Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,248
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ne güzel olurdu sınırdan beraber girsek bir balkıyorum karavancı dostlar karşılamaya gelmiş haftasonunu beraber geçirsek neyse başka yaza

Etiketler

arkadaşlarım biliyorsunuz her bölgenin hava durumu aşağı yukarı belli akbüke geldiğimden beri çok abartı güzel güneşli hava da bulamamıstım.ama bulduğum günde motorumu karavandan indirdim bir ufak akbük koyları yapayım dedim bir kaç resim

IMGP4594.JPG

58ayhan' Alıntı:
arkadaşlarım biliyorsunuz her bölgenin hava durumu aşağı yukarı belli akbüke geldiğimden beri çok abartı güzel güneşli hava da bulamamıstım.ama bulduğum günde motorumu karavandan indirdim bir ufak akbük koyları yapayım dedim bir kaç resim

IMGP4596.JPG

ayrıca çok sevdiğim erdekten akbüke taşınan asker paşamızla yılbaşı geçirdik ama ne varki evde bulunan biblo gibi duran iki kedisini burdan paylaşmak istedim.sarı olan sarman beyaz olanda minoş.hepside bir biblo kedi sevenlere duyurulur.bunuda burdan paylaşmak istedim

IMGP4585.JPG

58ayhan' Alıntı:
ayrıca çok sevdiğim erdekten akbüke taşınan asker paşamızla yılbaşı geçirdik ama ne varki evde bulunan biblo gibi duran iki kedisini burdan paylaşmak istedim.sarı olan sarman beyaz olanda minoş.hepside bir biblo kedi sevenlere duyurulur.bunuda burdan paylaşmak istedim

IMGP4586.JPG

değerli dostlarım evet bodrumdayım 1 ay burdayım bana yaıkn olan veya buraya rotası olan arkadaşları bekliyorum onlarla tanışmak onlarla bir çay içmeyi arzuluyorum.eğer bana cep ulaşmak veya mesaj atmak isterseniz.0535 253 50 85.vaya facebook tan k_vatansever58@hotmail.com görüşe bilirim saygılar sunuyorum

Ayhan bey biz çalışanlar içinde gezin :D, koylara indiğiniz zaman çalışan karavancılar için selam getirdim diye bağırın, hissederiz, mutlu oluruz, içimiz ısınır ;),
güle güle gezin tekerinize taş değmesin, selamlar :smiley:

levent kardeşim sen
rahat ol ben her gittiğim koyda elerimi havaya kaldırıp duyun sesimi ben geldim diye haykırıyorum.sağol

IMGP3933.JPG

Oh, vallahi sefanız olsun Ayhan beyciğim imrendim ama kıskanmadım (gözüm kalmaz yani :smiley:) Size can'ı yürekten boool keyifli ve de gönlünüze göre bir yolculuk/tatil diliyorum.

Bizimle o sıcak yöre fotoğraflarını arada sırada da olsa böyle paylaşmanız, herhalde benim gibi diğer arkadaşlarımızın da bu ayaz günlerde yüreğini ısıtacaktır. Yolunuz açık, sefanız bol olsun inşallah. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR