Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,721
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

ata036' Alıntı:
;D ;D ;D bahanede hazır sizi sizi ;D ;D
inşallah sizinde deneyimlerinizden yararlanmak isterim bi daha ki organizasyonda görüşmek üzere :D

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

hlt_tkn1907' Alıntı:
inşallah sizinde deneyimlerinizden yararlanmak isterim bi daha ki organizasyonda görüşmek üzere :D
ne demek valla çok fazla bi deneyimizim yok ama bu yola gönül verenlerdiniz inşallah en kısa zamanda bir etkinlikte buluşuruz

Fotoğraf ve video gönderme üzerinde çalışmalarım devam etmekte.
Çok yakında...

Off_Road' Alıntı:
...Bu gezi izlenimlerimizin,paylaşım forumu ile ilgili olarak Site Moderatörü tarafından gezi duyuru sayfasında verdiğim linki ve ilgili diğer mesajları silerek açılan diğer konu başlığına konu ile ilgili kendisi tarafından tarafıma bilgi verilinceye kadar.. en azından gezi görsellerinin paylaşımı ile ilgili başka herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyorum...Ayrıca gezimizde zaten misafir olarak bir GEZENBİLİR MODERATÖRÜ olan CERANUS da vardı... eğer bir düzenleme gerekecekse Zerrin hanımın kendiside bizim fikrimizi alarak yapabilirdi ... Bu türden bir emrivakiye gerçekten üzüldüm... :(

Ertuğrul Bey,

İyi niyetle ve forum kuralları gereği açtığım başlık için yaptığınız bu fevri çıkışı anlamakta güçlük çekiyorum. Hele ki merakla gezi paylaşımlarınızı bekleyen arkadaşlarımızı böyle bir sebepten ötürü cezalandırmaya kalkışmanız yaptığınız etkinliğin güzelliğini gölgelemekten başka birşey değildir...

Bu konuda bir kez daha yazmayacağım, sakince okuduğunuzda bu davranışınız için mahcup olmamanızı dilerim...

- Forum kuralları gereği gezi için açılmış bir başlık yoksa moderatör, gezi için başlık açıp eklenmesi muhtemel paylaşımlar için gezi başlığını açar. Etkinlikler bölümünde yönlendirme linki verdikten sonra herhangi bir moderatör arkadaşımdan rica edip başlığı kilitlemiş olsaydınız üzerine onlarca mesaj yazılmamış olacaktı ve ben de linki görmüş olacak, yeni bir başlık açmayacaktım...

- Etkinlikler başlığında, benim mesajımdan önceki son mesaj "eratech" arkadaşımıza aitti, hala da öyle...
Mesajlarınızı sildiğim şeklindeki mesnetsiz iddianız neye dayanıyor, bu konuda da siz bana açıklama borçlusunuz. Aksi takdirde forum genelinde şahsıma yaptığınız bu suçlamanın sizi haksız duruma düşeceğinizi belirtmek isterim...

- Son olarak gezi başlığınızı zaten yanlış yerde açtığınızı söylemeliyim. Gezi başlığınız "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde olmalıydı ki bu konuda Kayseri Bölgesi'nde yapılan bir başka gezide aynı uyarıyı yaptığımı çok iyi hatırlıyorum. Dikkatinizden kaçmış olmalı!

Güzel bir gezinin ardından bu gereksiz gerginliğin katılımcı diğer arkadaşlarımızı daha fazla rahatsız etmemesi dileğiyle...

İlkönce sivas grubunun 22 / 30 itibariyle sağ salim eve döndüğünü bildirmek isterim .

Bu güzel organizasyonu hazırlayanlar ve başarıyla sona erdirenlerden Ertuğrul Açıkgöz ( Off_road ) , Mustafa Fındık ( Takomistik ), Ömer Ergin ( Omergin ) ve adını hatırlayamadığım tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Malum, yol yorgunluğu ve bu günün neşe ve heyacan dolu organizasyon yorgunluğu nedeniyle daha sonra yorumlara devam etmek üzere herkese iyi geceler.

byseyyah' Alıntı:
İlkönce sivas grubunun 22 / 30 itibariyle sağ salim eve döndüğünü bildirmek isterim .

Bu güzel organizasyonu hazırlayanlar ve başarıyla sona erdirenlerden Ertuğrul Açıkgöz ( Off_road ) , Mustafa Fındık ( Takomistik ), Ömer Ergin ( Omergin ) ve adını hatırlayamadığım tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Malum, yol yorgunluğu ve bu günün neşe ve heyacan dolu organizasyon yorgunluğu nedeniyle daha sonra yorumlara devam etmek üzere herkese iyi geceler.

sivas ekibiii fotolar ne zaman gelecek :smiley:

yaww deli olcam oraya gelemedıgım bıbı burad ölemedim de
2 aydır arcımı hazırlamaya calıstım ugrastım tma herseyı bıtırdım yola cıktık akıs kestı kusura bakmayın alsılıkler bırakmadaı pesımızı yanınızda olamadık

Günaydınlar herkeze..
Sabırsızlıkla gözümüzü monitöre diktik sizleri bekliyoruz..
:eek:

güzenin güzel olacağı belliydi, katılımcılara paylaşım için teşkkürler

herkese günaydın gece 1.30 gibi eve girdim. yorgunluktan öldüm. sabah zor uyandım. fotolar için akşama kadar müsade istiyorum akşam yüklenecektir.

Sevtap hanimin asllında bana cevap hakkı doğuran aşağıdaki açıklamasına bu forumun amacı dışına çıkıp arkadaşları rahatsız etmemesi için cevap vermiyeceğim.. isteyen arkadaşlar özelden yazarak sorunun detayını öğrenebilirler.

Bu arada umarım bir moderatör gezinin duyuru sayfasının son mesajında verilen önce açılıp sonra silinmis olan Gezi izlenimleri paylaşım sayfası linkini değiştirebilir..Belkide arkadaşlar bu sayfanın yerini arıyorlardır ...
keyifli paylaşımlar / Ertuğrul

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın gece 1.30 gibi eve girdim. yorgunluktan öldüm. sabah zor uyandım. fotolar için akşama kadar müsade istiyorum akşam yüklenecektir.
yorgun olduğun muhakkak o kadar anlayışı tabiiki herkes gösterir ... yinede akşam saat kaça kadar efenim ? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR