sekooo89' Alıntı:ömer abi pencereden ayağın çıkmışda .. acaba bi faydası oldu mu ;D .... adrenalin güzelde Allah korusun ters bi şey olur dikkat edin abi
sword7' Alıntı:Görüntüler fenaaa ;D Allah tabanınızı hep düz bastırsın. Paylaşım için teşekkürler Bülent abi...
sinan54' Alıntı:çok güzel bir gezi olmuş toyota adrenalini bizede hissettirdi
paylaşım için teşekkürler
ata036' Alıntı:abi bu toyotalar hep böyle zaten YA YAN YATAR YA ÇAMURA BATAR
byseyyah' Alıntı:Sanki çamura batıyorsun gibi bir his var içimde
byseyyah' Alıntı:Ben o sırada neyin faydası oldu neyin olmadı bilmiyorum, sadece araç kaymasın diye sıkıca direksiyonu tutuyordum. Başarılıda olduk, kapıda yumruk kadar bir çökme oldu, o da nazarlık kaldı.
Yok ya sadece fotoğraf açısından o kadar görünüyor, yada ben içinde olduğum için hiçbirşey göremiyordum . Şnaslıydım heralde sadece küçük bir çökme var sadece.
sword7' Alıntı:Abi sen fotoğraflara iyi bakmadın galiba
ata036' Alıntı:batıyorum ama çıkıyorum da
byseyyah' Alıntı:Çıkamadığın çamurlarda yardım etmek ümidiyle
ata036' Alıntı:teşekkürler abim ama bülenten toyotalara sıra gelirmi ona bişe diyemem
byseyyah' Alıntı:Bellimi olur belki ikiniz birden batarsınız
byseyyah' Alıntı:Ben o sırada neyin faydası oldu neyin olmadı bilmiyorum, sadece araç kaymasın diye sıkıca direksiyonu tutuyordum. Başarılıda olduk, kapıda yumruk kadar bir çökme oldu, o da nazarlık kaldı.
Yok ya sadece fotoğraf açısından o kadar görünüyor, yada ben içinde olduğum için hiçbirşey göremiyordum . Şnaslıydım heralde sadece küçük bir çökme var sadece.