Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
Araç üzeri sticker da satın alabilirmiyiz
Araç üzeri sticker da satın alabilirmiyiz
Eeee biz üvey evlatmıyız, yada cezalı'mı hem çıkartma hem tişört isterim, tişört iki adet en büyüğünden,ceranus' Alıntı:Kalıplarımız biraz büyük, bu nedenle söylemiştim, ayrıca birde L beden getiririm aradaki farka göre değerlendiririz, ama size kesinlikle M beden uygun olacak
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Eeee biz üvey evlatmıyız, yada cezalı'mı hem çıkartma hem tişört isterim, tişört iki adet en büyüğünden,
Yok hocam espiri yaptım bizim burada Atatürk san. sit.'de var oradan temin edeceğim , daha önce dediğim gibi ,inanın durumuOff_Road' Alıntı:Zerrin hanim stiker ların sınırlı sayıda oldugunu yazmıştı.. artık geldiğinde adaletli bir şekilde paylaşırız.. o yuzden sticker için isim talebi almaya gerek yok görünüyor.
Ama T-Shirtler için henüz aşağıdaki listede sipariş sayı ve beden ölçüsü göremiyoruz .... ???
Orhan bey siz gelişinizi kesinleştirdiyseniz ben adet ve beden olarak listeye ekliym ? Tabii daha öncesinde Katılım Listesine
selamlar
ceranus' Alıntı:Bülent, Sivas köftesinin tadına bakamadım ama ben de Ankara köftesi getireyim diyorum ;D
kokteknik' Alıntı:getirin zerrin hanım bende sivas köftesi getiriyim gürme kızlarımız (çiğdem ve pınar ) var lezzet yarışması yapalım mangal başında ;D
ecem618' Alıntı:ben hayır demem biliyosun
ceranus' Alıntı:Yok yok lezzet yarışması yapmayalım, sadece yiyelim ;D ;D ;D
Anlaşılan ya kimse foruma girmiyor yada sözler gibi yazılarda uçuyormuş.....Off_Road' Alıntı:söz uçar.. yazı kalırmış... görüldüğü gibi doğru... hatırlatıym dedim... malum vakit yaklaştı.... ;D
abi olurmu herkes burada, fakat bazı arkadaşların işine gelmiyor, sanırım ondandır ;D ;D ;DOff_Road' Alıntı:Anlaşılan ya kimse foruma girmiyor yada sözler gibi yazılarda uçuyormuş.....
hmm .. belkide diyecem ama yok yok değildir... Zerrin ve Bülent bence okuduklarında mutlaka cevap verir.. ;Dahmetti' Alıntı:abi olurmu herkes burada, fakat bazı arkadaşların işine gelmiyor, sanırım ondandır ;D ;D ;D