Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,661

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

düzenlemeden benimde kafam karıştı ???çoğu sayfayı açamadım tekrar tekrar deniyorum ,neyse herkesin iyi olduğuna çok sevindim
ğörebildiğim kadarıyla herkes mutlu, :Dellerinize sağlık, çatlamak ne kelime resmen yarıldım beyler. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
vazgeçtim hem çok yavaş hemde forum içinde açılmıyor pencere ... diğerlerini bu yöntemle eklemeye değmez gibi .... :(
Ertuğrul bey hoş geldiniz lütfen vaz geçmeyin zor'da olsa yüklemeyi yapalım ,heycanla bekliyoruz. :smiley:

çiğerim aldığım duyumlara göre her yerden hoplaya zıplaya geçmişsin ::smiley: ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
çiğerim aldığım duyumlara göre her yerden hoplaya zıplaya geçmişsin ::smiley: ;D ;D ;D
hmm hoplaya zıplaya derken ... Bilo gibi ızmirli mustafa demirel ın sozleri geldi aklıma ( duyuru sayfasından )
mustafa demirel sagolsun hic denemedi bile orayı ... Bilo kardeş ise mevla şahit elinden geleni yaptı ama bana çekilmekten kurtulamadı ... yani benimki pilotaj hatası değilmiş... ( ertesi gün o beni çekti orası ayrı ... ) ;D ;D ;D

sırıtma sırıtma hem batmışsın hemde sırıtıyon ya ayıp ayıp :D :D :D :D

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın gece 1.30 gibi eve girdim. yorgunluktan öldüm. sabah zor uyandım. fotolar için akşama kadar müsade istiyorum akşam yüklenecektir.
çiğdem merhaba umarım iyisindir ,fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum ,yeterince çatladım zaten :D :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ertuğrul bey hoş geldiniz lütfen vaz geçmeyin zor'da olsa yüklemeyi yapalım ,heycanla bekliyoruz. :smiley:
Orhan bey ... ben heralde dogru yontemi bilmiyorum ... zorluk önemli değilde işe yaramıyor ... verdiğim link çalışıyormu ?

ceranus' Alıntı:
Çok büyük özveriler ile hazırlanmış, tüm ayrıntıları eksiksiz olarak düşünülmüş, elimizi sıcak sudan soğuk suya dokundurmadan geçirdiğimiz bu çok güzel ve mükemmel etkinlikte emeği geçen başta Sayın Ertuğrul Açıkgöz (Off_road) , Mustafa Fındık (Takomistik), Ömer Ergin (Omergin), kamp görevlileri Osman Bey, Erkan Bey, Abidin Bey'e ve katılan tüm Gezenbilir dostlarına çok çok teşekkürler ediyorum.

işlerimin yoğunluğundan dolayı ancak yazabildim....
gerçekten zerrin hanımın söyledikleri çok doğru....................

ilk kamplı gezim olması dolayısıyla benim için çok özelbir yer..... ;)
ertuğrul abimizin gösterdiği misafirperverlik herkese örnek olacak bir davranıştır :eek: kenisine ve organizyasyonu düzenleyen arkadaşlara saygılarımı sunuyorum ..... :smiley: :smiley: :smiley:

omergin' Alıntı:
kampımızdan gece manzaraları, tripod ile saat 21.30 sularında cekilmistir..
Ömer bey kampın gece fotoğrafları gerçekten muhteşem, olmuş elinize sağlık.

Off_Road' Alıntı:
Orhan bey ... ben heralde dogru yontemi bilmiyorum ... zorluk önemli değilde işe yaramıyor ... verdiğim link çalışıyormu ?
ben girdim çok zor açtı ama açtı.

loganrory' Alıntı:
Rica ediyorum daha fazla fotoğraf yayınlamayın,çatladım olduğum yerde yaaa :(
çok haklısın fatma hn. benide bunalıma soktular, ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
necmi abi cd ile isteyenler olursa açık arttırmaya tabi haberin olsun ;D ;D ;D
ilk dere geçişimizde kendini kurbğaların içinde bulursun ona göre. :D

şu ana kadarki görsel paylaşımlar bence sadece APERATİFti ..... nerde ASIL görseller... Videolar... Geziye katılan herkes heralde hala burada yayınlananları izliyor :mad:
yarından itibaren isim bazında kendilerini arayıp ... hala elinde malzeme olup paylaşmayanlar için diplomatik nezaket kuralları çerçevesinde gerekli YAPTIRIMLAR şiddetle uygulanacaktır BİLİNE ... :mad: :mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR