Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,287
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan bey güzel resimlerinizi zevkle seyrederken sizinle beraber bizde gezmiş oluyoruz.Sakarya bölgesine bekleriz.

Etiketler

Ayhan abi selamlar. Bizler de sizi tanıdığımıza memnun olduk. Gün gelir bir zaman buluşmak dileğiyle yolunuz hep açık olsun. Bende olan bir kaç fotoyu gönderiyorum, hoşcakalın.

halilo11' Alıntı:
Ayhan abi gene harika kareler cekmişsiniz ellerinize sağlık gene sizlerle beraber gezmiş kadar olduk teşekkürler, almanyadan selamlar

Halil Buruk
Halil kardeşim saten sen burda olsan senle gezecem ama sen yoksun diye senin için biraz daha fazla geziyorum.Canım kardeşim çok sağol

aslanahmet' Alıntı:
Ayhan Bey, fotoğraflar için teşekkürler. Gezmiş kadar oluyoruz.
Hakan kardeşim çok sağol buraya bu kelimeleri bile yazmanız bile bizi yanlız bırakmadığınızın ispatıdır.Bir yerlerde buluşmak umuduyla Saygılar

Muratcım cenete bu yaşantimda girdim ama öbür dünyada girermiyim bilmiyorum çok güzel bir yer su çok güzel akıyordu yerler kaygandı ama ıyı geldi yabancı dostlarımı menun etmiş oldum.Kardeşim seni tanımaktan çok haz aldım bize göstermiş olduğunuz ailece ilgiye unutulmaz diyecem.Karavancı olmadığın halde bu karavancı dostlara yardımcı olman taktir edilecek şeydir.İnşallah sen de birgün karavanınla aramıza katılacan..O uzman arkadaşada selam söyle benim burdaki komutan arkadaşım oraya gelmiş Mehmet bey o uzmanların savunmasını almış ona söyle ozaman hatırlar benim arkadaşı.O gün sormuştu tanıyamadım dedi çok selam söyel o bizi ayrıca misafir eden Başkent restorant sahibi aileye komutana.Burucuda öp bizim için fotada asık surat olsada o bizim için çok tatlıydı.Saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
Muratcım cenete bu yaşantimda girdim ama öbür dünyada girermiyim bilmiyorum çok güzel bir yer su çok güzel akıyordu yerler kaygandı ama ıyı geldi yabancı dostlarımı menun etmiş oldum.Kardeşim seni tanımaktan çok haz aldım bize göstermiş olduğunuz ailece ilgiye unutulmaz diyecem.Karavancı olmadığın halde bu karavancı dostlara yardımcı olman taktir edilecek şeydir.İnşallah sen de birgün karavanınla aramıza katılacan..O uzman arkadaşada selam söyle benim burdaki komutan arkadaşım oraya gelmiş Mehmet bey o uzmanların savunmasını almış ona söyle ozaman hatırlar benim arkadaşı.O gün sormuştu tanıyamadım dedi çok selam söyel o bizi ayrıca misafir eden Başkent restorant sahibi aileye komutana.Burucuda öp bizim için fotada asık surat olsada o bizim için çok tatlıydı.Saygılarımla
Selamları iletirim. Mersin'deysen Göksel de tantuni , Emin ustada künefe yemeni tavsiye ederim. Yola çıktıysan hayırlı yolculuklar dilerim.

buruc' Alıntı:
Selamları iletirim. Mersin'deysen Göksel de tantuni , Emin ustada künefe yemeni tavsiye ederim. Yola çıktıysan hayırlı yolculuklar dilerim.
Vallahi tantunide yedim künefede baya burlar beni kilo yaptırdı.pazartesi çıkacam niğde üzeri kaplıcaya gidecem 2 gun kalır kayseri Sivas yapacam

abdullah tepe' Alıntı:
Devam be abi. Kiloda alsan yakışmış hani.Darısı başımıza
Evet kilo aldım belli oluyor ne yapayım kardeşim her yörenin okadar yemekleri varki yemeden olmuyor.Saygılar

Hataylı gezenbilir üyesi bir abimizin sözü aynen şöyleydi ; " Bizim buralarda yaşıyorsan teraziden uzak , kantara yakın olacaksın." diye yazmıştı. Yola çıkınca keşfedilecek o kadar çok şey varki , yemekte bunlardan biri. Sağlık olsun, alındığı gibi biraz dikkatle verilebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR