Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 445
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,470
Erdek ant camping. 5630454dcd13ca12b87acc8259280a38 68c24c7d13ece9ae6ca51a0873a82f27 29e0a5b39ef53419d735cb503655a3eb E120950bdeb3fc14174e465e5caaebca

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Arkadaşlar Merhaba,

Ant camping'deyim. Ant camping diyorum ama aslında kamp ikiye bölünmüş ve benim şu anda olduğum bölüm Kapıdağ camping olmuş. Eski tuvaletler ve mutfak gibi birimler Kapıdağ kamping tarafında kalmış. Olsun yine de burası çok güzel bir kamp. Ben burayı gerçekten çok seviyorum.

Kamp tuvaletleri ve her yeri tertemiz ama zaten yoğunluk yok. Haftasonu bir yoğunluk olması bekleniyor sanırım.

Şimdilik kullandığım çadır yani arpenaz 2'yi ilk defa bugün kurdum. Kurulumu gerçekten çok pratikmiş. Umarım içinde yatması da güzel olur. Biraz küçük bir çadır ama böyle hızlı kamplar için çok iyi bence.

Bugün ayrıca kamp masamı da ilk defa kullanıyorum. Oldukça güzelmiş. İşimi görüyor.

Bugün geldikten sonra biraz alışveriş yaptım. Yakında marketler var ancak yüklü alışveriş yapacaksanız arabayla gitmelisiniz çünkü marketler birazcık uzakta. Yakındaki marketse henüz açılmamış olabilir dediler ve bakmadım.

Şu anda kampa günübirlikçiler de geldiler ve bir sürü insan mangal yakma derdine düştüler. Arkadaşlarıyla toplanıp bir gurup halinde gelmişler yalnız kalmayacak olmam sevindirici. Ayrıca yan tarafımdaki karavan komşum da geldi ve o da birşeylerle uğraşıyor.

Burada çok sayıda sürekli kampçı var. Karavanları sürekli burada duruyor. Bana kalırsa bu da güzel bir şey kurulu düzene gelmek. Ben de böyle bir sistemi uzun vadede düşünebilirim aslında.

Bugünlük ve şimdilik kamp izlenimlerim bu kadar. Daha sonra tekrar görüşmek dileğiyle. Kapıdağ yarımadasından herkese selamlar sevgiyle...
 













Arkadaşlar,

İlle bir köy evi kiralama fikrimden vazgeçtim. Zaten kiralık ne köy evi ne bahçe bulabildim. Bunun yerine Garip ile bol bol kamp yapıp gezeceğim çünkü bu beni hayata bağlıyor. Doğada olmayı kamp yapmayı kuş sesleriyle uyanmayı çok seviyorum. Benim de bu dünyada bir zevkim varsa bu da kampçılık bu yüzden bunu doya doya ve keyifle yapmalıyım. Kendime karavan da yapabilirim bunun için ille de bir köy evine ihtiyacım yok. Benim İzmir'deki kendi evimde de pekala karavan yapabilirim. Çünkü evimin yanında garajı var. Ve ben o evi bu yüzden aldım. Belki kendime Çelebi'den daha büyük bir karavan bile yapabilirim. Burda önemli olan karavanı gerçekten isteyip istememek aslında. İstesem imkanlar mevcut. Öte yandan bir şeyler yapsam üretsem yine tasarlayıp çizsem ve hayata geçirsem çok belli bana iyi gelecek arkadaşlar. Bu bağlamda yyeni bir karavana girişebilirim de. Böyle de idare edebilirim bakalım bunu zaman gösterecek...
 




Bugün Erdek'ten çıkıp Bandırma-Susurluk-Balıkesir-Akhisar rotasıyla İzmir'e evimize geldik. Garip ve Garip şu an evimizdeyiz. Erdek kampı güzel bir kamptı ama çok köpek vardı ve gece çok havladılar. Biraz uyku arasında sıkıntı yarattılar.

Yarın Salihli Enduro Motosiklet Kulübü'nün düzenlediği Salihli motofest'e Garip ile gidip kampımızı kuruyoruz inşallah. Haftasonu Festival yolcusuyuz.

Herkese İzmir'den selam ve sevgilerle....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,243
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst