Arama sonuçlarınız

1. suzeko

Yamaha TDM 850 veya Honda NX 650 Dominatör

slm, 2002 de 2000 model domim vardı, şimdi TDM 900 üm var. şunu söylim tdm çok daha performanslı daha sert bir makine. arazi kabileyi yok denecek kadar az. yol denge viraj mükemmel. tork desen yine öyle. mükemmel. domi tek silindiri ile tdm in nereeyse yarısı kadar güç üretir. bozuk mıcırlı...

2. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı dostlar slm. benim buggy satılıktır bilginize inanın maliyeti çook çok fazla ama 2800 e vericem. sebebi ise : çizdim, kestim, kaynattım, bindim veee hevesimi aldım o kadar :) sahibinden ilan numarası 19021404 bir kaç foto:
  3. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı çift silindir 250cc roll bar ı tutan orta kollar kayık olarak yerleştirilmiş onları sonradan düzelltim. sadece puntalıydı o zaman. yoksa şasede birşey yok . oyuncu6 çizimler konusunda olumlu cevap veremiycem üzgünüm. bu araçlar üzerinde daha başka düşüncelerim var. Ama...

4. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı bence buggy :)
  5. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı tasarım

6. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı oyuncu6 ilgine teşekkür ederim. Yaptığım araç, edge firmasının piranhasından esinlenilerek benim tarafımdan tasarlanmış bir buggy. Ben aracı tamamen 3D grafik tasarım programları ile çizdim. tuning 14 ün tersine herşeyi önce bilgisayar ortamında oluşturdum sonrasında imal...

7. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı mrb şükrü bey. Motor seçiminde 1000 cc 4 silindirli racing motosiklet motoru kullanmayı düşünmezmisiniz? Bence daha performanslı olur. Nerden baksanız 160 hp güç üretir.2- 3 bin tl arası sahibindende makinalar var. Benim araç kızağa alınmış vaziyette bekliyor. Tekerlekleri...
  8. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı öncelikle dablaya teşekkür ederim . inşallah kullanacağız:) Şükrü bey görüşünüze katılıyorum jantlar 8" olduğundan küçük kalıyor. 14" jant aldım lastikleri bekliyorum sonrasında araç baya bir yükselecek. üzerindeki jant lastik takımını çoook önceden daha projenin başında...
  9. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı

10. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Beninn arac

11. suzeko

2010 4x4

Ynt: 2010 4x4 bu gidişle bir lada da biz alacağız. düşük model bir defender den ise yüksek model bir lada daha iyi olacak galiba...?
  12. suzeko

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? bence en iyi mitsubishhiiiiiii....

13. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ömer 55 yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat ben görüşünüze katılamıyorum. Boyadan sonra önden daha geniş bir açıdan yeni fotolarını koyduğumda bana hak vereceğinize inanıyorum. Tekerlekler arası dıştan dışa genişlik 1800 mm aracın uzunluğu 2350 mm oran bence güzel.
  14. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı slm arkadaşlar, ben arabada mutlu sona yaklaşıyorum. bugün motoru çarıştırdık ve tekerleklere yol verdik. pati pati üstüne :) yarından itibaren demontaj macun astar boya .... son halinden birkaç kare..(jantla 8" oyüzden araç alçak duruyor. 14" le değişecek ve araç yükselecek)
  15. suzeko

Bir 4x4 üm Yok Diyenler....

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... Yahu topik altındaki konu tamamen değişti... Evet benim 4x4 düm yokk. Ben uzun yıllar enduro motosiklet kullandım ve hemen hemen her hafta sonu kamplarla gezilerle doğayla iç içe yaşama şansı edindim. Şu an motorum yok bunun acısını da kendi buggy mi yaparak...

16. suzeko

Buggy Hakkında Yardım

Ynt: Buggy Hakkında Yardım
  17. suzeko

Buggy Hakkında Yardım

Ynt: Buggy Hakkında Yardım slm ben de piranha yı örnek alarak bir buggy yaptım. 500 cc 37 hp 46 nm tork üreten suzuki dr 500 motoru taktım. siz baracuda için bence cift silindir 1000 cc capanord, varadero veya suzuki dl 1000 v strom, tl 1000 r tl 1000 s motorlarından birini takın. hem güçlü hem...
  18. suzeko

Buggy'im İçin Jant Lastik Seçimi

Arkadaşlar Merhaba; Ben Manisa Soma dan Erkan. 3-4 aydır kendi çapımda, hoby amaçlı buggy yapmakla uğraşıyorum. Araç yürür duruma geliyor fakat Lastik işi kafamı bozuyor. Öncelikle aracı anlatayım. Motor Suzuki DR 500 den 5 vites, 37 hp, 43 Nm tork üretiyor. Aracın yaklaşı ağırlığı 370 kg...

19. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Slm, ben de meslek lisesinde öğretmenim, benim buggynin 3b ve görünüş olarak projeleri tam fakat ruhsat yine de alınamıyor....
  20. suzeko

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı tuning 14 sanırım o fiat bis in önceden ruhsatı vardı. sadece tampon için proje çizildi. Bizim araçlar için sıfırdan imalat. Dayanım, fren, aydınlatma, emniyet açısından bir sürü teste girmesi yine birsürü kritere uyması gerek. İşin komiği o kriterleri bilen, belirleyen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri