Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,305
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Değerli dostlar tabiki kilo alıncada verilir ama ne varki bu güzel gezinin güzel dostlarıylada bir araya gelince boş ver gidince ocağıma yemem diyorsun.Bu haftaki yayla gezimizde de yine yöre yemekleri vardı.Sağolsun Mersindeki dostlarım çoğu asker onlarla beraber olduk toros yaylalarında.Ve karakoldaki o marifetli köpeklerle tanııştım ve onların hünerlerini izledim.burdan bırkaç resim

Etiketler

Ayrıca öldürdüğümüz yanımıza gelen bir akrep Ve aile dostum jandarma karaokol komtn.Mehmet bey ve eşi.

Ayhan Bey ve değerli eşi Ayla hanımla tanıştığımız için mutluyuz. Mersin'den sonraki rotalarında da iyi geziler dileriz.

Hüseyin Işıl

kokteknik' Alıntı:
bu arada sivasa hoş geldiniz çok kısaa görüştük ama uzatırız inşallaah
Canım kardeşim evet burdayım çarşamba öylen çıkıyorum ama sıcak çermikteyim cumaya kadar yolun düşerse beklerim senin aracada binemedik ama olsun.Dükkana uğradım şehir dısında dediler.Saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
Canım kardeşim evet burdayım çarşamba öylen çıkıyorum ama sıcak çermikteyim cumaya kadar yolun düşerse beklerim senin aracada binemedik ama olsun.Dükkana uğradım şehir dısında dediler.Saygılarımla

Ayhan Bey Tokat'ta gelince haber bekliyorum...

SNOB' Alıntı:
Ayhan Bey Tokat'ta gelince haber bekliyorum...
Bülent kardeşim çok gelmek istedim ama olmadı.Artık Sivastan devam edecem.Dünde yeğenim Hakan Karaoğlan boksör olan milli takım antörünüydü TOKATTA kaza geçirdi bu günde Sivasta cenazesi kalktı..Allahtan rahmet diliyorum burdan.Spor camiyasınında başı sağolsun.İnşallah başka yerlerde görüşmek üzere

Başınız sağolsun. Allahtan rahmet diliyorum.

Hüseyin Işıl

Ayhan bey başınız sağolsun.Tüm aileye allah sabırlık versin.Mekanı cennet olsun.

Ayhan bey yeğeninize tanrıdan rahmet, siz yakınlarına da sabırlar diliyorum. Aman trafik canavarına dikkat...

Ayhan Bey çok üzüldüm Allah Merhuma rahmet size ve ailesine sabır versin. İnşallah başka bir zaman görüşmek üzere iyi yolculuklar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.