Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
hmm ... olur tabii de Ankarada da söylediğim gibi bu konuda istekte bulunan birkaç arkadaş daha bulmakta fayda var... yoksa seni Kurtlar kapar orda tek başına ... ;D

Yok be kurtlar ondan korkar kaçar ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

yahu bir kaç gündür nete bilgisayarım arızalandıgı için giremez oldum şimdi arkadaşın dükkanından girdimde neler olmuş neler bazılarının asılsız iftiralarımı söz konusu yoksa ateş olmayan yerden duman çıkmazmış mı desem kim çekti nasıl oldu ertugrul abimi bir suzukimi çekti onu kurda kuşa yem etmem kimselerede bırakmam onu ancak va ancak ben (yani lada) çekerim. ;D ;D ;D ;D
en son çekmeye çalıştıgımdada arka bagajı komple sökecektikki erturul abiye çaktırmadan abi böyle olmayacak senin vinci agaca baglayalım derken ertugrul abi en iyisi agaca baglayalım dedi. Allahtan ucuz kurtulduk yoksa benim araç bugün mefta olacaktı. bu etkinliktede ben olamayacaktım.

takomistik' Alıntı:
yahu bir kaç gündür nete bilgisayarım arızalandıgı için giremez oldum şimdi arkadaşın dükkanından girdimde neler olmuş neler bazılarının asılsız iftiralarımı söz konusu yoksa ateş olmayan yerden duman çıkmazmış mı desem kim çekti nasıl oldu ertugrul abimi bir suzukimi çekti onu kurda kuşa yem etmem kimselerede bırakmam onu ancak va ancak ben (yani lada) çekerim. ;D ;D ;D ;D
en son çekmeye çalıştıgımdada arka bagajı komple sökecektikki erturul abiye çaktırmadan abi böyle olmayacak senin vinci agaca baglayalım derken ertugrul abi en iyisi agaca baglayalım dedi. Allahtan ucuz kurtulduk yoksa benim araç bugün mefta olacaktı. bu etkinliktede ben olamayacaktım.

Aşkolsun Mustafa şimdi sen hemşerine iftiracımı diyorsun varki bir ateş tütüyor işte bir yerden ama olay medyaya yansımasın diye sağlam dağıttı rüşvetleri Ertuğrul bey ben o kadarını söylerim ve susarım ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
orhan bey banada o küçültme işlemini nereden yaptıgınızı yazarsanız bende videoları küçültüp ekleyeyim çocukların ve cj in videosu var yükleyemedim
Çiğdem dosyaların küçültme işlemini bizim kız yaptı. Videoların küçültülmesi için öncelikle "total video converter" adlı programda uygun formata çevirdi. Sonrasında daha da küçülmesi için zipledi. yavuz beyden veya kürşat arkadaşımızdan daha detaylı bilgi alabilirsin.

cidowsky' Alıntı:
orhan bey banada o küçültme işlemini nereden yaptıgınızı yazarsanız bende videoları küçültüp ekleyeyim çocukların ve cj in videosu var yükleyemedim

çiğden hanım video boyutunu küçültmek için bir tavsiyem var .. eğer bilgisayarınız windows XP ise başlat/programlar/ dan windows movie maker diye bir program var onu açın genellikle türkçe olur .. açtıktan sonra videonuzu fareyle sürükleyip programın orta yerindeki listeye bırakın ... daha sonra o listeden alttaki film şeritlerinden en baştakinin üzerine sürükleyip bırakın .. sonra sol duvardaki menüden filmi yayınlamaya tıklayın yani bilgisayarda yayınlamaya tıklayın .. açılan yeni pencereden orjinal değil de alttaki MB yazan yeri seçin ve istediğiniz video boyutunu yani kaç MB olmasını istiyorsanız onu yazın ve ileriye tıklayın .. biraz bekledikten sonra videonuzun boyutu değğişmiş olacaktır ..

eğer widows xp değilse bilgisayarınız başka bir yol söyleyebilirim .. kolay gelsin ...

.com' Alıntı:
Aşkolsun Mustafa şimdi sen hemşerine iftiracımı diyorsun varki bir ateş tütüyor işte bir yerden ama olay medyaya yansımasın diye sağlam dağıttı rüşvetleri Ertuğrul bey ben o kadarını söylerim ve susarım ;D ;D ;D
abi bu olanlar benim yokluguma gelmiş yoksa basına sızması mümkün degildi. sat komandoları gibi ölürüz ama sırrımızı vermeyiz. bu arada vahhhh ertugrul abicim vahhhhh..demek çektirdin kendini haaaaaaa

takomistik' Alıntı:
abi bu olanlar benim yokluguma gelmiş yoksa basına sızması mümkün degildi. sat komandoları gibi ölürüz ama sırrımızı vermeyiz. bu arada vahhhh ertugrul abicim vahhhhh..demek çektirdin kendini haaaaaaa

