Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Allah kısmet edersde ben cj5 alıcam

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar yarın yani 15 Nisan 2010 tarihinde GEZENBİLİR Kanal B'2 de konuk oluyor, ayrıntıları linkimizde bulabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54296.0

İzleyebilirseniz çok seviniriz..
mutlaka izleyecegiz/ sevgilerimle

bizim burda ostimde çok güzel bi cj 5 var temiz ben her geçişimde önünde bakmadan edemiyorum :D duyurulur 82 model sanırım

cidowsky' Alıntı:
bizim burda ostimde çok güzel bi cj 5 var temiz ben her geçişimde önünde bakmadan edemiyorum :D duyurulur 82 model sanırım
çigdem benim ladayla takasa girse üste ne kadar ister desem acaba ilgin olurmu.

cidowsky' Alıntı:
Çiğdem o makinayı sen düşünsen nasıl olur .... Ankara forumuna yazdığın gibi 4x4 ler konusunda artık bayaa bi bilgi sahibi oldun ... :smiley:
ama 82 model diyorsun... maşallah az yaş değil .. iyi ınceleyip bir bilenlere sormak lazım ...

Off_Road' Alıntı:
Çiğdem o makinayı sen düşünsen nasıl olur .... Ankara forumuna yazdığın gibi 4x4 ler konusunda artık bayaa bi bilgi sahibi oldun ... :smiley:
ama 82 model diyorsun... maşallah az yaş değil .. iyi ınceleyip bir bilenlere sormak lazım ...
Valla olurmu olur. 8)

Off_Road' Alıntı:
Teşekkürler.. katılmak istediğinizden eminim.. olamaz isede gönüller bir olsun... başka bir etkinlikte yine görüşürüz umarım.. :smiley:
Bir gün biryerlerde mutlaka. saygı ve sevgi.

İyi akşamlar !

Ertuğrul Hocam kusura bakmasın, kendisi istese de aracını çekme girişiminde (Girişimden İbaret Olur Herhalde :D) bulunmam. Ertuğrul Bey'in Defender 2500 kg. çamur parkurunda bu ağırlık 5000 Kg'a kadar çıkar. Aracımın şasesini yamultmak yada yeni değiştirdiğim debriyaj balatasının ömrünü yarı yarıya kısaltmak istemem. :D :D Selamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Valla olurmu olur. 8)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Valla olurmu olur. 8)

valla arkadaşlar ben sadece gelip geçerken bakmakla yetinebilirim çünkü aldığım maaş değil o araca tek lastiğine yetecek tutarda ;D ;D o lastiğide 5 taksitle felan alırım sanırım

ertuğrul abi aşk olsun ama demek alternatif düşşüneceksin fotograf konusunda aklımda neler vardı halbuki etkinlik fotograflama ve videolama konusunda:D şimdi küstüm ben sana

mütevazi olma bu kadar çigdem seni bana anlattılar çok zengin ankarada 3 daire istanbulda 1 yalı sahibiymişin ve mevduat hesabların isviçre bankalarındaymış sen degil cj5 sen istersen hammer bile alırsın.

cidowsky' Alıntı:
ertuğrul abi aşk olsun ama demek alternatif düşşüneceksin fotograf konusunda aklımda neler vardı halbuki etkinlik fotograflama ve videolama konusunda:D şimdi küstüm ben sana
Neyse artik Ankara çekimlerinde deneyim kazandığına göre bizimki daha hızlı olur... ama benim araca almam seni ... çünkü kimin aracındaysan o aracın hiç kaydı olmuyor ;D

takomistik' Alıntı:
mütevazi olma bu kadar çigdem seni bana anlattılar çok zengin ankarada 3 daire istanbulda 1 yalı sahibiymişin ve mevduat hesabların isviçre bankalarındaymış sen degil cj5 sen istersen hammer bile alırsın.

yaaa takoo bakma sen daha benim aklımdaki gönlümdeki araç üretilmedi de ondan araç sahibi değilim beni kesmez cj5 hammer felan :D

sen öyle zannet ertuğrul abi canın küçük gölde debelenmesini hatırlıyorsundur ben o araçta içerden çekim yaptım ama o videoya sansür uygulamak zorunda kaldım çünkü cancığım kendinden geçmiş bi şekilde direksiyonla uğraşırken ağzından ayıp bi kelime kaçırdı :D

cidowsky' Alıntı:
sen öyle zannet ertuğrul abi canın küçük gölde debelenmesini hatırlıyorsundur ben o araçta içerden çekim yaptım ama o videoya sansür uygulamak zorunda kaldım çünkü cancığım kendinden geçmiş bi şekilde direksiyonla uğraşırken ağzından ayıp bi kelime kaçırdı :D
;D ;D ;D ;D ;D

Mustafad' Alıntı:
İyi akşamlar !
Ertuğrul Hocam kusura bakmasın, kendisi istese de aracını çekme girişiminde (Girişimden İbaret Olur Herhalde :D) bulunmam. Ertuğrul Bey'in Defender 2500 kg. çamur parkurunda bu ağırlık 5000 Kg'a kadar çıkar. Aracımın şasesini yamultmak yada yeni değiştirdiğim debriyaj balatasının ömrünü yarı yarıya kısaltmak istemem. :D :D Selamlar.
Merak etmeyin .. öyle ihtimallere karşı aşağıdaki fotoğraftaki gibi bazı hazırlıklarımız olacak.. ( özellikle Necmi beye duyurulur.. ) ;D

[attachment=1]

DSC01443.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri