Arkadaşlar Merhaba,
Ant camping'deyim. Ant camping diyorum ama aslında kamp ikiye bölünmüş ve benim şu anda olduğum bölüm Kapıdağ camping olmuş. Eski tuvaletler ve mutfak gibi birimler Kapıdağ kamping tarafında kalmış. Olsun yine de burası çok güzel bir kamp. Ben burayı gerçekten çok seviyorum.
Kamp tuvaletleri ve her yeri tertemiz ama zaten yoğunluk yok. Haftasonu bir yoğunluk olması bekleniyor sanırım.
Şimdilik kullandığım çadır yani arpenaz 2'yi ilk defa bugün kurdum. Kurulumu gerçekten çok pratikmiş. Umarım içinde yatması da güzel olur. Biraz küçük bir çadır ama böyle hızlı kamplar için çok iyi bence.
Bugün ayrıca kamp masamı da ilk defa kullanıyorum. Oldukça güzelmiş. İşimi görüyor.
Bugün geldikten sonra biraz alışveriş yaptım. Yakında marketler var ancak yüklü alışveriş yapacaksanız arabayla gitmelisiniz çünkü marketler birazcık uzakta. Yakındaki marketse henüz açılmamış olabilir dediler ve bakmadım.
Şu anda kampa günübirlikçiler de geldiler ve bir sürü insan mangal yakma derdine düştüler. Arkadaşlarıyla toplanıp bir gurup halinde gelmişler yalnız kalmayacak olmam sevindirici. Ayrıca yan tarafımdaki karavan komşum da geldi ve o da birşeylerle uğraşıyor.
Burada çok sayıda sürekli kampçı var. Karavanları sürekli burada duruyor. Bana kalırsa bu da güzel bir şey kurulu düzene gelmek. Ben de böyle bir sistemi uzun vadede düşünebilirim aslında.
Bugünlük ve şimdilik kamp izlenimlerim bu kadar. Daha sonra tekrar görüşmek dileğiyle. Kapıdağ yarımadasından herkese selamlar sevgiyle...