Ynt: Haydi Pelepones'e
Pelepones yolcusu değerli kardeşlerimden torbaya elini daldıranlara bakalım ne çıktııı...
*** "güngör"... Ege'nin meltemi hep hayallerini taşısın uzaklara...Gidebildiğince, görebildiğince...
*** "teos" ..Ne demişler.Yaz bana, yazayım sana...Yazınca moral olur yazana, okuyunca renk gelir yüzüne...Yazılarımdan makale tadını da alabilen ender arkadaşlarımızdandır Oğuz. Yazmasını da bilir okumasını da ...Kim bilir fotoğraflara bakıp ne kadar gülüyorsundur.Kutu makina ile mi çektin, traş makinası ile mi diye ? :
*** "Assasin" Tam ikinci gole giderken
araya girip faul yaptın. Düüttt...sarı kart...Gençliğinin verdiği hızı "şahane " tanımlamanla kapattın.Sarı kartı geri aldım.Teşekkürler..
Yine yaz.
*** "Akdeniz45" Hafta sonunuzu ziyan etmemişimdir umarım.Sizin anılarınız da bize hep yeni hayaller kurdurur her zaman.
*** "berkcantp" Avatarınızdaki küçük hanım da beğeniyor mu yazıları bakalım ?.Merak ettim..Her yaşa hitap ediyormuyuz acaba?
*** "Esinti35" Eğer esinti İzmirden doğru esiyorsa İmbat tır adı. Asil rüzgardır, insanın içini ferahlatır. Siz kabin amirimin "kaşığı ile verdiği sahneleri izliyorsunuz" Bir de bunun eve dönünce "sap" kısmı var unutmayalım .
*** "yugun" Yeni sezonu ben de beklemekteyim.Bakalım neler gösterecek leylekler bilinmez. Mavi İveco bir gün size de gelebilir. Cennet hanım üzümlü keki hazır etsin şimdiden.
*** "fsirin" Salık vermene sevindim.Bu yaz umarım bir kaç arkadaş Naflio dan fotoğraf gönderirler. Ters duruşum ters adam olduğumdan zahir.Kamp dışında oturma gurubumu manzaraya karşı veririm hep.Oturur dışarısını seyrederiz, bir şeyler atıştırırız.Almanlar ise hep bir örnek durular. Adamlar hayatı boyunca hep bir örnek olmuşlardır zaten .Özgünlük adına yazık insanlar...
*** "hiç" Baş vuracağın savcılığa aman dikkat. Sizin oralara yakın yerlerden olmasın.Yoksa girişimiz olur çıkışımız olmaz..İstermisiniz "Rüzgar 146 gündür esmiyor" diye sütun açmayı..Aman , aman
*** "bartek" Oniki den vurdun farkında olmadan...Yıllar önce Benim Adım Kırmızı 'nın arka kapağını okuduğumda çok imrenmiştim doğrusu.Adam Nobel in habercisiymiş meğerse.
[attachment=1]
Bir gün bakarsın karavancılar için de
gazoz kapağından madalya verirler. Bizimkilerin aklına karpuz kabuğu düşürme aman. ;D
Hepinize sevgiler, saygılar
Rüzgar