Halil kardeşim saten sen burda olsan senle gezecem ama sen yoksun diye senin için biraz daha fazla geziyorum.Canım kardeşim çok sağolhalilo11' Alıntı:Ayhan abi gene harika kareler cekmişsiniz ellerinize sağlık gene sizlerle beraber gezmiş kadar olduk teşekkürler, almanyadan selamlar
Halil Buruk
Hakan kardeşim çok sağol buraya bu kelimeleri bile yazmanız bile bizi yanlız bırakmadığınızın ispatıdır.Bir yerlerde buluşmak umuduyla Saygılaraslanahmet' Alıntı:Ayhan Bey, fotoğraflar için teşekkürler. Gezmiş kadar oluyoruz.
Selamları iletirim. Mersin'deysen Göksel de tantuni , Emin ustada künefe yemeni tavsiye ederim. Yola çıktıysan hayırlı yolculuklar dilerim.58ayhan' Alıntı:Muratcım cenete bu yaşantimda girdim ama öbür dünyada girermiyim bilmiyorum çok güzel bir yer su çok güzel akıyordu yerler kaygandı ama ıyı geldi yabancı dostlarımı menun etmiş oldum.Kardeşim seni tanımaktan çok haz aldım bize göstermiş olduğunuz ailece ilgiye unutulmaz diyecem.Karavancı olmadığın halde bu karavancı dostlara yardımcı olman taktir edilecek şeydir.İnşallah sen de birgün karavanınla aramıza katılacan..O uzman arkadaşada selam söyle benim burdaki komutan arkadaşım oraya gelmiş Mehmet bey o uzmanların savunmasını almış ona söyle ozaman hatırlar benim arkadaşı.O gün sormuştu tanıyamadım dedi çok selam söyel o bizi ayrıca misafir eden Başkent restorant sahibi aileye komutana.Burucuda öp bizim için fotada asık surat olsada o bizim için çok tatlıydı.Saygılarımla
Vallahi tantunide yedim künefede baya burlar beni kilo yaptırdı.pazartesi çıkacam niğde üzeri kaplıcaya gidecem 2 gun kalır kayseri Sivas yapacamburuc' Alıntı:Selamları iletirim. Mersin'deysen Göksel de tantuni , Emin ustada künefe yemeni tavsiye ederim. Yola çıktıysan hayırlı yolculuklar dilerim.
Evet kilo aldım belli oluyor ne yapayım kardeşim her yörenin okadar yemekleri varki yemeden olmuyor.Saygılarabdullah tepe' Alıntı:Devam be abi. Kiloda alsan yakışmış hani.Darısı başımıza