murat067' Alıntı:abi yeni duydum geçmiş olsun off-road ın tadını zirveye çıkarmışsınız süper vallahi resimler insanın iştahını kabartıyorrrr.
büyük cesaret ....
tekrardan geçmiş olsun ....
teşekkürler ufak ufak bo*unu çıkramaya başladık ;Dbrothers' Alıntı:bir sivas off road klasiği daha ; her etkinlikte çıtayı biraz daha yükseltiyorsunuz
teşekkürlerceranus' Alıntı:Bülent, fotoğrafları endişe ile izledim, Ömer'e çok geçmiş olsun, sonuçta bir kimseye bir şey olmaması güzel ancak yine de son derece dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan araç kullanmak en önemlisi, yeniden geçmiş olsun..
ata036' Alıntı:abi bu toyotalar hep böyle zaten YA YAN YATAR YA ÇAMURA BATAR
THE FARUK' Alıntı:Tarık sen hala kırıp atmadınmı aracını.. 8)
Ömer kardeşim geçmiş olsun..Toyota bu tabi yanda yatsa her türlü dikine pancalos kardeşim.
Teşekkür ederim, önemli olan o zaten, herşey olsun kimseye birşey olmasın. Selamlar...kasirga1' Alıntı:Ömer hocam geçmiş olsun kimseye bir şey olmaması güzel iyi bir anı olarak kalır inşallah
THE FARUK' Alıntı:Tarık sen hala kırıp atmadınmı aracını.. 8)
Ömer kardeşim geçmiş olsun..Toyota bu tabi yanda yatsa her türlü dikine pancalos kardeşim.
ceranus' Alıntı:Bülent, fotoğrafları endişe ile izledim, Ömer'e çok geçmiş olsun, sonuçta bir kimseye bir şey olmaması güzel ancak yine de son derece dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan araç kullanmak en önemlisi, yeniden geçmiş olsun..
abi sen ne diyorsun ya hayatta olmaz mümkün değil bu ancak rüyalarınızda görebileceğiniz bir şeydir ;Dbyseyyah' Alıntı:Kesinlikle faruk abi, TOYOTA , giderim onunla her yola...
Tarık'ta birgün tüyütacı olacakta zamanı var abi ...
ata036' Alıntı:abi sen ne diyorsun ya hayatta olmaz mümkün değil bu ancak rüyalarınızda görebileceğiniz bir şeydir ;D