Buggy İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,016

Etiketler
Ynt: Buggy İmalatı

ok de garaj dar elde olan larla ıdare ederız. Bu arada neden ilerde dur ben akşam resimleri topliyimda açiyim topigi sende koyarsin yapim aşamalarindan haraket olur.

Dostlar en sonunda aracımız eşşeklerden kurtulup ayaklarını yere bastı.

M-BUGGY_51.jpg

M-BUGGY_52.jpg

M-BUGGY_53.jpg

M-BUGGY_54.jpg

Koltuktaki yakın bir arkadaş.

M-BUGGY_55.jpg

M-BUGGY_56.jpg

M-BUGGY_57.jpg

Sanırım arka tamburları ters taktık ama olsun ;D

resim paylaşımı için teşekür ederim ama resim ekleyen arkadaşlardan rica etsekde ölçüleri enini boyunu malzemenin yazsalar çok daha iyi olacak bende niyetlendim bi kere motorkuzzu motoru şanzumanı defransiyeli kulandım motokuzular 3 teker oldugundan bende öne otoser in komple ön takımı koydum benim yola çıkışım ve yapmak istegim buraya kadarı buggy le aynı sonrasında elektirik olayına takıldım ordada bıraktım 3 ayı geçti garajımda yatıyor bide ailem bu ne bu kaadar araban varken vs gibi homurdanmalarıda sinirlendirdi ve o çıkış garajdan dada uramadım ilk denememdi BAŞARISIZ OLDUM, AMA YILMADIM... sorunumsa ölçüsüz yapmak ve asıl elektirik konuları yardımcı olacak arkadaşlarımızıa peşinen teşekür ederim

slm arkadaşlar,
ben arabada mutlu sona yaklaşıyorum. bugün motoru çarıştırdık ve tekerleklere yol verdik. pati pati üstüne :smiley: yarından itibaren demontaj macun astar boya .... son halinden birkaç kare..(jantla 8" oyüzden araç alçak duruyor. 14" le değişecek ve araç yükselecek)
[attachment=1][attachment=2]

Foto-0362.jpg

Foto-0363.jpg

Aynen hocam alet aracide çok kasacak macunlar catlicakdir. Ben borulari kirmaya başlamiştim.
Bu arada yanlarken video istiyoruz.

Suzuko araCın Gereksiz geniş bence biraz daha toplu olmuş olsaydıı daha hoş duracağına eminim.Ama yinede güzell bi projee tebrikler

ömer 55 yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat ben görüşünüze katılamıyorum. Boyadan sonra önden daha geniş bir açıdan yeni fotolarını koyduğumda bana hak vereceğinize inanıyorum. Tekerlekler arası dıştan dışa genişlik 1800 mm aracın uzunluğu 2350 mm oran bence güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR