Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

takomistik' Alıntı:
haklısın abi çok yakıt yaktıgından ocagımı batıracak bu araç deyip, dayanamayıp satıyor.

"ŞEHİR İÇİ 400 KRŞ ŞEHİRDIŞI 327 KRŞ" = iki nissan pick upı aynı anda sürmek gibi bi şey.. ama çok güzel araba :smiley: tabi bi de az yaksa

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ertuğrul beyin dün Ankarada battığı ve kendini suzukiye çektirdiği konusunda bir takım dedikodular dolaşıyor arkadaşlar kulağınıza geldimi hiç ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Ertuğrul beyin dün Ankarada battığı ve kendini suzukiye çektirdiği konusunda bir takım dedikodular dolaşıyor arkadaşlar kulağınıza geldimi hiç ;D ;D ;D
Dedikodulara inanmayın siz... :D Cumartesi günkü parkur bence güzeldi ama biraz daha uzun olsa dahada iyi olurdu..
Ankaradaki buluşmada,şimdiye kadar siteden sadece nickleri ile tanidiğim birçok arkadaşla tanışma imkanı buldum.. bazı arkadaşlar bu etkinliğe katılmayı çok istediklerini ifade ettiler... bakalım artık önumuzdeki hafta başında kesinleşir heralde ... :smiley:
selamlar/Ertuğrul

takomistik' Alıntı:
haklısın abi çok yakıt yaktıgından ocagımı batıracak bu araç deyip, dayanamayıp satıyor.
mustafa abi atın ölümü arpadan olsun ;) hani bir laf varya çok klasik oldu bu aralar zj'ciler tarafından;
''aslan besleyen yemini düşünmez'' ;D ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
Dedikodulara inanmayın siz... :D Cumartesi günkü parkur bence güzeldi ama biraz daha uzun olsa dahada iyi olurdu..
Ankaradaki buluşmada,şimdiye kadar siteden sadece nickleri ile tanidiğim birçok arkadaşla tanışma imkanı buldum.. bazı arkadaşlar bu etkinliğe katılmayı çok istediklerini ifade ettiler... bakalım artık önumuzdeki hafta başında kesinleşir heralde ... :smiley:
selamlar/Ertuğrul

Dün birileri bana Ertuğrul beyin bir karış çamurda battığını yardımına bir tane stok suzukinin geldiğini onu ordan kapıp çıkardığını bununla ilgili bir dünya resim ve videonun bulunduğunu Ertuğrul beyin karizmayı çizdirmemek çini ciddü rüşvetler vererek fotoğrafların yayınlanmasının önüne geçtiğini ancak bir kısım fitne fücur sahibinin (mesela benim) elinde ciddi deliller olduğunu duydum bilemeyom gayri ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Dün birileri bana Ertuğrul beyin bir karış çamurda battığını yardımına bir tane stok suzukinin geldiğini onu ordan kapıp çıkardığını bununla ilgili bir dünya resim ve videonun bulunduğunu Ertuğrul beyin karizmayı çizdirmemek çini ciddü rüşvetler vererek fotoğrafların yayınlanmasının önüne geçtiğini ancak bir kısım fitne fücur sahibinin (mesela benim) elinde ciddi deliller olduğunu duydum bilemeyom gayri ;D ;D ;D

tamam her araç batabilir ama yularıda yazdıklarınız olamaz mümkün değil orada o kadar land rover varken suzikiyi toyotayı yanına bile yaklaştırmazlar ertuğrul abinin rüşvet için yapıyonuzda yemezler arkadaşım inanmam :D :D:D

arkadaşlar arkadaşlar bi dakka yaa ben kamp boyunca ertuğrul abi nereye ben oraya şeklindeydim ben oldugum hiç bi an batmadıki obuda demek oluyki ertuğrul abi benden kaçarak, benim haberim olmadan offroada gitmiş :D bunu cezası kayseri etkinliğinde kendisine kesilecektir. :D eğer beni sapıtıp kaçıp gitmediyse off roadlara ya ben kısa süreli hafıza kaybındayım yada bu sölenenlerin hepsi külliyen yalan :D yinede fotograf makineme bakyım belgeleyipte unuttuğum bi kare olabilir:D

KÜLLİYEN YALANDIR ASILSIZ İFTİRADIR BU :D :D :D :D

Tabi çiğdem rüşvetten yararlandı böyle yazması çizmesi gayet normal güneş balçıkla sıvanmaz rüşvetle heç sıvanmaz ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Tabi çiğdem rüşvetten yararlandı böyle yazması çizmesi gayet normal güneş balçıkla sıvanmaz rüşvetle heç sıvanmaz ;D ;D ;D
Rüşvet filan olayı olmasada ... Çiğdem bizim bu gezininde Resmi sanal sunucu ve yayıncısı olacaktı ... ama Ankara gezisi gibi çektiklerini kendine saklıyacaksa veya 3-5 gün sonra yayınlıyacaksa ... demekki bizimde başka alternatifler aramamız gerekecek gibi ... :mad: ???

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilotlar Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi Dr.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL / İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN /Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Necmi ÇEVİRME / Ankara/ ZJ / 1 Kişi (+1 Sürpriz )
18-Hasan SEVER / Kayseri / Mitsubishi Pajero /1 kişi

.com' Alıntı:

Merhaba.
Cumartesi günü tek Suzuki kullanıcısı bendim, Ertuğrul Beyi çekmedim, haddimizi biliriz. ;D ;D ;D

Necmi Bey, sizin olayın en ayrıntılı fotoları bende sanırım, fırsat olunca yüklenecek. Selamlar.

yabanda izci proğramı başlamış duyrulur

ata036' Alıntı:
nivalar kimsenin bişe dediği yok landların emmoğlusu sayılır onlar demi bilo :D ama toyotalar bilmem çok sataşıyorlar bize allahtam hayırlısı :D :D ???
becere bilirsem vinclediğimiz toyatayı yükleyeceğim.

Mustafad' Alıntı:
Merhaba.
Cumartesi günü tek Suzuki kullanıcısı bendim, Ertuğrul Beyi çekmedim, haddimizi biliriz. ;D ;D ;D

Necmi Bey, sizin olayın en ayrıntılı fotoları bende sanırım, fırsat olunca yüklenecek. Selamlar.

Mustafa Bey,

Asvalt conconu arabamın ilk batışını çekmek size nasipmiş yani bu olay 3 kareden fazladır bence 8)

Fotoğraflar için teşekkür ederim

.com' Alıntı:
Mustafa Bey,

Asvalt conconu arabamın ilk batışını çekmek size nasipmiş yani bu olay 3 kareden fazladır bence 8)

Fotoğraflar için teşekkür ederim

Diğer başlıkta da söyledim, orada o lastikler ile her araç kalırdı. Uygun lastik yoksa; araç 500 HP, 6x6, tüm diferansiyeller kilitli olsa da önemi kalmıyor.
Toplam 12 kare fotoğraf vardı, hepsini yükledim. Selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri