Evet ben de son donemde Terrano'ye agirlik verdim. Ozellikle 3.0 modelinde 2.7'deki gibi hararet probleminin de olmamasi ve daha kuvvetli olup, daha az yakmasi cezbediyor. 2002-2005 model arasinda temiz ve fazla yipranmamis bir araci uygun fiyata bulursam alacagim gibi. Hem bu ilk 4x4 deneyimim olacagi icin butcemi de cok zorlamamis olurum, 1-2 senelik kullanim ile tecrubelerimi arttirip, neler yapabilecegimi, ihtiyaclarimi vs. tespit etmis olurum. Ondan sonrasinda daha bilincli hareket edebilirim diye dusunuyorum. Su anda acele etmiyorum iyice arastirip, yedek parcalari, modifikasyonlar, ek techizat gibi urunler hakkinda iyice bilgi toplamak istiyorum. Nasipse Mart ayi gibi bir arac alacagim. Ama su anda otomatik L200 instyle'dan 3.0 Terrano'ya dondum diyebilirimMerhaba herkes böyle bir araç arıyor bulan yok
Şahsi fikrim daha az bütçeye Nissan terrano heleki 3.0 motor olursa tadindan yenmez
Bütçeyi bir tık daha arttırarak 60 65 gibi pajero 3.2 yada nissan 2 .5 patfinder tüm ihtiyaçlarınızı karşılar
Diğer seçenekler Türkiye sartlari için macera biraz