yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
İstediğim gibi yaşarım, Hayatımı dilediğim gibi olurum. Kime ne kardaşım?
Son düzenleme:
Ablamın yakınında yaşamak zorundayım. Eğer ilerde Ablam öyle bir yere yerleşirse olabilir ben de gidebilirim. Ama şimdilik Ankara'ya mecburum malesef...hocam , buyuk sehirlerde yasamak gezginlere pek iyi gelmiyor bence. bu durum ankara da biraz daha belirgin. hadi deseniz sadece sehirden cikmak icin en az 50 - 60 km yol yapmak gerekiyor neredeyse.
yasam maliyetlerinin daha uygun olacagi , yakin mesafelere kisa sureli geziler yapilabilecek bir sehir ya da (daha guzeli) bir ilceye tayin edilmeyi istemeyi dusunun bence.
edremit guzel bir tercih bence
Aslında uygun işletmeler bulabilsek 100KM'lik uzaklıklara razıyız. Olan her yer de bize uymuyor o da var. Mesela ben Alafranga tuvalet yoksa bir yerde iki gece kalamam. Aracımda YOUTUBE izleyebilmeliyim ki gece keyif yapayım mesela karavanımda. İletişimsiz yerler de bana uymuyor.hocam , buyuk sehirlerde yasamak gezginlere pek iyi gelmiyor bence. bu durum ankara da biraz daha belirgin. hadi deseniz sadece sehirden cikmak icin en az 50 - 60 km yol yapmak gerekiyor neredeyse.
yasam maliyetlerinin daha uygun olacagi , yakin mesafelere kisa sureli geziler yapilabilecek bir sehir ya da (daha guzeli) bir ilceye tayin edilmeyi istemeyi dusunun bence.
edremit guzel bir tercih bence