Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
Arkadaşlar,
Sahip olduklarımla mutlu olmaya çalışıyorum ki bu ne bir suç ne de günah. Motorsikletimle özgürce solo tatil yapacağım önümüzdeki günlerde. Bugün okuluma da motosikletimle gittim. Dönüşte Teknosa'ya uğrayıp Battlefield4 oyununu aldım ps3'üm için. Resident evil'i oynamayacağım. Bu da alıp bir kenara kaldırdığım oyunlardan oldu umarım Battlefield 4 ü severim ve bitiriririm. Oyun bitirmek en güzeli ve benim gibi sıkı bir oyuncuya başladığı oyunu bitirmek yakışır.
Arkadaşlar,
Boş vakitlerimde evimde oturup oyun oynuyorum. Bir karavanım yok diye üzülerek veya çirkin insanların hakkımda söylediği çirkin şeylere takılarak hayatımı sürdüremem. Kim ne dediyse dedi kem söz söyleyeni zaten hayatımdan çıkardım gitti arkadaşlar. Çok da iyi yaptım. Bana yakışanı, yalancı şerefsizlere yapılabilecek en doğru şeydi kendilerinden sessizce uzaklaşmak arkadaşlar. Sonuçta yalan yere gıybet yapıp yapıp sustular arkadaşlar bu da inanın hiç umrumda değil, kötüler artık benim hayatımda değiller dolayısıyla bana bir zarar veremezler. veremediler, veremezlerdi de...
Bugünlerde kendime bir karavan alacağım ve kimselere bakmadan özgürce solo gezeceğim ve tatil yapacağım. Benim değerimi, benim insanlığımı bilen biliyor arkadaşlar. Yalancı, dedikoducu şerefsizlere hiç ihtiyaç yok benim hayatımda...