Yaw hemi de suzukiye ama suzukinin hangi modeli söylemeyimde bari efsanesi iyice çizilmesin ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Yaw hemi de suzukiye ama suzukinin hangi modeli söylemeyimde bari efsanesi iyice çizilmesin ;D ;D ;D
zaten ertuğrul abi kendini çektirme meraklısı. geçen keşif gezimizde kızılırmagın içine sürüyor aracını yahu dedim batacagın kesin daha nereye sürüyon aracı dedim. oda bana iyiya sende çekersin dedi o donlu halin resmi bu sayede çekilmiş oldu ;D ;D ;D

takomistik' Alıntı:

yok yok kesinlikle inanma mustafa iftira atıyo herkes ertuğrul abiye :D ben makinesi gözüne yapışmış olarak dolaştım kampta aynı profilimdeki gibi öle olsa fotoları direkt yayınlardım özgür basını susturmaya değil ertuğrul abinin sabancının bile gücü yetmezdi :D

cidowsky' Alıntı:
yok yok kesinlikle inanma mustafa iftira atıyo herkes ertuğrul abiye :D ben makinesi gözüne yapışmış olarak dolaştım kampta aynı profilimdeki gibi öle olsa fotoları direkt yayınlardım özgür basını susturmaya değil ertuğrul abinin sabancının bile gücü yetmezdi :D
helal olsun çigdem sana biliyordum zaten ertğrul abimi çekemediler ondan bu asılsız haberleri çıkarıyorlar. ??? :mad:

Arkadaşlar ben hiç bir zaman batmam ..çekilmem gibi birsöz kullanmadımki... tabiide batarız... çekeriz ... çekiliriz.. bu işlerin zevkide burdadır zaten ... Necmi beyde zaten bunlari bilerek sağolsun bir karizma konusu attı ortaya 2 sayfadır onu konuşuyoruz :D ( iyiki başka kötü bir dedikodu falan değildi... ) ;D Hele bir gelsin o Bayramhacıyada bakacaz artık ....

Neyse artık vakit iyice yaklaştı.. bilmem son haftada katılan arkadaşların sayısında bir değişiklik olurmu.. bence kulisleri biraz bu yönde yapalım artık..

Bu hafta sonu gibi heralde bizim arkadaşlar köyde olamıyacağından yanıma birde Traktör alarak (bakın otomatik olarak çekilmeyi kabul etmişim ;D ) kendi kendime bir keşif daha yaparım ama artık parkur resimlerini paylaşmıycam burda ...( yoksa herkes iyice öğrenip 38'lik lastikler.. 5-10 inch yükseltmeler yaptıracak... ) :D

Off_Road' Alıntı:
Bu arada Orhan bey... Kürşat bey ... sizi hala Gezi Listesine eklenmiş olarak göremiyoruz .... Sadece 10 gün kaldı.. ::smiley: ???
Sevgili dost, şimdilik hiç birşey yolunda gitmiyor, gönlüm sizlerle, fırsat yakalaya bilirsem, inan parkurda bile olsanız size ulaşırım, hoşçakalın.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Sevgili dost, şimdilik hiç birşey yolunda gitmiyor, gönlüm sizlerle, fırsat yakalaya bilirsem, inan parkurda bile olsanız size ulaşırım, hoşçakalın.
Teşekkürler.. katılmak istediğinizden eminim.. olamaz isede gönüller bir olsun... başka bir etkinlikte yine görüşürüz umarım.. :smiley:

ben ladanın ön defransiyelinden gelen tıkırtılara takmış durumdayım kafam çok karışık bu tıkırtılar hayra alamet degil. abi ben olsamda olmasamda zaten senin defenderi (namı diger titanic) battmı traktörde fayda etmiyor. bunu ancak ben bilirim ;D sen bir unımog al en iyisi senin efsaneyide bana ver. ;)

Arkadaşlar yarın yani 15 Nisan 2010 tarihinde GEZENBİLİR Kanal B'2 de konuk oluyor, ayrıntıları linkimizde bulabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54296.0

İzleyebilirseniz çok seviniriz..

takomistik' Alıntı:
ben ladanın ön defransiyelinden gelen tıkırtılara takmış durumdayım kafam çok karışık bu tıkırtılar hayra alamet degil. abi ben olsamda olmasamda zaten senin defenderi (namı diger titanic) battmı traktörde fayda etmiyor. bunu ancak ben bilirim ;D sen bir unımog al en iyisi senin efsaneyide bana ver. ;)
Mustafa ne diyebilirim... bencede ciddiye almalısın o sorunu...
Traktör konusundada haklısın ama artık etrafta 20 tane canavar gibi makina varken heralde beni oralarda bırakmazsınız.. :D .. Unimog konusu belirsiz hala.. olaki alsam bile Defender'ı elden çıkartmam çok zor biliyorsun.... ama sana her şartta bakalım tabii yakışıklı bir Defender :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri