yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Demirciye gittim ve oradan da bahcesinde kopek tavuk ve benzeri hayvanlar yetistirebilecegim bir kiralik ev baktim yaz icin bir arkadasimin bir evi varmis kismet iste belki o evi kiralarim ve istedigim gibi guzel bir hayata devam derim doganin ve yesilliklerin icinde ozgurce yasarim hayatimi. Sehirde kalabaliktan gurultu ve patirtidan biktim usandim artik kaldiramiyorum da bazi seyleri sonra hasta oluyorum. Kamp yapmak guzel ama o da bir yere kadar zevk veriyor. Her halde benim icin en guzel yasanti sakin bir koy hayati bana oyle geliyor. Bu acilardan Manisa Demirci cok guzel. Bahcemde dogal koy yumurtasi. Kopek ve benzeri hayvanlar yetistirmek onlarla oyalanmak kendimi avutmak istiyorum. Hem sonra bahce ariciligi d a yapabilir bu isi de hakkiyla ogrenebilirim belki. Demircinin cok guzel aricilik yapilabilecek yaylalari var. Ben bu tip dogal yasantiyi tertemiz havayi ve yazin serinligini seviyorum. Hic bozulmasin Demirci o guzel baglari imara acilmasin varsin uzak kalsin yolu zor olsun orada da orayi seven insanlar calissin. Iste boyle umarim bahceli bir ev bulurum da bir seyler yapabilirim kendimce oyalanmak icin.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi