Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,680
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

necmi abi bi önceki sayfada yaptıgın bedduaya ben girmiyorum sanırım :D kırılacak şaftım felan yok nede olsa ama insanın çok yoruldugunda kullandığı şaftım kaydı lafı var ya işte o olabilir. ama ben çok fotograf çektim başka bi şeyden olsa gerek :D

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

ertuğrul abi 5.30 da eve girerim en geç 6 da başlarım yüklemeye zaten picasada işim uzun sürmez

corvette' Alıntı:
yaww deli olcam oraya gelemedıgım bıbı burad ölemedim de
2 aydır arcımı hazırlamaya calıstım ugrastım tma herseyı bıtırdım yola cıktık akıs kestı kusura bakmayın alsılıkler bırakmadaı pesımızı yanınızda olamadık
sağlık olsun.. şanssızlık olmuş... senin için göğüs çizmesi bile hazırlamıştık... hem batanları kurtatırsın hemde bize Balık tutarsın diye .. ;D
sonuçta tabii üzüldük senide .. Aro yuda aramızda göremediğimiz için.. başka bir zaman birlikte olmak dileğiyle..
selamlar..

İsteyipte katılamadığım gezilerden birisi.
Burdan talim etmek için paylaşımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

sarilarin_sulo' Alıntı:
Makina elinizden hiç düşmedi bir çok resim çektini.Resimlerin tamamını nerden temin edebiliriz.Cevap verirseniz sevinirim.
Tamamını temin etmek pek mümkün olmasada çekilen Resim ve videolari katılan arkadaşlar heralde ağırlıklı olarak bugun akşamdan başlayarak yine bu forumda bizlerle paylaşacaklardır...

Ertuğrul ağabey kusura bakma o gun katılamadım.Gece misafirim vardı.Bundan sonra ki ilk buluşmada aranızda olacağım ama.Çok güzel vakit geçirdim az da olsa.Her şey için çok teşekkür ederim.Saygılar. okan

merhaba Başta ertuğrul bey mustafa bey ömer olmak üzere osman abi abidin erkan çok teşşekkür ederim müthiş keyif aldık ellerinize kollarınıza sağlık çokince düşünülmüş güzel bir organizasyondu sonsuz teşekkürler bayramhacı köyü ,sakinleri müthiş misafirperver insanlar kamp alanında osman abi abidin ve erkanın hizmetleriyle kendimiz beşyıldızlı tatil köyünde gibi hissettik ufak tefek aksilikler başımıza geldi ama sağ salim geldik eğlendik ve döndük bizim de bir kusurumuz oldu ,ise bizde özür dileriz
tüm ekibe teşekürler biliyorum bu tür bir organizasyonun zorluklarını

teşekürler sivas ekibi olarak
AMCA BEN MURAT PINAR

ertuğrul abi yarınki program neydi ;D ;D

bu arada sabah geldim paylaşım linki çalışmıyor :mad:
15 dakka aradım bulamdım ertuğrul abinin profilinden gönderdiği son mesajlardan ulaştım

gördügüm kadarıyla moderatörler biraz karıştırmış ortalığı lütfen dikkat edelim
selamlar

sarilarin_sulo' Alıntı:
Ertuğrul ağabey kusura bakma o gun katılamadım.Gece misafirim vardı.Bundan sonra ki ilk buluşmada aranızda olacağım ama.Çok güzel vakit geçirdim az da olsa.Her şey için çok teşekkür ederim.Saygılar. okan
Merhaba
Hem cumartesi dönüş parkurunda hemde Pazar günü eksikliğinizi çok hissettik ... :( ..
Katıldığınız için biz teşekkür ederiz.. siz bizlere göre biraz daha extrem takılıyorsunuz o kesin :smiley: bu sayede sizi ve birlikte olduğunuz ekipten arkadaşlarıda hem tanıdık hemde Gezenbilirde anılarınızı paylaşmanıza vesile olduğumuz için ayrıca sevindik.. umarım başka gezilerdede birlikte oluruz..
selamlar / Ertuğrul

