Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,667
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

....

IMG_3211.jpg

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

weewee' Alıntı:
Bu fotografların boyutlarını küçültmenin pratik bir yolunu bilen söylesin lütfen.
Siteye birbirine yapışık onlarca fotografı birden yükleenler nasıl yaptıklarını açıklarlarsa sevinirim.

microsoft ofice in picture manager diye bi programı var ordan küçltülüyordu sanırım

Orjinal boyut deneyelim bakalım nasıl olacak.

IMG_5039.jpg

IMG_5039.jpg

iiii

IMG_3210.jpg

....

IMG_3209.jpg

IMG_3208.jpg

IMG_3204.jpg

....

IMG_3222.jpg

IMG_3225.jpg

IMG_3231.jpg

Bende de bir . ;)

IMG_5044.jpg

IMG_5054.jpg

devam.

IMG_4870.jpg

IMG_4879.jpg

Devam...
Ben o kadar gittim kapadokyaya bu ilkleri göremedim ...
Bir gidişte nasıl buldunuz.
Arkeoloji tarihine geçecek bir buluş bu.

IMG_4904.jpg

IMG_4950.jpg

arkadaşlar resimleri küçültmenin yolunu sırrımı veriyorum yani büyük sırrımı veriyorum bilesiniz birdaha vermeyeceğim. resimleri hotmail den birine mesaj atıyor gibi seçip kendi hotmail linize atıyorsunuz resimler otomatikmen küçülmüş oluor bu gelen maillerden bakıp atıyorsunuz masa üstüne sonrada gezenbilire.

P1050072.jpg

weewee' Alıntı:
Devam...
Ben o kadar gittim kapadokyaya bu ilkleri göremedim ...
Bir gidişte nasıl buldunuz.
Arkeoloji tarihine geçecek bir buluş bu.

bencede öyle gözlemci yeteneğim sayesinde keşfettim ben o ilkleri :D

BİDE SADECE BENİM makineme göründüler :D

IMG_3212.jpg

cidowsky' Alıntı:
bencede öyle gözlemci yeteneğim sayesinde keşfettim ben o ilkleri :D

BİDE SADECE BENİM makineme göründüler :D
;D ;D ;Dkesinlikle ;D ;D ;D ;D

taşdevri evliliği süper yaaaaa.........
gördüğüm an koptumm... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

murat067' Alıntı:
taşdevri evliliği süper yaaaaa.........
gördüğüm an koptumm... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bunu bide 20. yy evliliği vardı oda adamı döven kadındı :D ama hazırlayamadım

çiğdem hazır mağara varken oraya çizseydin millete yuttururduk tarih öncesi resimler diye ;D

Oralara iyi baksaydın ilk gezenbilir olduğuna göre ilk off-road aracıda vardır kesin. :p
Katır filandır herhalde ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR