Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,724
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ertuğrul abi ne olur çatma kaşlarını ya üzüldüm iyice üzülürüm bak... Toplantı işi olmasa hiç üşenmeyecektim gelecektim valla,ha toplantıya katıldımda ne oldu bir ton evrak işi pazar pazar bana kaldı :D cezalandım yani...
5gb değil beni çatlatmak ,size helvamı bile yedirtir Çiğdemcim napsın sen ya :S

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

sivas grubu

DSC09229.jpg

DSC09123.jpg

IMG_3874.jpg

IMG_3876.jpg

IMG_3877.jpg

bak o zaman fatma sana ceza o zaman bundan sonraki ilk etkinliğe geliyorsun bizede helva getiriyorsun nasıl ama ;D ;D ;D ;D

Ömer beyin izniyle Gece Kamp alanı fotoğraflarını tekrar yayınlamak istiyorum... bence çok güzeller ... :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

bayramhaci  gecesi yıldızlar.jpg

bayramhaci gece kamp alani 1.jpg

bayramhaci gece kamp alani 2.jpg

bayramhaci gece kamp alanı 3.jpg

Cezamı ödülmü şimdi bu:D Eskişehir aktarmalı geleyimde Met helvası getireyim o zaman :D (Reklamlar )

Off_Road' Alıntı:
sen önce şu 5 Gb ın 500 Mb ını bari bi yayınla helede sonra değerini tartışırız... akşam 19 dan sonraymış... welahawleee ... :mad:

ÇEKİLİN ÇEKİLİN Ertuğrul abi sinirlendi...

Ertuğrul abi yarınki program hakkında bilgi alabilirmiyiz... :D :D :D

ilk çok üşüdük bir dahaki organizasyonun sıcak havada olsun
bakın amcanın arabasını camlarındaki buza
benimde çadır ıslanmış leş gibi kokuyor ;D

DSC09263.jpg

DSC09307.jpg

DSC09236.jpg

IMG_3749.jpg

IMG_3752.jpg

kokteknik' Alıntı:
ilk çok üşüdük bir dahaki organizasyonun sıcak havada olsun
bakın amcanın arabasını camlarındaki buza
benimde çadır ıslanmış leş gibi kokuyor ;D
Bülent benzincideki fotograflar heralde sizin dönüş yolundan... senin makinada çamurlar kısmen dursada Kızılırmak yosunlarını göremedim... ::smiley: umarım hemen temizlememişindir .. bak senin fotoğrafında görülenler bende duruyor ... avatara koydum ;D

nerede resimler goremedim

Bu arada sanırım kendisi henüz Gezenbilir forumlarına girmiyor ne yazıkki ama .. Kayseriden Hyundai Galloper la katılan arkadaşımızın hem benim kapı seviyesine kadar çamura battığım yerde çekerken.. Çekici Bilo kardeşimle birlikte fedakar gayretleri hemde dağ tırmanış ve inişlerinde extrem sınıftaki görselleriyle bize zevkli anlar yaşattığından ayrıca teşekkür etmek istiyorum ... :D

off_road bey fotolari goremedim

byseyyah' Alıntı:
ÇEKİLİN ÇEKİLİN Ertuğrul abi sinirlendi...

Ertuğrul abi yarınki program hakkında bilgi alabilirmiyiz... :D :D :D
Yok be Ömer olurmu hiç sinirlenmek ... bizimki sadece arkadaşları biraz teşvik etmek.... ::smiley:
bu arada patenti sana ait olan " Yarinki Program " ıda lütfen amaç dışı kullanmayalım derim... bence yakın tarihte sıkca gerçek kullanım yeri gelecek ... ;D

Selnas' Alıntı:
off_road bey fotolari goremedim
Selnas ( bey/hanım ) kendinizi henüz tanıtmadığınızdan bilemiyorum tabii de benim ismim Nickin altında yazıyor ( Ertugrul ) ...
Bildiğim kadarıyla siteye üye bile olmadan ziyaretciler resimleri görebiliyor ve üye olanlarda zaten link ve Videolarıda görebiliyorlar ... bilgisayar ayarlarınızdan olabilir diye düşünüyorum... resimleri göremiyorsanız kontrol etmenizde fayda var ..
selamlar / keyifli paylaşımlar

Ertuğrul Bey, şahsınıza ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkürler.
Sadece resimlere bakarak değil, katılan iki arkadaştan dinlediğim o ki gerçekten kaçırdığımıza gelemediğimize üzüldüğümüz kamp ve offroad programı oldu. Umarım ileri tarihlerde bu organizasyonu tekrar yaparsınız.

msmt' Alıntı:
Ertuğrul Bey, şahsınıza ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkürler.
Sadece resimlere bakarak değil, katılan iki arkadaştan dinlediğim o ki gerçekten kaçırdığımıza gelemediğimize üzüldüğümüz kamp ve offroad programı oldu. Umarım ileri tarihlerde bu organizasyonu tekrar yaparsınız.
Teşekkürler Mustafa bey ... bizde aynı duyguları paylaşıyoruz...

SDC' Alıntı:
Ertuğrul Bey,

İyi niyetle ve forum kuralları gereği açtığım başlık için yaptığınız bu fevri çıkışı anlamakta güçlük çekiyorum. Hele ki merakla gezi paylaşımlarınızı bekleyen arkadaşlarımızı böyle bir sebepten ötürü cezalandırmaya kalkışmanız yaptığınız etkinliğin güzelliğini gölgelemekten başka birşey değildir...

Bu konuda bir kez daha yazmayacağım, sakince okuduğunuzda bu davranışınız için mahcup olmamanızı dilerim...

- Forum kuralları gereği gezi için açılmış bir başlık yoksa moderatör, gezi için başlık açıp eklenmesi muhtemel paylaşımlar için gezi başlığını açar. Etkinlikler bölümünde yönlendirme linki verdikten sonra herhangi bir moderatör arkadaşımdan rica edip başlığı kilitlemiş olsaydınız üzerine onlarca mesaj yazılmamış olacaktı ve ben de linki görmüş olacak, yeni bir başlık açmayacaktım...

- Etkinlikler başlığında, benim mesajımdan önceki son mesaj "eratech" arkadaşımıza aitti, hala da öyle...
Mesajlarınızı sildiğim şeklindeki mesnetsiz iddianız neye dayanıyor, bu konuda da siz bana açıklama borçlusunuz. Aksi takdirde forum genelinde şahsıma yaptığınız bu suçlamanın sizi haksız duruma düşeceğinizi belirtmek isterim...

- Son olarak gezi başlığınızı zaten yanlış yerde açtığınızı söylemeliyim. Gezi başlığınız "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde olmalıydı ki bu konuda Kayseri Bölgesi'nde yapılan bir başka gezide aynı uyarıyı yaptığımı çok iyi hatırlıyorum. Dikkatinizden kaçmış olmalı!

Güzel bir gezinin ardından bu gereksiz gerginliğin katılımcı diğer arkadaşlarımızı daha fazla rahatsız etmemesi dileğiyle...
bu nedir ben anlyamadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR