loganrory' Alıntı:Rica ediyorum daha fazla fotoğraf yayınlamayın,çatladım olduğum yerde yaaa
cidowsky' Alıntı:fatmacığım bende 5 gb lık foto var onları yükleyecem yoksa ertugrul abini dilinden kurtulamam ehh sende birazcık çatlayacaksın artık
ertuğrul abi görevli ceketim sende kaldı sanırım ben onun kollarını felan kısalttırıp etkinlik yazısı yazdıracam o yüzden onu istiyorum en yakın etkinlikte senden alırım haberin olsun
hmmm ... önceden Uyarmıştık değilmi....loganrory' Alıntı:Rica ediyorum daha fazla fotoğraf yayınlamayın,çatladım olduğum yerde yaaa
sen önce şu 5 Gb ın 500 Mb ını bari bi yayınla helede sonra değerini tartışırız... akşam 19 dan sonraymış... welahawleee ...cidowsky' Alıntı:necmi abi cd ile isteyenler olursa açık arttırmaya tabi haberin olsun ;D ;D ;D
cidowsky' Alıntı:necmi abi cd ile isteyenler olursa açık arttırmaya tabi haberin olsun ;D ;D ;D
.com' Alıntı:Tamam ben de katılıyorum açık arttırmaya cd karşılığı şimdilik canını bağışlıyorum benim de teklifim bu hadi bakalım ;D ;D ;D