Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,207
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

ilhancım senin geldiğin zamanla şimdiki zaman fark yapmış ama biz balığı sabah 9 da alıyoruz canlı canlı kendimiz mangaldayız.sanada afiyet olsun yarasın.birdaha ki sefere beraber kadeh kaldırırız saygılar

Etiketler

Ayhan bey aracınız hayırlı ve uğurlu olsun.Tekeri düz bassın.Size iyi havalı bol güneşli harika balıklı tatiller dilerim.

seyha54 kardeşim çok sağol hellbet bir yerlerde karşılaşır balığı ızgaraya koyarız saygılar

58ayhan' Alıntı:
halilcim beni takip et tabiki ama bir yerde bulusalımda hasret giderelim saygılar

inşallah birgün bütün karavancı arkadaşlarımla bende tanışmak istiyorum, izine geldiğimde zamanı olupda Maltepe buluşması planlanırsa ben seve seve katılırım saygılar

almanyadan selamlar

halilo11' Alıntı:
inşallah birgün bütün karavancı arkadaşlarımla bende tanışmak istiyorum, izine geldiğimde zamanı olupda Maltepe buluşması planlanırsa ben seve seve katılırım saygılar

almanyadan selamlar

Halil Bey ile bende aynı konumdayım. Halil Bey yaza aynı zamanda mı yola çıksak? :smiley:

Fransa'dan selamlar
Özgür

berkcantp' Alıntı:
Afiyet olsun.

Not: [attachment=1]Balıkçı İsmail her balığı ilmine göre 3-5 TL karşılığında pişiriyor.

İlhan hocam bu ne kadar güzel bir fotoğraf avatar resmini beğenmesem hemen bunu yap derdim,karavancının keyfini mutluluğunu anlatan çok güzel bir kare.

mayıstosböce' Alıntı:
İlhan hocam bu ne kadar güzel bir fotoğraf avatar resmini beğenmesem hemen bunu yap derdim,karavancının keyfini mutluluğunu anlatan çok güzel bir kare.

Teşekkür ederim,

Ayhan abinin limanda karavanı gördüğü yerdi, 4 mt ilerisi deniz,

mevsim itibariyle ortalık sakin, hava bir açıp, bir sağnak, dertlendim gene, vesselam hoş günlerdi.

bülentcim evet halil abin bu işi iyi biliyor ve burasını çok seviyor ben isterdimki bu aylarda bir kaç karavan olalım.yazın herkes dağlıyor bir yerlere ama boyle aylarda bır kaç karavan ıyı olurdu.inş allah yıne bır araya gelırız ben hep yollarda olacam ocak 7 de bodrum ve koylarındayım 1 aylık burası buyurun gelin.beklerim veya bana yakın olanınız olursa beklerim yoldaki karavancılara duyurulur.

zentoz' Alıntı:
Halil Bey ile bende aynı konumdayım. Halil Bey yaza aynı zamanda mı yola çıksak? :smiley:

Fransa'dan selamlar
Özgür

Özgür kardaş neden olmasın nasıl olsa yakın yoldan gececeğiz bana seneyede izin zor görünüyor 3 haftadan fazla vermek istemiyorlar usandırdı artık almanya beni

58ayhan' Alıntı:
Yeni bir yıla girerken öncelikle sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla..
Nice Mutlu Yıllara!

AYHAN KALEMKOY
değerli dostlarım bir kaç günden beri sitemiz kapalı onun için yorum yazamadım.size bir iki resim ekliyeyim dedim.biliyorsunuz burda balık bol.bende sabah aldığım canlı balıkları beraber ızgaraya koyalım dedim ama baktım yıne ben tek karavan burdayım.olsun beklıyorum yeni yılda belkı gelen olur diye saygılar

IMGP4581.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri