Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

VARHUB' Alıntı:
Katılan herkese kazasız belasız güzel bir gezi dilerim. :smiley:
Amaaa gelemeyenleri çatlatacak kadar güzel foto çekmeyiniz lütfen ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Valla umarım çekmezler yoksa çok fesat bir bünyeyim :D kesin çatlarım....,
Neşeniz ,eğlenceniz ,yemeğiniz,kamp ateşiniz bol olsun arkadaşlar,iyi eğlenceler...

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

işaret koydum gelmek için planlarımı yapacağım.
inşallah son anda katılma kararı aldığımda geç kaldınız demezseniz.
şimdiden herkese iyi bir gezi diliyorum

::smiley: nerde bu millet alla alla kimseden ses soluk çıkmıyor gittinizmi alooo bir ses verin :eek:

Resim çekmeyenin şaftı kırılsın çekipde yayınlamayanın difine fare girsin :smiley:

abi o nasıl bir beddua'dır öyle... ;D ;D ;D

Eren çamura saplanıp da çıkamayasın desek bu bedduadan çok dua olurdu :smiley:

ne yapak ofloytcunun bedduası da böyle olurmuş

Diflerine asma kilit takılasıcalar onlar ;D ;D ;D

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 201

« Yanıtla #668 : 23 Nisan 2010, 14:33:46 »

--------------------------------------------------------------------------------
Gezi izlenmlerimizi ve Görselleri Yarından itibaren Aşağıdaki Konu Başlığında Paylaşacagız.. Şimdiden herkese keyifli paylaşımlar diliyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55027

Gezimizin Duyuru sayfasında yukarıdaki mesajı yazmıştım .. onun üstüne birkaç mesaj yazılmış.. keşke son mesaj olsaydı ama sanırım girenler yinede bu paylaşım linkini görebilirler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri