Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boru şasiden imalat buggylere ruhsat için bence kendimizi fazla kasmayalım arkadaşlar. Onun yerine illa ruhsatlı buggy istiyorum diyenler yukarıdaki vosvosu öneririm. Gerektiğinde eski haline getirilip muayeneye girer ondan sonrada 2 yıl offroad versiyonu ile dolaşır. Bu arada uydurulursa belki offroad hali ile de muayeneye girer çıkar.
Herkese merhaba ve iyi seneler.
Uzun zaman sonra dün yeni yılın ilk çalışmasını gerçekleştirdik. Ön amortisör kulelerini ve amortisörleri ayrıca ön lastikleri monte ettik.
ford fiesta motor ve şanzumanıyla 5 sene kadar önce niyetlendik kardeşimle böyle bir işe.zaman ayıramadık hiç.motoru şanzumanı duruyor hala.zincirle ikinci bir redüksiyon yapıcaktık, ilgiyle izliyorum sizi .sakın vazgeçmeyin bu işten.
Aslında buggylerin sürüş tekniğinde zaten dip gazda önlerin yerden kalkması birazda isteniyor. Bu sayede bütün ağırlık arka tekere yani çekişi yapana tekere binerek sürtünme ile max verim elde ediliyor. Birde satıh üzerinde yüzmeye benzer bir etki yaratıyor. Yön kontrol kaybı ayrı dert tabi.
dertkı ne dert tam gaz gırdıgın vırajlada vede duzde gazlarken araç duz gitme egilimi gosterıyor. aradakı degerı cok ınce korumak lazım. ama boyle bir zevk yok. benım arac 3 aydır garajda hıc yanınada gıtmedım yarın bı gıdıp bakıyım barı.