Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

.com' Alıntı:
Ertuğrul beyin dün Ankarada battığı ve kendini suzukiye çektirdiği konusunda bir takım dedikodular dolaşıyor arkadaşlar kulağınıza geldimi hiç ;D ;D ;D
inanmayın dostlar ,ertuğrul beyi kimse çekmedi, manda yatağına girmedi ama aslanlar gibi hep yanımızdaydı.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
inanmayın dostlar ,ertuğrul beyi kimse çekmedi, manda yatağına girmedi ama aslanlar gibi hep yanımızdaydı.

Belli oldu Ertuğrul bey sağlam indirmiş rüşveti millete ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Necmi bey Kayseriye geldiğinizde söz.. sizi beni çekerken gösteren bir fotoğraf ayarlıyacam... ama tamponunuzu sağlamlaştırmanızı öneririm.. malum benim araç 2,5 Ton.. sonra Alfons'unki gibi olmasın... ;D

.com' Alıntı:
Sizi inandırmak için ne ısmarlaya bilirim(pahalı olmasın ama) ;D ;D ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Sizi inandırmak için ne ısmarlaya bilirim(pahalı olmasın ama) ;D ;D ;D ;D ;D

Orhan abi ne oldu bizim çamur videoları, batmadık etmedik gezide bir tane aksiyon fotografım videom yok tek umudum sensin ;D

Ertuğrul bey selamlar,bence Necmi beyi vinçlemeden önce alp(alfenzo) ile tanıştır, benim defender'in kaputunu nasıl öptüğünü anlatsın.

Tempus' Alıntı:
Orhan abi ne oldu bizim çamur videoları, batmadık etmedik gezide bir tane aksiyon fotografım videom yok tek umudum sensin ;D
Kürşat inanki beceremiyorum bizim kızın söylediğini aktarayım
izin verilen 5120 KB
bizim kameradaki 75000 küsür KB
en son kücültmemiz 9000 KB ZİP'le 7000 KB düşürdük ve deneme yaptık olmadı, Teknik olarak açıklayıcı ,yönlendirici bilgi atarsan tekrar deneyeceğiz .

orhan bey banada o küçültme işlemini nereden yaptıgınızı yazarsanız bende videoları küçültüp ekleyeyim çocukların ve cj in videosu var yükleyemedim

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Kürşat inanki beceremiyorum bizim kızın söylediğini aktarayım
izin verilen 5120 KB
bizim kameradaki 75000 küsür KB
en son kücültmemiz 9000 KB ZİP'le 7000 KB düşürdük ve deneme yaptık olmadı, Teknik olarak açıklayıcı ,yönlendirici bilgi atarsan tekrar deneyeceğiz .
Arkadaslar forum icerisinde izlenebilen pencere seklinde olan linkleri bende kullanmadim ama burdan yapabiliyorlar ==>> (http://photobucket.com )
Ben asagidaki videoyu ( yaklasik 75 Mb idi ) my.net eksen web sitesinde yukleyip bu sekilde link vermistim... linke girdiginizde kendi uyeliginizi olusturup videolarinizin linkini burda yayinliyabilirsiniz...
selamlar/ keyifli paylasimlar..

http://video.eksenim.mynet.com/2010acikgoz/Defender-Off-Road/493672

Bu arada Orhan bey... Kürşat bey ... sizi hala Gezi Listesine eklenmiş olarak göremiyoruz .... Sadece 10 gün kaldı.. ::smiley: ???

Off_Road' Alıntı:
Bu arada Orhan bey... Kürşat bey ... sizi hala Gezi Listesine eklenmiş olarak göremiyoruz .... Sadece 10 gün kaldı.. ::smiley: ???

Benim gelmem çok zor ertuğrul bey, bizim istanbul gurubumuz iğneadaya gidiyor o tarihlerde tek ben gidemiyorum onada malesef o tarihlerde istanbulda olmak zorundayım size iyi eğlenceler.

ertuğrul abi ben mağarada konaklamak istiyorum ;D

Tempus' Alıntı:
Benim gelmem çok zor ertuğrul bey, bizim istanbul gurubumuz iğneadaya gidiyor o tarihlerde tek ben gidemiyorum onada malesef o tarihlerde istanbulda olmak zorundayım size iyi eğlenceler.

Kürşat korkma yaw ben varken sen batmazsın nasılsa ben batarım sen dolanırsın ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
ertuğrul abi ben mağarada konaklamak istiyorum ;D
hmm ... olur tabii de Ankarada da söylediğim gibi bu konuda istekte bulunan birkaç arkadaş daha bulmakta fayda var... yoksa seni Kurtlar kapar orda tek başına ... ;D

.com' Alıntı:
Kürşat korkma yaw ben varken sen batmazsın nasılsa ben batarım sen dolanırsın ;D ;D ;D
demek by-pass'cılar var .... bizim gruptada vardı bi ara ... :D

Off_Road' Alıntı:
demek by-pass'cılar var .... bizim gruptada vardı bi ara ... :D

;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri