Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
Off_Road' Alıntı:
...Bu gezi izlenimlerimizin,paylaşım forumu ile ilgili olarak Site Moderatörü tarafından gezi duyuru sayfasında verdiğim linki ve ilgili diğer mesajları silerek açılan diğer konu başlığına konu ile ilgili kendisi tarafından tarafıma bilgi verilinceye kadar.. en azından gezi görsellerinin paylaşımı ile ilgili başka herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyorum...Ayrıca gezimizde zaten misafir olarak bir GEZENBİLİR MODERATÖRÜ olan CERANUS da vardı... eğer bir düzenleme gerekecekse Zerrin hanımın kendiside bizim fikrimizi alarak yapabilirdi ... Bu türden bir emrivakiye gerçekten üzüldüm...
Ertuğrul Bey,
İyi niyetle ve forum kuralları gereği açtığım başlık için yaptığınız bu fevri çıkışı anlamakta güçlük çekiyorum. Hele ki merakla gezi paylaşımlarınızı bekleyen arkadaşlarımızı böyle bir sebepten ötürü cezalandırmaya kalkışmanız yaptığınız etkinliğin güzelliğini gölgelemekten başka birşey değildir...
Bu konuda bir kez daha yazmayacağım, sakince okuduğunuzda bu davranışınız için mahcup olmamanızı dilerim...
- Forum kuralları gereği gezi için açılmış bir başlık yoksa moderatör, gezi için başlık açıp eklenmesi muhtemel paylaşımlar için gezi başlığını açar. Etkinlikler bölümünde yönlendirme linki verdikten sonra herhangi bir moderatör arkadaşımdan rica edip başlığı kilitlemiş olsaydınız üzerine onlarca mesaj yazılmamış olacaktı ve ben de linki görmüş olacak, yeni bir başlık açmayacaktım...
- Etkinlikler başlığında, benim mesajımdan önceki son mesaj "eratech" arkadaşımıza aitti, hala da öyle...
Mesajlarınızı sildiğim şeklindeki mesnetsiz iddianız neye dayanıyor, bu konuda da siz bana açıklama borçlusunuz. Aksi takdirde forum genelinde şahsıma yaptığınız bu suçlamanın sizi haksız duruma düşeceğinizi belirtmek isterim...
- Son olarak gezi başlığınızı zaten yanlış yerde açtığınızı söylemeliyim. Gezi başlığınız "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde olmalıydı ki bu konuda Kayseri Bölgesi'nde yapılan bir başka gezide aynı uyarıyı yaptığımı çok iyi hatırlıyorum. Dikkatinizden kaçmış olmalı!
Güzel bir gezinin ardından bu gereksiz gerginliğin katılımcı diğer arkadaşlarımızı daha fazla rahatsız etmemesi dileğiyle...