kokteknik' Alıntı:
merhaba Başta ertuğrul bey mustafa bey ömer olmak üzere osman abi abidin erkan çok teşşekkür ederim müthiş keyif aldık ellerinize kollarınıza sağlık çokince düşünülmüş güzel bir organizasyondu sonsuz teşekkürler bayramhacı köyü ,sakinleri müthiş misafirperver insanlar kamp alanında osman abi abidin ve erkanın hizmetleriyle kendimiz beşyıldızlı tatil köyünde gibi hissettik ufak tefek aksilikler başımıza geldi ama sağ salim geldik eğlendik ve döndük bizim de bir kusurumuz oldu ,ise bizde özür dileriz
tüm ekibe teşekürler biliyorum bu tür bir organizasyonun zorluklarını

teşekürler sivas ekibi olarak
AMCA BEN MURAT PINAR

ertuğrul abi yarınki program neydi ;D ;D

Sevgili Sivas ekibine katıldıkları ve her türlü desteği verdikleri için biz çok teşekkür ediyoruz.. elimizden geleni yapmaya çalıştık ..yinede eksikliklerimiz mutlaka olmuştur.. anlayışla karşıladıkları için tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler. iyi izlenimlerle ayrılıp sağ salim evlerinize varmanızada sevindik... :smiley:

Ömer amcanın araç arızası nedeniyle cumartesi gününü co pilot olarak geçirmesine üzüldük.. :( ama Sivas grubunun mükemmel dayanışması sayesindede sorunu giderip pazar günü yerini almasınada sevindik.. :smiley:
arkadaşlar haliyle sabırsızlanıyor... sizdede epeyce malzeme olmalı ... bekliyoruz
selamlar

Yarınki Program... biraz dinlenme olur sanırım ... ;D

ertuğrul abi hazırlıkların müthişti gerçekten kendimizi 5 yıldızlı otelde gibi hissettik. açık büfe neydi öyle? :D her daim yiyecek bulduk ama bak ilk kez kampa gelenler vardı bu lüks hiç iyi olmadı çok sevdik diye diye gittiler böle hazır alıştırmamak lazım arkadaşları :D bana gene kamp boyunca takıldın durdun pek sesim çıkmadı misafirim diye ama ilk ev sahipliğindeacısını çıkartırım.

ellerine, kollarına, ayaklarına, emeklerine sağlık çok hoş oldu açıkçası. ömer beye bize aşçılık yapan 2 gece nöbeti tutan arkadaşa bize mağaraları gezdiren osman abiye çook teşekkürler.

bu arada yarınki program neydi ;D ;D ;D

Çiğdem o zaman senin de müstakbel arabanın ekzos bilyası dağılsın kız hadi bekliyok resim bu gitmiş devlet memurculuğu oynuyo :smiley:

Herkese merhaba.

Benim fotoğraf makinem arıza yaptığı için foto çekemedim. Ancak her an hala zihnimde kazılı isterseniz kara kalem olarak sunabilirim :D

Organizasyon çok güzeldi özellikle mutfak kısmı kusursuzdu çok teşekkürler. Çok emek harcandığı belli.

Buradan tanıştığım herkese tekrar selamlar. Harikasınız. İzlemeye devam ediyorum..

herkese merhabaa, geç kaldım, ama zor buldum :D emeği geçen herkese çoook teşekkürediyorum :smiley: herşey harikaydı, çok eğlendim, çok keyifliydi..benim ilk kampımdı :D herşey düşünülmüştü, ee ağır misafirleri vardı ertuğrul abinin, ertuğrul abi bu kadar ince düşündüğün için, böylesine güzel ilgilendiğin için çok teşekkürler ayrıca "bidaha kızdırmayacam zor affediyorsun ;D " ... Çiğdemciğim sana da çok teşekkürediyorum herşey için :-*

Bütün iyi dilek ve teşekkürlerini ileten arkadaşlara bizde burdan toplu olarak hem organizasyondaki arkadaşlar hemde bize yardım eden arkadaşlar olarak teşekkür ediyoruz...

Artık şu gezi görsellerini görsek iyi olacak değilmi... ben cumartesi günü alabildiğim birkac resimi dün eklemiştim.. pazar zaten zorunlu görevlerden hiç vakit olamadı ne yazıkki.. kalan birkaç küçük videoyu eklemeye çalışıyorum ama gerçekten bağlantı hızıylada ilgili olarak çok vakit alıyor...
Bütün arkadaşları ellerindeki görselleri paylaşmak için biraz daha fazla vakit ayırmaya davet ediyorum .. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR