçe oldum. Toplam 38 yıl, ne anılar var... Çok severim Bursa'yı, yarı Bursalı olduk gibi..

İyi yolculuklar dilerim.

Cavid Sezen

abdi bey;
Yazılar ve fotoğraflar ile bizlerde en az sizinleymişiz gibi oluyoruz.Bizleri bundan mahrum bırakmadığınız için teşekkürler.
Yolunuz açık, vardığınız her yer beklentilerinizi karşılar olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR