Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,661
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nis

etkinlik çok güzelmiş, gelebilseydim keşke :smiley:

omergin' Alıntı:
kampımızdan gece manzaraları, tripod ile saat 21.30 sularında cekilmistir..
gece fotoğrafları çok güzel, eskiden çok fazla çekerdim dönen yıldız fotoğrafı. Bu mesajınızda ilk fotoğrafta arkaplanda karlı bir dağ görünüyor, orası neresi acaba?

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

ERTUGRUL ABİ BANA ULAŞIRMISIN ABİ YADA ELİ VER BEN ARAMAK İSTERIM ABİ.GEZENBİLİR EKİBİYLE ILGILI GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.0 532 545 63 00 OKAN

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

kokteknik' Alıntı:
bu nedir ben anlyamadım
Bülent o mesajın önemli bir kısmını bende anlıyamadım ama bu forumda herhangi bir polemik olmaması için konuyu tazelemeyelim istiyorum..
zaten kısa bır yanıt vermiştim... anlayışınız için teşekkürler..

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nis

Erciyes elbette Kerem :smiley:

wastiee' Alıntı:
etkinlik çok güzelmiş, gelebilseydim keşke :smiley:
gece fotoğrafları çok güzel, eskiden çok fazla çekerdim dönen yıldız fotoğrafı. Bu mesajınızda ilk fotoğrafta arkaplanda karlı bir dağ görünüyor, orası neresi acaba?

sarilarin_sulo' Alıntı:
ERTUGRUL ABİ BANA ULAŞIRMISIN ABİ YADA ELİ VER BEN ARAMAK İSTERIM ABİ.GEZENBİLİR EKİBİYLE ILGILI GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.0 532 545 63 00 OKAN

Birazdan ben sizi ararım ... selamlar / Ertuğrul

Çok büyük özveriler ile hazırlanmış, tüm ayrıntıları eksiksiz olarak düşünülmüş, elimizi sıcak sudan soğuk suya dokundurmadan geçirdiğimiz bu çok güzel ve mükemmel etkinlikte emeği geçen başta Sayın Ertuğrul Açıkgöz (Off_road) , Mustafa Fındık (Takomistik), Ömer Ergin (Omergin), kamp görevlileri Osman Bey, Erkan Bey, Abidin Bey'e ve katılan tüm Gezenbilir dostlarına çok çok teşekkürler ediyorum.

emegi geçen herkeze çok teşekkür ederim hakkaten arkadaşların da söyledigi gibi çok zevkli bi organizasyon oldu (tabi benim aracın çıkartıgı arzayı :( saymazsak)

Benim çekiğim bir kaç fotoğrafı Bülent sizleri bekletmemek için yüklemiş, ellerine sağlık, kamp alanı afişi fotoğrafını bir kere daha yayımlamak istedim :smiley:

[attachment=1]

DSC08970.jpg

ceranus' Alıntı:
Benim çekiğim bir kaç fotoğrafı Bülent sizleri bekletmemek için yüklemiş, ellerine sağlık, kamp alanı afişi fotoğrafını bir kere daha yayımlamak istedim :smiley:

[attachment=1]

Kamp alanı fotoğrafı çok güzel ...
Zerrin hanım gezi forumunu bizede bilgi vererek olması gereken yere taşıyıp duyuru sayfasındada son mesaj olarak bu paylaşım forumunu eklediğiniz için çok Teşekkürler ... :smiley:
Artık sizinde kayitlarinizi görelimmi burada ... :D

En kısa zamanda paylaşacağım, gecikmeler için engin hoşgörülerinize sığınıyorum..

Bir Video ekleme denemesi ... bakalım görünecekmi....

http://s926.photobucket.com/albums/ad101/ertugrul_2010/24-25%20nisan%202010%20bayramhaci%20koyu%20off%20road%20etkinlig/?action=view&current=MOV01461.flv

her şey süper gözüküyor :D :D
çok istememe rağmen katılamadım :'(

vazgeçtim hem çok yavaş hemde forum içinde açılmıyor pencere ... diğerlerini bu yöntemle eklemeye değmez gibi .... :(

güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler

konu burda devam ediyor değilmi
KAFAM Karıştı ???
Ya nereyi açsam düzeltme oldu diye mi yazıyor ben mi şaşırdım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR