Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,661
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

.

IMG_3634.jpg

IMG_3637.jpg

IMG_3650.jpg

IMG_3640.jpg

IMG_3638.jpg

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

kokteknik' Alıntı:
ankara dev suburbanı bayramhacıda kral cj ye çekicilik yaptım yakında tüm türkiyede batan dev araçları çeken birisi olarak tanınacam ;D

bülent abi sen batıp resimdeki gibi olmada nam şöhret önemli değil ;D

IMG_3472 kopya.jpg

yarınki konu hakkında sorum olacaktıı?? ;D

CIMG1256.jpg

CIMG1272.jpg

CIMG1274.jpg

CIMG1275.jpg

CIMG1264.jpg

ertuğrul abi üzülerek söylüyorum artık bu sayfaya giremeyeceğim ;D bu ne ya kafayı sıyırdım deminden beri ağzım açık baka kaldım çok şey kaçırdığımı tahmin ediyordum ama bu kadarda olmaz yaniii ;D ;D ;D tebrikler süper insanlar ve süper bir organizasyon olmuş

ata036' Alıntı:
ertuğrul abi üzülerek söylüyorum artık bu sayfaya giremeyeceğim ;D bu ne ya kafayı sıyırdım deminden beri ağzım açık baka kaldım çok şey kaçırdığımı tahmin ediyordum ama bu kadarda olmaz yaniii ;D ;D ;D tebrikler süper insanlar ve süper bir organizasyon olmuş

al benden de o kadar... :-\ ::smiley: 8)

cidowsky' Alıntı:
orhan abiciğim ne demek zevkle çektim ben o fotoları :D anılarınız canlandıysa aha mutlu oldum.

aman eşinizi bekletmeyin hele fotolar engel olduysa vay halime güvençten zaten bi tedirginlik var :D
döndük ve fotoları onada gösterdim güzel yorumlar yaptı , inşallah o da bize katılacak.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
döndük ve fotoları onada gösterdim güzel yorumlar yaptı , inşallah o da bize katılacak.

al benden de o kadar...

orhan abi sevinirim eşinizinde bizimle olmasından sizin gibi güzel bi insanı tanıdım mutlu oldum eşinizde eminim sizin kadar tatlı biridir.

eren valla bi cj vardı varya off akıllara zarar bişeydi hatta dedimki buda kayserinin deli ereni :D

mustafa (takomıstık) valla ben dün uğraştım yükleyemedim benim fotoları bu sayfaya ne program kullandın büyükler sanırım kabul etmiyo site

bendeki fotolardan baya bi gördüm sende eğer aynı fotoları çekmediysek :D

güzel geçmiş belli, paylaşım için teşekkürler
:smiley:

Bünyamin_01' Alıntı:
çok eylenceli bir etkinlik olmuş ayrıca bu guruptan bazı araçları tarsus çamur oyunlarında görmüştüm yanılmıyorsam .
evt ben tarsus etkinliklerinde de vardım ayrıca benim haricimde 3 4 arkadaş daha bu etkinlikde bulunduk :smiley:

Off_Road' Alıntı:
şu ana kadarki görsel paylaşımlar bence sadece APERATİFti ..... nerde ASIL görseller... Videolar... Geziye katılan herkes heralde hala burada yayınlananları izliyor :mad:
yarından itibaren isim bazında kendilerini arayıp ... hala elinde malzeme olup paylaşmayanlar için diplomatik nezaket kuralları çerçevesinde gerekli YAPTIRIMLAR şiddetle uygulanacaktır BİLİNE ... :mad: :mad: :mad:
;D ;D ;D harikasın abi en kısa zamanda inşallah...

çiğdem hepsi harika..eline sağlık çok yoruldun ama değmiş, görevini hakkıyla yerine getirmişsin, tebrikler :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR