Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,217
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan abi sağlıcakla gittin bana haber vermeden sağlıcakla gel inşallah engüzel yolculuk seninki olsun Erdek e gelince muhabbet ederiz ama insan bi haber verirdi PAŞAMIZIN GÖKER Albayım ve eşi doktor hanımın yanına uğrayacağınızı onların en çok sevdiği çavdar ,köy,tahıllı ekmeklerden haaaaaa bide hayvanları çok severler onlar içinde iade ekmeklerden gönderirdim .Komutanıma ve eşine çok selam.

Etiketler

sağol avcım benim haklısın tabiki ama hangı gün gideceiğm belli deyildi hem direk akbüke gıtmedim ama yinede düşünmen yeter sağol dostum şu an bodrumdayım görş kendine ıyı bak

58ayhan' Alıntı:
sağol avcım benim haklısın tabiki ama hangı gün gideceiğm belli deyildi hem direk akbüke gıtmedim ama yinede düşünmen yeter sağol dostum şu an bodrumdayım görş kendine ıyı bak bodrum müzesinden bir kaç foto

IMGP4607.JPG

VAP' Alıntı:
Oh, vallahi sefanız olsun Ayhan beyciğim imrendim ama kıskanmadım (gözüm kalmaz yani :smiley:) Size can'ı yürekten boool keyifli ve de gönlünüze göre bir yolculuk/tatil diliyorum.

Bizimle o sıcak yöre fotoğraflarını arada sırada da olsa böyle paylaşmanız, herhalde benim gibi diğer arkadaşlarımızın da bu ayaz günlerde yüreğini ısıtacaktır. Yolunuz açık, sefanız bol olsun inşallah. :smiley:
sağol canım kardeşim ne yapıyorsam inanın kendim için deyil siz değerli dostlarımın gezipte göremedikleri yerleri gezip onlar için yapıyorum bir yerlerde karşılaşmak umuduyla

IMGP4617.JPG

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Yolunuz hep açık olsun, iyi geziler diliyorum, Çanakkale'ye yolunuz düşerse öncelikle bir bardak çay ikram ederim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

niyazi kardeşim inşallah gelecem çanakkaleye çay içmeye orasıda bizim memleketimiz sayılır saygılar

IMGP4602.JPG

Ayhan Bey'in zaman sorunu yok nasıl olsa; "yaveeş yaveeş gidiyoo..." :D

İzliyoruz!... :smiley:

Cavid Sezen

vallahi doğru cavit abicim yavaş dolaşıyorum.acelemde yok her yere girip çıkayım sizlerle burdan paylaşayım istiyorum.cumartesi sabah turgutreis.ortakent yahşideyim.burdan selam getirecm size saygılar bu gün bodrum kalesini ve müzesini gezdim bu arada müze kartlarını yeniledim

IMGP4618.JPG

Ayhan abi eline sağlık bizi eşim ve beni 10 yıl öncesine götürdünüz bizde Bordum a gitmiştik balayında aynı heykelin önünde eşiminde resmi var bende marinada resim çekinmiştim güzel yerler komutanıma ve doktor hanıma çok çok selam hayırlı yolculuklar gelince muhabbet çok olacak inşallah ayhan abi.

Sevgili dostlarım selam size bu güzel pazar gününden turguntreisten selam gönderiyorum.evet bodrumdan sonra turgutreisteyim.bu essiz güzelliğe sahip deniziyle sahiliyle portakal madalina bahçeleriyle.her şeyiyle doğası olan bir yer.buraya 1 hafta oldu geldim hemen kumsal tarafında otellerin ve çarsının içi olan 5 yıldızlı bir otelin deniz bölümünde konaklıyorum sağolsunlar otelin güvenlikcileri beni yanlız bırakmadılar elektiriğmi suyumu verdiler sağolsunlar misafir perverliklerini gösterdier.akşam ve sabah yanlız deyılız bizimerak edenler ziyaret ediyor yaşamımızdan bilgi alıyorlar.ve tabık arada bir güzel köpekleriylede fotoraf çekmemize müsade ediyorlar.biliyorsunuz biz kış gezisine çıktık hava şartları neolursa olsun mayısa kadar sürdüreceiğz.yamurda karda fırtanada olacak ama karavancı ruhuyla çok güzel geçecek.onun içinde bu pazar bırkaç fotoyla bunu bağlıyım saygılar diliyorum bütün dostalarıma

IMGP4661.JPG

58ayhan' Alıntı:
Sevgili dostlarım selam size bu güzel pazar gününden turguntreisten selam gönderiyorum.evet bodrumdan sonra turgutreisteyim.bu essiz güzelliğe sahip deniziyle sahiliyle portakal madalina bahçeleriyle.her şeyiyle doğası olan bir yer.buraya 1 hafta oldu geldim hemen kumsal tarafında otellerin ve çarsının içi olan 5 yıldızlı bir otelin deniz bölümünde konaklıyorum sağolsunlar otelin güvenlikcileri beni yanlız bırakmadılar elektiriğmi suyumu verdiler sağolsunlar misafir perverliklerini gösterdier.akşam ve sabah yanlız deyılız bizimerak edenler ziyaret ediyor yaşamımızdan bilgi alıyorlar.ve tabık arada bir güzel köpekleriylede fotoraf çekmemize müsade ediyorlar.biliyorsunuz biz kış gezisine çıktık hava şartları neolursa olsun mayısa kadar sürdüreceiğz.yamurda karda fırtanada olacak ama karavancı ruhuyla çok güzel geçecek.onun içinde bu pazar bırkaç fotoyla bunu bağlıyım saygılar diliyorum bütün dostalarıma
sabah kapımıza gelen 2 adet goldin silver yanlış deyılse kopeklerle bır hatıra çektırdık

IMGP4664.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri