2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,502

Kampçılık hususunda yeni bir anlayış gelişmeli ama sektör fiyatları yukarı çekmekten başka bir şey yapmıyor. Günden güne kendimize uygun yerleri daha kolay bulmamız gerekirken. Bu hususta daha da zorlanır hale geliyoruz malesef...

Hür doğdum, hür yaşarım... Ben kimseye bağımlı olamam. Arkadaşlarım olsa da ben kendimi özgür hissettiğim gibi olmalıyım. Beni çok kafasındaki kalıplara sokmak isteyenler oldu. Bana şusun busun diye hakaretler bile ettiler. Hiçbirisi özgürlüğümü kısıtlayamadılar.

cok yerinde tespitleriniz var , ozellikle karavan parklari konusunda size katiliyorum. bursa nilufer de de benzer durum soz konusu. hic kipirdamayan bir kitle var.

tahminimce soyle olmus

birisi " arkadaslar bir yerden arazi alip ev yapalim ne dersiniz " demis. digeri de " boyle cok pahali olur , benim belediyede adamim var karavan alip karavan parkina koyalim. kendimize sahane ortam yapariz, bizi oradan kimse cikaramaz" demis . oteki de " eee ne duruyoruz o zaman " deyince hemen karavan bakmaya baslamislar. sonra karavan parka oyle bir yerlesmisler ki adeta 5 donum arazi icinde tiny house . hem sehre yakin , hem elektrik su wc yol var . kardes siz kimsiniz bu karavanlar neden hic kipirdamiyor diye soran da yok.

Bugün Güçlü ile NataVega'ya gidip doğumgünü yaklaşan yeğenime Kiğılı'dan gömlek aldım. Starbucs'ta kahve içtim. Sonra Nato yolu caddesinden şehrin epiy içlerine girip Konya yolundan Gölbaşı'ya geri geldim. Bu sırada evceezim tertemiz temizlenmiş geldiğimde kullanıma hazır beni bekliyordu...

Bütün sataşmalara ve iftiralara rağmen tam olarak istediğim gibi özgür yaşadım hayatımı. Bunu yapabildiğim için çok mutluyum. Hayatı özgürce yaşamaya da devam ediyorum. İnşallah daha hayallerimde çok karavancılık maceraları yaşamak var. Beni takip edin sevgili kampçı dostlarım.

Çok iyi bir karavancıyım. Çok da delikanlıyım. Her ne yaptıysam çok da güzel yaptım. Ben Yücel Hoca'yım. Ben harika bir yaşam yaşadım çok şükür. Daha da yapacaklarım bitmedi. Özgürce yaşamaya devam ediyorum. İnadına.

IMG-20250129-WA0009.jpg

Yeğenimin 25. Doğumgünü Ailemle birlikte...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR