Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,660

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
saat 12:00 civarı cehenemderesine inmek için yol aramaya başladık güzel arazili bir yer bulduk biraz eğlendik

IMG_1773.jpg

IMG_1774.jpg

IMG_1775.jpg

IMG_1778.jpg

IMG_1780.jpg

Etiketler
Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

bniraz eğlendikten sonra dik bie buldum ve ordan inmeye karar verdim biraz tehlikeli gib görünüyordu ama fena değilmiş

IMG_1793.jpg

IMG_1794.jpg

IMG_1796.jpg

IMG_1797.jpg

IMG_1798.jpg

ömer beyin aracını tehlikeli bir açıda yan yatırdık ancak yan koruma barları araca hiç bir zarar vermemiz engelledi sonra hijackla aracı düzeltik daha sonra ben sağ taraftan vinçledim aracı düz hale hale getirdik güvenli bir şekilde indirdik çok güzel bir off-road deneyimimiz oldu

kokteknik' Alıntı:
ömer beyin aracını tehlikeli bir açıda yan yatırdık ancak yan koruma barları araca hiç bir zarar vermemiz engelledi sonra hijackla aracı düzeltik daha sonra ben sağ taraftan vinçledim aracı düz hale hale getirdik güvenli bir şekilde indirdik çok güzel bir off-road deneyimimiz oldu

Bu gün adrenalin tavan yaptı...

szi siz olun hi jacj ve vinçsiz arasiye çıkmayın donanımın faydalarını gördük ömer bey aracına hiç bir zarar gelmeden indirdik

IMG_1810.jpg

IMG_1812.jpg

IMG_1811.jpg

harika bir gezi olmuş.. büyük geçmiş olsun. neyseki önemli bişey yok bu işinde zevki bu olsa gerek...

Paylaşım için teşekkürler, ayrıca geçmiş olsun, aracı iyi kurtarmışsınız. Selamlar.

ahmetti' Alıntı:
sizede geçmiş olsun ömer bey..

Teşekkür ederim, sağolun.

Mustafad' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler, ayrıca geçmiş olsun, aracı iyi kurtarmışsınız. Selamlar.

Teşekkürler.

Sevgili dostum bülent ( kokteknik ) ve hakan (hakan58) profesyonel bir çalışmayla araca hiç birşey olmadan dört tekerinin üstüne tekrar oturttular. Tabi benide aracın içinde kalmaktan kurtardılar :smiley: .Bu vesile ile tekrar teşekkür etmiş olayım. İyiki varsınız ...

gerçek off-road yaptık biz TÜRK ekibi olarak bundan sonra CAMEL TROPHY yada DAKAR a katılabilcek kadar tebrube edindik ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
gerçek off-road yaptık biz TÜRK ekibi olarak bundan sonra CAMEL TROPHY yada DAKAR a katılabilcek kadar tebrube edindik ;D ;D
helal yakışır..... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR