Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,667
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

cidowsky' Alıntı:
orhan abi o linklere bi daha baştan bakarmısın lütfen link değişikliği yapmak zorunda kaldım çünjkü yüklrnirken koymuşum sayfaya o linki yarım kaldı şimdi yeniden atacağım baştan hepsine bakabilirsen sevinirim

buda 3. link

http://picasaweb.google.com.tr/snoopy1tr/Kayseri#
çiğdem'cim gercekten ellerine sağlık 3'çünede baktım yıllar sonra beni tekrar oralara götürdüğün için çok sağol,hanım aşağıda arabada bekliyor üstümü değişeceğim dedim senin fotolarına baktım. inşallah bir arıza çıkmaz. ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ertuğrul abi, anlaşıldığı üzere çok güzel ve kayifli bir gezi olmuş, ellerinize sağlık. Tabiki düzenleyen, katılan ve bizlerle bunu paylaşan herkese çok teşekkürler.
Bu arada uyarmıştık ama bakıyorum kimse dinlemiyor, burada bizi çatlatıp duruyorsunuz ;D ;D ;D Yeter artık ama, ayıptır yaw ;D ;D ;D

Murat bey ayrıca sizede teşekkür ederim paylaşımın için sağol

orhan abiciğim ne demek zevkle çektim ben o fotoları :D anılarınız canlandıysa aha mutlu oldum.

aman eşinizi bekletmeyin hele fotolar engel olduysa vay halime güvençten zaten bi tedirginlik var :D

İçimden Çiğdemin çektiği resimleri boykot etmek geldi bakmasammı ne etsem ;D ;D ;D

KAYOFF'a (KAYSERİ OFF-ROAD KULÜBÜNE) itafen bu resimler yüklenmiştir. onlara ne kadar teşkkür etsek azdır.ilk
ilk resim kayoff başkanımız Okan Güpgüpoglu.. aracı yani KRAL

IMG_3302.jpg

IMG_3314.jpg

IMG_3315.jpg

IMG_3327.jpg

IMG_3335.jpg

ankara dev suburbanı bayramhacıda kral cj ye çekicilik yaptım yakında tüm türkiyede batan dev araçları çeken birisi olarak tanınacam ;D

Ali abime sevgilerimle

IMG_3383.jpg

başkan ve aracı (benin nazarımda yani KRAL) ... araç birçok şey demek ama plotaj herkesde olabilen bir yetenek degil bu ALLAH vergisi birşey oda sevgili başkanımız Okan beyde mevcut.

IMG_3398.jpg

kayoff başkan yardımcımız hasan beye itafen. kendisine çok teşekkür ediyoruz. yardımlarından ve verdigi emeklerinden dolayı sagolsun...

IMG_3399.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR