Arama sonuçlarınız

1. sekooo89

Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır?

Ynt: Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır? almadan ölçecem ewt bir iki ay sonra mersinden ya da adanadan kazalı nissanllar var onlardan bakıp almayı düşünüyorum ama nasıl olsa parça olarak satıyolarmış ... ama bu ölçüleri öğrenmem iyi oldu yoksa sadece gezerdim :)...

2. sekooo89

Ynt: Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır? yaramazmı .. süper olduu .. çok teşekkür ederim ... inanın büyük bir dertten kurtuldum ;D çoook saolun :)
  3. sekooo89

Ynt: Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır? fibersan şirketlerinden birisini arayıp sormayı düşünüyorum ..ya da olmadı otoparkta bulup yüksek model ölçecem :) banada aynı gibi geliyor ama İnşaallah aynıdırr ...çünkü 99 lar için kabin bulamıyorum .. hep yüksek modelleri...

4. sekooo89

Ynt: Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır? 200 kez bu konu görüntülenmiş ama sanırım kimse bilmiyor ???
  5. sekooo89

1999 Model Nissan Skystar İçin Bagaj Kabini Arıyorum

herkese meraba ..uygun fiyatlı ikinci el yani çıkma 99 model nissan skystar için kabin arıyorum .. elinde olup satacak olan veya bildiği bi yerde olanarkadaş var mı ?

6. sekooo89

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 aynen ;)

7. sekooo89

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 bizde nissan skystarı kullanıyoruz .. pickupımız 280.000 km de ama ne motor istiyor çok şükür ne de bi sorunu var ... gerçi aldığımız adamların yaptığı bi hatadan dolayı su kaynattı ama azcık bi masrafla üstesinden geldik...arazi araçlarını uzun yolda 140-180 km hız...
  8. sekooo89

Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Sivas Grubu Off-Road Gezisi (21 Şubat 2010) tamamdır buldum abi sağolasın
  9. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) bülent abi sen batıp resimdeki gibi olmada nam şöhret önemli değil ;D

10. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) çok güzel bir gezi olmuş kutlarım.... ama fotolara bakınca memleketimi özledim :'( ...

11. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) nasıldı güzelmiydi bülent abi memleketim :)
  12. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) ewt bülent abi burda devam ediyo.site yönetimi ortalığı karıştırmış baya bi :D

13. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) fotolar süper ama devamını sabırsızlıkla bekliyorum .. güzel bi gezi olmuş gibi görünüyor
  14. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi başlamış olsa gerek ;)
  15. sekooo89

Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010) faydası olduysa güzel .. nazar boncuğuda gerekli sonuçta abi :)

16. sekooo89

Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010) ömer abi pencereden ayağın çıkmışda .. acaba bi faydası oldu mu ;D .... adrenalin güzelde Allah korusun ters bi şey olur dikkat edin abi
  17. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) çiğden hanım video boyutunu küçültmek için bir tavsiyem var .. eğer bilgisayarınız windows XP ise başlat/programlar/ dan windows movie maker diye bir program var onu açın genellikle türkçe...
  18. sekooo89

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) güzel yerlermiş :)

19. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) "ŞEHİR İÇİ 400 KRŞ ŞEHİRDIŞI 327 KRŞ" = iki nissan pick upı aynı anda sürmek gibi bi şey.. ama çok güzel araba :) tabi bi de az yaksa
  20. sekooo89

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) bülent abi sen defenderi neden satıyorsun bu gün ilanı gördüm sahibinden.com da

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri