Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ceranus' Alıntı:
Avanos'tan Bayramhacı Köyüne ulaşım için Google Earth görüntüsü ve yol işaretlerim doğrumudur Ertuğrul Bey ?
Doğrudur Zerrin hanım... haritanız biraz detaysız ama doğru görünüyor ... :smiley:
GPS Koordinatlarından teyit edebilirsiniz... zaten anayoldan köye dönüş noktası önemli .. ben dönüş noktasının koordinatlarını içeren resimi ekliyorum... ondan sonra zaten yoldan ayrılmadıkça doğrudan gelirsiniz .. :smiley:
selamlar

[attachment=1]

Avanos-Bayramhacı.jpg

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Bu sözü söylemekten nefret ediyorum daha önce de Antalya seyahatinde yaşamıştım bunu sinir sahibi oldum bu sayede bir daha hiç bir etkinliğe son dakikaya kadar ismimi yazmamaya karar verdim o kadar heves ediyoruz planlar yapıyoruz sonra pat diye iş yüzünden gidemiyorum gel de deli olma Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim Önümüzdeki günlerde ofisimde ciddi bir yenileme ve kurulum çalışması olacağı için maalesef katılamıyorum başka etkinliklerde bir araya gelme dileğiyle hoşcakalın

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilotlar Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / Defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / Toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / Defender / 2 kişi
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL / İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN /Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Necmi ÇEVİRME İPTAL :mad: :mad: :mad:
18-Hasan SEVER /Kayseri / Mitsubishi Pajero /1 kiş
19-Hasan Ahmet ESKİCİ /Kayseri / Defender / 2 kişi
20-Okan GÜPGÜPOĞLU / Kayseri / Jeep cj 5 /2kişi
21-Ali SARAÇOĞLU / Kayseri / Pajero /2 kişi
22-Ahmet KIRIK / Kayseri / Hyundai galloper /2kişi
23-Ahmet TİRYAKİOĞLU / Kayseri / Jeep cj 7 /2 kişi
24-Mehmet ENİŞTE / Kayseri / Jeep cj 5 / 2 kişi
25-Murat AYDOĞAN / Kayseri / Suzuki samuray / 2 kişi
26-İrfan BÜYÜKDAĞ /Kayseri /forenza /2 kişi
27-Turgay DORA /Kayseri / Suzuki /2 kişi

GEZENBİLİR T-SHİRT İSTEK LİSTESİ

1 - E.Açıkgöz .... 2 ad - M
2 - M. Fındık ...... 1 ad - L
3 - Ö.Ergin ........ 1 ad - XL
4 - M.Demirel ......1 Ad- L // 1 Ad-M
5 - H.Tekin .........1 ad - XL
6 - M.Çakıcı..........2 ad - L

Anayoldan köye dönüş noktasına kadar olan uzaklık yaklaşık kaç km?

Off_Road' Alıntı:
Doğrudur Zerrin hanım... haritanız biraz detaysız ama doğru görünüyor ... :smiley:
GPS Koordinatlarından teyit edebilirsiniz... zaten anayoldan köye dönüş noktası önemli .. ben dönüş noktasının koordinatlarını içeren resimi ekliyorum... ondan sonra zaten yoldan ayrılmadıkça doğrudan gelirsiniz .. :smiley:
selamlar

[attachment=1]

.com' Alıntı:
Bu sözü söylemekten nefret ediyorum daha önce de Antalya seyahatinde yaşamıştım bunu sinir sahibi oldum bu sayede bir daha hiç bir etkinliğe son dakikaya kadar ismimi yazmamaya karar verdim o kadar heves ediyoruz planlar yapıyoruz sonra pat diye iş yüzünden gidemiyorum gel de deli olma Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim Önümüzdeki günlerde ofisimde ciddi bir yenileme ve kurulum çalışması olacağı için maalesef katılamıyorum başka etkinliklerde bir araya gelme dileğiyle hoşcakalın

Necmi bey üzüldük tabiiki... :( ama hiç dilemesekte herkesin son anda bile geçerli mazeretleri olabiliyor..... dediğiniz gibi başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle ............

ceranus' Alıntı:
Anayoldan köye dönüş noktasına kadar olan uzaklık yaklaşık kaç km?

Avanos çıkışından sonra yaklaşık 17-19 km. dir sanırım.. dönüş noktasından sonra köy ise 6 km.

nejmi bey geçekten çok üzüldüm. beni geçse geçse senin 5.2 geçerdi onuda eledik şükür tek rakibim f16 ::smiley:

takomistik' Alıntı:
hayırdır abi bizi çok zorlayacaga benziyor. benim lada için sorun degilde defender kullanacak arkadaşlara üzülüyorum.
sen hiç küşüm çekme dostum ,defenderler olduktan, sonra hiç kimse arazide kalmaz, heleki ertuğrul hocamız yanınızda ankaradaki
performansını biliyoruz.

Off_Road' Alıntı:
(sizden önce o bölüm sulanacak olup mümkün olursa ayrıca YAĞ dökülecektir !! ) Gezenbilir konvoy kuralları gereği orada 2 saat tek başınıza bırakılıp daha sonra size verilecek koordinatla GPS yardımıyla yarım saat içerisinde konvoya ulaşmanız beklenecektir.
;D ;D ;D

Teşekkür ederim, eksik olmayın. ;D ;D ;D

ben cuma sabahı sivastan çıkıcam aksam üzeri bayramhacıda kampını atarım arkadaşlara duyurulur

kokteknik' Alıntı:
ben cuma sabahı sivastan çıkıcam aksam üzeri bayramhacıda kampını atarım arkadaşlara duyurulur

Benide götürsene kanka ...

kokteknik' Alıntı:
ellerine sağlık ,aranızda olmak için çok çaba sarfettim ama olmadı ,tüm arkadaşlara selam sevgi ,iyi eğlenceler. :smiley: :smiley:

kokteknik' Alıntı:
sensiz off-road bana yaramıyor zaten
sensiz olurmu hiç hadi ATTA gidek ;D

Seninle heryere giderim. ( Mümkünse bu dünyada olsun :D )

KAYSERİ İÇİN HAVA TAHMİNİ
Güncellenme Zamanı: Saat: 09:00 PM EEST Tarih: 19 Nisan 2010

Cuma
Açık. Yüksek: 17 °C . Rüzgar Durgun.
Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 2 °C . Rüzgar Durgun.
Cumartesi
Açık. Yüksek: 19 °C . Rüzgar Durgun.
Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 4 °C . Rüzgar Durgun. 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).
Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 21 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.47 mm).

( - 3 ) GüN
Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilotlar Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / Defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / Toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / Defender / 2 kişi
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL / İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN /Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Hasan SEVER /Kayseri / Mitsubishi Pajero /1 kiş
18-Hasan Ahmet ESKİCİ /Kayseri / Defender / 2 kişi
19-Okan GÜPGÜPOĞLU / Kayseri / Jeep cj 5 /2kişi
20-Ali SARAÇOĞLU / Kayseri / Pajero /2 kişi
21-Ahmet KIRIK / Kayseri / Hyundai galloper /2kişi
22-Ahmet TİRYAKİOĞLU / Kayseri / Jeep cj 7 /2 kişi
23-Mehmet ENİŞTE / Kayseri / Jeep cj 5 / 2 kişi
24-Murat AYDOĞAN / Kayseri / Suzuki samuray / 2 kişi
25-İrfan BÜYÜKDAĞ /Kayseri /forenza /2 kişi
26-Turgay DORA /Kayseri / Suzuki /2 kişi

GEZENBİLİR T-SHİRT İSTEK LİSTESİ

1 - E.Açıkgöz .... 2 ad - M
2 - M. Fındık ...... 1 ad - L
3 - Ö.Ergin ........ 1 ad - XL
4 - M.Demirel ......1 Ad- L // 1 Ad-M
5 - H.Tekin .........1 ad - XL
6 - M.Çakıcı..........2 ad - L

takomistik' Alıntı:
nejmi bey geçekten çok üzüldüm. beni geçse geçse senin 5.2 geçerdi onuda eledik şükür tek rakibim f16 ::smiley:
öhü öhüüüüü ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri