Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

weewee' Alıntı:
Bölge yağışlı.
Yağmur altında kalacağız korkarım...

Yağmur olsa yine iyi.
Az önce öğrendiğime göre Avanos ve civarında şiddetli dolu yağışı olmuş. :smiley:

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

alper5005' Alıntı:
Yanımıza alacaklarımız listesini bir kere daha görebilirmiyiz?

En son hava durumuna göre çamurlu esintili ve hafif soğuk bir geceye hazırlıklı olmak gerekecek.
Bundan isteyen var mı bu arada? Ben kendiminkileri vermem :p

http://www.okyanusmarket.com/product_info.php?products_id=1141

ben bir paket alayım alper bey..

sizi heycanla izliyorum arkadaşlar :D,insallah kazasız ,hasarsız ,bir gezi olacak. hepinize iyi yolculuklar, resim ve vdeoları bol bol çekin,
katılamadık bari resimlerle avunalım. :mad: :mad:

eyvah eyvah dolu haaa

cidowsky' Alıntı:
eyvah eyvah dolu haaa
doluyu bahane etme :mad: ,senin çektiğin güzel karelere ihtiyacımız var ;D ;D

zaten sorun orda ya işte o havada güzel kare olacakmı :D yoğun bi uğraş gerektirecek :D

Hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler
sizlerden güzel fotoğraflar bekliyoruz ;D ;D ;D

sabah 9 gibi ankaradan otobüse binmeyi planlıyorum o andan itibaren video çekimine başlayacağım hayırlısı inşallah

ben her türlü hava şartlarınıa uygun şekilde hazırım sabah yola çıkıcam

cidowsky' Alıntı:
zaten sorun orda ya işte o havada güzel kare olacakmı :D yoğun bi uğraş gerektirecek :D
olur olur sen hallederisn ;D ;D ;D ;D

alper5005' Alıntı:
Yanımıza alacaklarımız listesini bir kere daha görebilirmiyiz?

En son hava durumuna göre çamurlu esintili ve hafif soğuk bir geceye hazırlıklı olmak gerekecek.
Bundan isteyen var mı bu arada? Ben kendiminkileri vermem :p

http://www.okyanusmarket.com/product_info.php?products_id=1141

Alper bey forumumuzun bir onceki sayfasinda hem araclar hem kamp icin ( cep sobasi dahil ) bulundurulmasini onerdigimiz malzeme & ekipman listesi var ..

alper5005' Alıntı:
Bu arada buluşma noktasının tam üzeri google earth de çalışan birinin çocuğu tarafından "paint" ile karalanmış gibi. Ne dersiniz? Ben daha önce böyle birşey görmedim google earth de.

Evet ilk baktigimda benimde dikkatimi cekmisti.. dogal degil ..

weewee' Alıntı:
Yağmur olsa yine iyi.
Az önce öğrendiğime göre Avanos ve civarında şiddetli dolu yağışı olmuş. :smiley:
Doğrudur arkadaşlar gerçekten bugün üçüncü gün oluyor gece gunduz demeden yağmur yağdı.. Avanos-Ürgüp tarafında dolu yağışını bende duydum ama tarım arazileri dahil hasardan söz edilmiyor..
Arazideki parkurlar şu an gerçekten çok ağır ama bu geceden itibaren cuma ve cumartesi hava açık görünüyor kısmen normaleşecektir diye düşünüyorum da zaten kimsenin parkurların normal ve kuru olmasını istediğinide sanmıyorum ;D

Off_Road' Alıntı:
Alper bey forumumuzun bir onceki sayfasinda hem araclar hem kamp icin ( cep sobasi dahil ) bulundurulmasini onerdigimiz malzeme & ekipman listesi var ..

Evet ilk baktigimda benimde dikkatimi cekmisti.. dogal degil ..
bir önceki sayfamı? gide gide 14. sayfada buldum.. teşekkürler :D

alper5005' Alıntı:
bir önceki sayfamı? gide gide 14. sayfada buldum.. teşekkürler :D
çok geri gitmişsiniz şimdilik hala bir önceki sayfada belki bu mesajlarla iki önceye kaymış olabilir.. ve daha öncekilere göre bazı ekleri vardir ... onu okumanızı öneririm..
selamlar

Arkadaşlar her türlü hazırlığımızı hemen hemen bitirdik, cuma sabah 3 kişi olarak erkenden yola çıkacağız, hava cuma, cumartesi açık görünüyor, biraz Kapodokya, Avanos bölgezinde gezinti yaptıktan sonra Bayramhacı Köyüne geçeceğiz..

Gezenbilir T-Shirtleri listede olduğu kadar mı, başka isteyen arkadaşlarımız var ise bugün akşama kadar listeye kendilerini eklemelerini rica ediyorum, istenenden daha fazla T-Shirt getirme şansım olmayacak maalesef ayrıca elimde kalan tüm stickerları getiriyorum.

.com' Alıntı:
Ahmet Hocam seninkisi 5.9 değilmiydi yaw benmi yanlış hatırlıyorum ;D ;D ;D
necmi abi nasipse büyüyünce 5.9 olacağım
şimdilik bu hurda (5.2) işimizi görüyo ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri