Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

kokteknik' Alıntı:
herşey tamam mı geliyoruzzzzzzzzzzzzzz
sağ yap sol yap gel ;D gel geri gel ;D ;D ;D

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

loganrory' Alıntı:
Kayseriyede tren varmis Ertugrul abi:smiley:
Var tabii Fatma.. hemde tam buluşma noktasında ( Himmetdede ) indiriyor .. Bekleriz... :D
istasyona indiğinde TATLISU Off Road parkurunu sorarsın... veya araçtan akan suları takip edip kolayca bulursun.. ;D

loganrory' Alıntı:
Kayseriyede tren varmis Ertugrul abi:smiley:

Ne o Fatma niyeti bozdun harhalde :D :D :D

Valla bozulmayacak gibi degil,programa baksana:smiley: ama ortalama 17 saat korkutuyo gozumu. Direk yol tarifine gecti baksana Ertugrul abide:smiley: yazayim kenarada bellimi olur daha zaman var belki cee ben geldim derim:smiley:

loganrory' Alıntı:
Valla bozulmayacak gibi degil,programa baksana:smiley: ama ortalama 17 saat korkutuyo gozumu. Direk yol tarifine gecti baksana Ertugrul abide:smiley: yazayim kenarada bellimi olur daha zaman var belki cee ben geldim derim:smiley:

Haber verirsin herhal ;)

.com' Alıntı:
Haber verirsin herhal ;)
Hocam artık bırakalım şu belirsizlik konusunuda senin YOLCU'ları nerden nasıl toplayacagına geçelim.. vakit azaldı.. ::smiley: İzmirden gelecek Mustafa bey önceden Sivas tarafına geçeceğinden şu ana kadarki Listede Zerrin hanım hariç,Ankara yönünden gelecek başka araç görünmüyor.. Zerrin hanımla konvoy olarak, Çiğdemi ve Fatmayıda kap gel işte...
Ne kadar şanslısın... böyle güzel hanımlarla yolculuk edeceksin... :smiley:
(yoksa bu fırsatı değerlendirmek için benmi sefer yapsam :p )

Ilahi abi:smiley:Tekirdaga servis isterim o zaman:smiley:Ankaraya gittikten sonra,kalan 7saat cerez zaten.Bakalim ayarlayabilirsem alirim direk Kayseri biletini,alinca yazarim adimi listeye. O degilde supriz +1'i var birde;)uyarmak lazim tikac alsin kulaklarina;)

(yoksa bu fırsatı değerlendirmek için benmi sefer yapsam Tongue )

sen bu seferi yaparsan bile beni aracına almazsın demi şimdi hoş zaten düz yol ankara-kayseri arası senin için sorun yok açılacak yolda yok seni dürteyim :D

loganrory' Alıntı:
Ilahi abi:smiley:Tekirdaga servis isterim o zaman:smiley:Ankaraya gittikten sonra,kalan 7saat cerez zaten.Bakalim ayarlayabilirsem alirim direk Kayseri biletini,alinca yazarim adimi listeye. O degilde supriz +1'i var birde;)uyarmak lazim tikac alsin kulaklarina;)

Ne tıkacı kız ama o +1 süpriz olursa çok keyifli olacak çoooookkkkk ;)

UFF NECMİ ABİ O +1 in tadından yenmez şimdi demi ama :D çok eğlenceli olacak çoookkk ;D ;D ;D hele bide mağarada yatarsak

cidowsky' Alıntı:
UFF NECMİ ABİ O +1 in tadından yenmez şimdi demi ama :D çok eğlenceli olacak çoookkk ;D ;D ;D hele bide mağarada yatarsak

Yaw biz mağra adamımıyık giderik beş yııldızlı pardon eğer hava çok açıksa çok yıldızlı acık hava palasta yatarık toprak döşeğimiz bulutlar yorganımız olur ;D ;D ;D

Ipucudami yok? Pamuk pamuk olabilir tikac olarak,o kadar yol seninle cekilirmi ya,beyni siser insanin (kesin dayak yiycem ben oy oy)

loganrory' Alıntı:
Ipucudami yok? Pamuk pamuk olabilir tikac olarak,o kadar yol seninle cekilirmi ya,beyni siser insanin (kesin dayak yiycem ben oy oy)

Fatma cidden kaşınıyon sen bak seni bu kez de nolur konuş diye yalvartmayı hatta yok yok seni başka şekilde cezalandırmayı düşünebilirim cezayı tahmin ediyosundur :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri