Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,662
Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

Güzel bir gezi olmuş. ellerinize sağlık. Orada olmak isterdim.

Etiketler

abi yeni duydum geçmiş olsun off-road ın tadını zirveye çıkarmışsınız süper vallahi resimler insanın iştahını kabartıyorrrr.
büyük cesaret ....
tekrardan geçmiş olsun ....

murat067' Alıntı:
abi yeni duydum geçmiş olsun off-road ın tadını zirveye çıkarmışsınız süper vallahi resimler insanın iştahını kabartıyorrrr.
büyük cesaret ....
tekrardan geçmiş olsun ....

Sağol murat. Kafanı takma, canın çektiğinde atla gel sivas'a senin aracıda yatırırız. :D :D :D

bir sivas off road klasiği daha ; her etkinlikte çıtayı biraz daha yükseltiyorsunuz :D :D :D

Bülent, fotoğrafları endişe ile izledim, Ömer'e çok geçmiş olsun, sonuçta bir kimseye bir şey olmaması güzel ancak yine de son derece dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan araç kullanmak en önemlisi, yeniden geçmiş olsun..

ceranus' Alıntı:
Bülent, fotoğrafları endişe ile izledim, Ömer'e çok geçmiş olsun, sonuçta bir kimseye bir şey olmaması güzel ancak yine de son derece dikkatli ve tedbiri elden bırakmadan araç kullanmak en önemlisi, yeniden geçmiş olsun..
teşekkürler
endişeleneçek bişi yoktu
tüm güvenlik önlemlerini almıştık
beslememizi çektik indik ordan
profesyonel ekipler gibi çalıştık indirdik araçlarımızı ;D ;D

Ömer hocam geçmiş olsun kimseye bir şey olmaması güzel iyi bir anı olarak kalır inşallah :smiley:

ata036' Alıntı:
abi bu toyotalar hep böyle zaten YA YAN YATAR YA ÇAMURA BATAR :D :D :D :D :D

Tarık sen hala kırıp atmadınmı aracını.. 8)

Ömer kardeşim geçmiş olsun..Toyota bu tabi yanda yatsa her türlü dikine pancalos kardeşim. ;)

THE FARUK' Alıntı:

Ömer kardeşim geçmiş olsun..Toyota bu tabi yanda yatsa her türlü dikine pancalos kardeşim. ;)

abim benim ben onu onu KIR arım ama AT mam :D ;D

selamlar tarık

kasirga1' Alıntı:
Ömer hocam geçmiş olsun kimseye bir şey olmaması güzel iyi bir anı olarak kalır inşallah :smiley:
Teşekkür ederim, önemli olan o zaten, herşey olsun kimseye birşey olmasın. Selamlar...

THE FARUK' Alıntı:

Kesinlikle faruk abi, TOYOTA , giderim onunla her yola...

Tarık'ta birgün tüyütacı olacakta zamanı var abi :D ...

ceranus' Alıntı:

Teşekkür ederim, sağolun. Kimseye birşey olmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umarım hiç bir arkadaşım kötü bir olayla karşılaşmaz.

byseyyah' Alıntı:
Kesinlikle faruk abi, TOYOTA , giderim onunla her yola...

Tarık'ta birgün tüyütacı olacakta zamanı var abi :D ...
abi sen ne diyorsun ya hayatta olmaz mümkün değil bu ancak rüyalarınızda görebileceğiniz bir şeydir ;D

ata036' Alıntı:
abi sen ne diyorsun ya hayatta olmaz mümkün değil bu ancak rüyalarınızda görebileceğiniz bir şeydir ;D

Zaten dünya bir rüya, toyota bir rüya, defender bir kabus uzayıp gidiyor işte . :D :D :D

yapma ömer abim yoldan çıkaramazsınız beni :D
ha bu arada gerçi bülent söylemiştir sana bu sene karadeniz turu yapacaz katılmak istersen bi incele derim link aşağıda :D ben kaçar herkese iyi geceler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg628104#msg628104

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR